Προς το περιεχόμενο

Ασχετοι πωλητες?

nmtray2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα πριν 2 βδομαδες σε γνωστο καταστημα υπολογιστων για να παρω UPS.

Βρηκα 1 στα 67 ευρω κι οταν ρωτησα τον πωλητη μου ειπε να παρω το μεγαλυτερο (περιπου 110 ευρω) γιατι το τροφοδοτικο μου ειναι βαρυ και το φτηνο UPS θα μου δινει 2-3 λεπτα να κανω backup ενω το ακριβο 5.

Τεσπα, πηρα το φτηνο. Οταν εβαλα το προγραμμα να παρακολουθω το UPS, μου εβγαλε οτι εχω χρονο 16 λεπτα (καλα που δεν τα εσκασα τα 110 για το μεγαλο).

Τι παιζει ρε παιδια? Ειναι ασχετοι οι πωλητες ή παιρνουν καμμια μιζα απ'αυτα που πουλανε?

Δημοσ.
Τι παιζει ρε παιδια? Ειναι ασχετοι οι πωλητες ή παιρνουν καμμια μιζα απ'αυτα που πουλανε?

Όλο και κάτι παίρνουν όχι η πωλητές αλλά οι εταιρείες. Οι πωλητές είναι άσχετοι... Απλό

Δημοσ.

Isos o politis den gnorize tis apetiseis tou pc sou. Dokimases omos na kaneis ena test sto UPS? Na deis an ontos krataei gia 16 lepta?

Opos kai na exei kai egw ena ftino sta 600va exw kai mou krataei mono 4 lepta to poli dioti exw megalw trofodotiko sta 460watt kai to ups mou vgazei 360watt. To mono pou mou xriazete to ups einai na exw statherotita stin trofodosia reumatos.

Pantos gia mena i gnomi tou politi idietera an piges se kapio sovaro katastima den einai panta me skopo na sou poulisei to akrivotero alla na sou dosi mia kali simbouli gia to kalo sou oste na min exeis argotera provlima.

Yparxoun vevea kai poloi asxetoi pou nomizoun oti mporoun na pianoun koroida merikous pelates kai sigoura to epitinxanoun.

Δημοσ.

Καλά σου είπε ο πωλητής. Δοκίμασε τι χρόνο σου δίνει πχ αντιγράφοντας ταυτόχρονα ένα dvd. Θα δείς ότι ο χρόνος θα μειωθεί πολύ. Επίσης θα σου κρατήσει περισσότερο καιρό μια και η μπαταρία θα αργήσει να τα παίξει.

Δημοσ.

Να πεταχτώ κι εγώ η άσχετη, μιας και θυμήθηκα την διαφήμιση που πάει ο άλλος να αγοράσει υπολογιστή και ρωτά τον πωλητή:

-Αυτό πόσο κάνει;

Κάνει ο πωλητής τους υπολογισμούς στο κομπιουτεράκι και του λέει τίνοντας του το κομπιούτερ στο πρόσωπο:

-Αυτό κάνει τόσο

-Ναι, αλλά τι κάνει;

-Δεν ξέρω, αλλά κάνει τόσο!

:lol: Whistle.gif

Δημοσ.

1. αν εχεις τροφοδοτικο 460W σημαινει οτι τόσα τραβαει απο την πρίζα?

αν το συνολο των συσκευών μεσα στο κουτί θέλει μ.ο. (idle-full) 250 W, χαλας 460 ?

ο πωλητης ισως σου απάντησε αφου του ειπες εχω psu 500, το worst case senario ειναι να εχεις πανω overclocked cpu, 2 vga sli, 5 δισκους, και να γινει διακοπή την ωρα που παιζεις παιχνίδι ενω ταυτόχρονα γράφεις dvd και κανεις encoding! :)

σε τι κατασταση σου εβγαλε τα 16 λεπτά;

2. δεν καταλαβα τι θελετε 5, 10, ή 20 λεπτά μπακαπ.

την ωρα της διακοπης ρευματος θα αρχίσετε να γράφετε τους σκληρούς σας σε DVD?

ενα close open applications, και normal shutdown κάνουμε για να μην κρεμάσουν τα αρχεία.

ποσα λεπτα θελετε για shutdown?

το πολυ-πολυ, να γινει σε ωρα εγγραφής, αλλα ενταξει, δεν παιρνουν πολλοί UPS για να γλυτώσουν το σουβεράκι του μισού ευρώ.

υποθετω μιλαμε για personal pc σπιτιου/γραφείου.

Αν πρόκειται για σερβερ εταιρείας, καλό θα ηταν να μη στηρίζεται σε συσκευές των 100 ευρώ.

