mondomio Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά γειά σας. Θέλω να αλλάξω το ενα cd-rom σε ένα φορητό Fujitsu-Siemens αλλά σκεφτόμουνα να μην το πάω αντιπροσωπεία και με γδάρουν δεδομένου ότι ο φορητός είναι και σχετικά παλιός (4ετίας). Το ανταλλακτικό το έχω και σκεφτόμουν μήπως ξέρει καποιος να μου πει αν είναι εύκολο να το αλλάξω μόνος μου να γλυτλωσβ τα έξοδα. Είναι απλή δουλειά ή όχι; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
stefanos_79 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Αν έχεις εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σου κάντο αλλά καλύτερα να το πήγαινες σε κανένα μαγαζι να σου το αλλάξουν ,δεν νομίζω να σου πάρουν πολλά
Jojos170304 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Πρόσεχε πως θα ξεβιδώσεις τα πλαστικά για να μην σπάσουν. Εάν ξεπεράσεις αυτή τη δυσκολία τα πράγματα είναι απλούστατα δεδομένου ότι θα πρέπει μόλις φθάσεις στο CD να αποσυνδέσεις απλώς την ταινία και να βάλεις το καινούργιο! ΑΣΧΕΤΟ: Μήπως ξέρει κανείς σας μαγαζιά με μεταχειρισμένα parts φορητών? Είχα βρει παλιά κάποιο στα Πετράλωνα.
mondomio Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 http://www.ocs.gr/ Νάξου 45, Κυψέλη, κοντά στην Πλ. Κολιάτσου Απο εκει εχω παρει και μνημες για το φορητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.