nimik Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Εγώ πάντως από προσωπική εμπειρία θα έλεγα πως στην αγορά laptop' date=' όπως και σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, ισχύει ο μεγικός κανόνας: "Ότι πληρώνεις παίρνεις".Εγώ πήρα laptop 900? και το έχω μετανοιώσει όσο δεν πάει.Κάθε μήνα τρέχω για επισκευή. Και μιλάμε για μηχάνημα χαμηλών επιδόσεων (Celeron) το οποίο δεν το πολυζόριζα. Μετά από αυτό το έχω πει οτι το επόμενο laptop μου θα είναι σίγουρα απο αξιόπιστη εταιρία (IBM, Toshiba και αν ξεπεράσω τους ενδοιασμούς μου ίσως Apple) όσο κι αν μου κοστίσει. Τουλάχιστον θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο.[/quote'] Θα το εχεις ομως??? Ιδου η απορια...γιατι υπαρχουν και παραδειγματα με την ιδια λογικη που τελικα εμπλεξαν περισσοτερο και κλαιγανε και περισσοτερα λεφτα.. Ειναι να μην σου τυχει μαλλον...και δεν νομιζω οτι εφταιγαν τα 900ευρω που ειχες προβλημα ..
TNT-STM Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Αυτό ακριβώς λέω φίλε μου...Οτι οσα και να δώσεις, δεν έχεις ποτέ το κεφάλι σου ήσυχο..Τουλάχιστον, τώρα κλαίς τα 900...αργότερα μπορεί να κλαίς τα 1900..
xalia Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Στην τεχνολογία το ρίσκο πάντα παίζει. Και αν σου κάτσει? Το αν δε σου κάτσει είναι το πρόβλημα! Πχ έδωσα 30ε για dvd player και είναι σκυλί και παίζει τα πάντα! Το προηγούμενο dvd ήταν ένα pioneer των150ε! Ποτέ δε μου παρουσίασαν πρόβλημα. Τα 30 όμως και 150 είναι ψίχουλα μπροστά στα 1000+ που δίνουμε για ένα laptop. Αν σου βγει μάπα το καρπούζι χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο! Πόσον μάλλον αν βλέπεις τις δώσεις στη κάρτα σου ενώ το laptop το τρώει η μαρμάγκα (και μη μου πείτε ότι όλοι κάνετε τις αγορές σας cash). Είμαι και εγώ στη αγορά για laptop και ενώ ξεκίνησα με budget στα 1000 συζητάω και προτάσεις μέχρι 2000 και ακόμα δεν πάρει μία απόφαση.
jozefonline Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Θεωριτικά, άσχετο αν τύχεις στην περίπτωση, έχεις σημαντικά λιγότερες πιθανότητες να σου παρουσιάσει πρόβλημα ένα "καλό" laptop έναντι ενός φτηνού. Οι 3 εταιρίες που ανέφερα παραπάνω θεωρούνται υπεράνω κριτικής στον τομέα ποιότητας. Τώρα αν σου κάτσει στραβή και σ'αυτές... Ατυχία.
xalia Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Όπως και για τα sony έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Είναι να μη σου τύχει όπως είπαμε! Ε αν σου τύχει μια καλή εταιρεία θα σου προσφέρει και το ανάλογο service, αχρείαστο να είναι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.