Δημοσ.
Να πεταχτώ κι εγώ η άσχετη' date=' μιας και θυμήθηκα την διαφήμιση που πάει ο άλλος να αγοράσει υπολογιστή και ρωτά τον πωλητή:

-Αυτό πόσο κάνει;

Κάνει ο πωλητής τους υπολογισμούς στο κομπιουτεράκι και του λέει τίνοντας του το κομπιούτερ στο πρόσωπο:

-Αυτό κάνει τόσο

-Ναι, αλλά τι κάνει;

-Δεν ξέρω, αλλά κάνει τόσο!

:lol: [img']http://www.msnmonkey.co.uk/Emoticons/Smilies/Whistle.gif[/img]

Den exeis adiko...

Alla enta3ei se tetia katastimata px PLAISIO...den dinoun baritita stis gnoseis gia to xoro...alla basizontai se epifaniaka pragmata pou gnorizoun ka8os kai stin emfanisi, stin euxairia logou kai meta apo ta seminaria pou kanoun kai sou ma8enoun oti to proto pragma pou prepei na exeis einai to xamogelo...

Psifizo kai ego sto oti oi pio polloi einai A s X e T o I...

polla ta paradeigmata pou me kanoun na to po auto..kai den to leo distixos mono ego...ALLa Kai metrimenoi sta daxtila einai autoi pou nio8oun!!!!

Δημοσ.

pedia ontos iparxoun asxetoi poulites pou apla theloun na poulisoun(fisika iparxoun kai exeresis)!!

enas logos allwste pou apofeugo ta multirama itan i asxetosini enos politi otan ithela na paro ixere mono poses inches ine :) kai to xrono apokrisis tipota allo

bebea korifeo ine otan theloun na poulisoun kati akribo kai lene oti afto to exo kai ego spiti mou!meta apo ligo ston idio ipallilo an stilis ena filo sou kai kita allo montelo sigoura tha to xi kai ekino spiti tou:):):)

Δημοσ.
Πηγα πριν 2 βδομαδες σε γνωστο καταστημα υπολογιστων για να παρω UPS.

Βρηκα 1 στα 67 ευρω κι οταν ρωτησα τον πωλητη μου ειπε να παρω το μεγαλυτερο (περιπου 110 ευρω) γιατι το τροφοδοτικο μου ειναι βαρυ και το φτηνο UPS θα μου δινει 2-3 λεπτα να κανω backup ενω το ακριβο 5.

Τεσπα' date=' πηρα το φτηνο. Οταν εβαλα το προγραμμα να παρακολουθω το UPS, μου εβγαλε οτι εχω χρονο 16 λεπτα (καλα που δεν τα εσκασα τα 110 για το μεγαλο).

Τι παιζει ρε παιδια? Ειναι ασχετοι οι πωλητες ή παιρνουν καμμια μιζα απ'αυτα που πουλανε?[/quote']

Kαταρχήν πρώτα αν θέλεις define μικρό / μεγάλο φίλε...

Πόσο είναι δηλαδή αυτό που αγόρασες και πόσο ήταν το μεγάλο.

Επίσης τί άλλα έχεις συνδέσει επάνω.

Με τα στοιχεία που δίνεις δεν μπορεί κανένας να βγάλει συμπέρασμα αν ο πωλητής ήθελε να σε κοροιδέψει ή όχι.

Πάντως σε κάθε περίπτωση το μεγαλύτερο UPS δεν θα πήγαινε χαμένο για πολλούς λόγους.

Δημοσ.

UPS nova 600 avr (το μεγαλο νομιζω ηταν το 1100)

Πανω ειναι ο υπολογιστης (550w τροφοδοτικο), η 17" tft .

Το θεμα ειναι οτι ειπε να παρω το μεγαλο γιατι το τροφοδοτικο ειναι βαρυ.

Οσο και να'ναι, τα 16' που εχω σε συγκριση με τα 2-3' που ειπε ειναι πολλα.

Δημοσ.

Τα 16 λεπτά φαντάζομαι ότι δεν τα δοκίμασες στην πράξη αλλά είναι ο χρόνος αυτονομίας που σου ανέφερε το πρόγραμμα παρακολούθησης του UPS... (και αυτό μάλλον με το σύστημα σου σε κατάσταση idle).

Δοκίμασε να αφήσεις το σύστημα σου off για λίγα λεπτά και κοίτα πώς θα μεταβληφεί αυτό πρώτα.

Επίσης βάλε το σύστημα να κάνει κάτι για τον χρόνο αυτό, ένα μεγάλο copy από ένα dvd στο δίσκο ή κάτι άλλο και παρακολούθησε πάλι τί θα γίνει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...