TNT-STM Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Καλημέρα... Κατά καιρούς διαβάζω τις γνώμες-απόψεις όλων των χρηστών για Laptop και γενικότερα για όλα όσα συνεπάγονται με αυτά (Service, αξιοπιστία, δυνατότητες, ποιότητα κατασκευής κ.λπ)...Μετά από πολύ καιρό αναζήτησης και προβληματισμού, κατέληξα (σύμφωνα με όσα διάβασα εδώ) στο ότι, κανένα μα κανένα laptop δεν είναι αξιόπιστο, ασχέτως τα πόσα χρήματα θα "πετάξεις" γι αυτό..Ποιοί φταίνε τελικά γι αυτό? Οι εταιρείες ή εμείς? Ποτέ κανείς δεν κάνει πρόταση αγοράς για celeron π.χ...Όλοι κοιτάνε τις ακραίες δυνατότητες, να κάνει τα πάντα και πλήρώνουν γι αυτά ένα σωρό λεφτά αγνοώντας τελικά ότι, σε λίγους μήνες θα έχουν χάσει το 50% της αξίας του γιατί πάντα βγαίνει κάτι άλλο εκτός βέβαια της ταλαιπωρίας και τα έξτρα χρήματα που θα δώσουν σε περίπτωση που κάτι πάθει...Η "ΦΙΡΜΑ", την οποία την πολυψάξαμε, την ακριβοπληρώσαμε αλλά στο τέλος μας βγήκε "Μάπα το καρπούζι"... Τέλος πάντων, απλά θα ήθελα να καταλήξω, στο ότι, δεν είναι κακό που και πού να κοιτάμε και μερικούς φορητούς κάτω απο τα 1000 ευρώ και να έχουμε και κάποιες γνώμες και για αυτούς...Δεν νομίζω ότι όλοι εδω μέσα είναι εφοπλιστές και σίγουρα η παροιμία που λέει να "απλώνεις τα πόδια σου, μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα" δεν είναι τυχαία...!
moshelas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Φίλε μου έχεις δίκαιο... Έτσι όμως είναι η φιλοσοφία του νεοέλληνα. Ακριβό αυτοκίνητο , ακριβό laptop , μόνο jeans diesel , ξανθιά γκόμενα.... Να κάνουμε τα πάντα για να φαινόμαστε καλύτεροι απο τον διπλανό μας... Για εμένα το σημαντικότερο στην αγορά laptop είναι η εγγύηση και το service , σε πόσες μέρες θα το εχεις και αν θα σου πιάσουν τον κώλο.... Το 95% απο εμάς δεν εχει τρελές απαιτήσεις απο τα laptop ωστε να χρειαστεί να αγοράσει κάτι εξωπραγματικό , το θέμα είναι να κάνεις τη δουλειά σου. Με 900 euro την κάνεις πολύ άνετα.
random Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Υπάρχει ενα χαρακτηριστικό που αν το θέλεις θα το πληρώσεις, και θα καταλάβεις πολύ καλά τι πλήρωσες εφ'όσον ειχες προηγούμενο φτηνό/μεσαίο λάπτοπ: Το βάρος. δες ποσο κάνει λαπτοπ ελαφρύτερο απο 1,5 κιλά που να έχει τις ιδιες επιδόσεις, και ποιοτητα εικόνας με τα συνηθησμένα των 2,5-3,5 κιλών. ελαφρά λάπτοπ βγάζουν μονο οι "φιρμες". Δε μιλαμε βεβαια για παιχνιδια. Με το λαπτοπ που μου εδωσε η εταιρεία, η πλατη μου τα είδε όλα, και εχω ΙΧ. Με συγκοινωνία δεν υπηρχε περίπτωση να το κουβαλάω.
moshelas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 ..σωστός! Αλλά και πάλι εξαρτάται απο τις ανάγκες που έχεις. Εάν κάθε μέρα το εχεις στην τσάντα σου ,για τη δουλειά σου , τοτε ναί χρειάζεσαι ελαφρύ laptop. Εάν το μετακινείς 1 φορά τη βδομάδα , το μήνα; Τότε το βάρος είναι δευτερεύον.....
deathlok Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 logiko einai na ginontai sizitisis gia akriva laptop mia kai afta tha thelame oloi na exoume. parola afta an psaksis to forum tha deis pos arketes fores exoun anazitithi ftina laptop gia apli xrisi grafiou. endiktika tha anafero ton ntoro pou ixe gini me to toshiba m40x-105 (me arketes selides gia xari tou kai timi sta 600 euro)
mandate Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Φίλε μου έχεις δίκαιο... Έτσι όμως είναι η φιλοσοφία του νεοέλληνα. Ακριβό αυτοκίνητο ' date=' ακριβό laptop , μόνο jeans diesel , ξανθιά γκόμενα.... Να κάνουμε τα πάντα για να φαινόμαστε καλύτεροι απο τον διπλανό μας... Για εμένα το σημαντικότερο στην αγορά laptop είναι η εγγύηση και το service , σε πόσες μέρες θα το εχεις και αν θα σου πιάσουν τον κώλο.... Το 95% απο εμάς δεν εχει τρελές απαιτήσεις απο τα laptop ωστε να χρειαστεί να αγοράσει κάτι εξωπραγματικό , το θέμα είναι να κάνεις τη δουλειά σου. Με 900 euro την κάνεις πολύ άνετα.[/quote'] δίκαιο έχεις .αλλά άκου και αυτό fiat punto - hundai to πολύ 3.5 εκατομμύρια.παντελόνι κινέζικο 5 ευρώ, ρωσιδα γκόμενα, H/Y alba mobo 512 mb cell 64 bit
TNT-STM Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 ΟΚ...Αλλά και με αυτά, μια χαρά κάνεις την δουλειά σου...Και, όσον αφορά την ρωσίδα γκόμενα, την κάνεις ακόμα καλύτερα...
Feax Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 δίκαιο έχεις .αλλά άκου και αυτό fiat punto - hundai to πολύ 3.5 εκατομμύρια.παντελόνι κινέζικο 5 ευρώ' date=' ρωσιδα γκόμενα, H/Y alba mobo 512 mb cell 64 bit[/quote'] Ακόμα καλύτερα αν η Ρωσίδα είναι ... διπύρινη
moshelas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 δίκαιο έχεις .αλλά άκου και αυτό fiat punto - hundai to πολύ 3.5 εκατομμύρια.παντελόνι κινέζικο 5 ευρώ' date=' ρωσιδα γκόμενα, H/Y alba mobo 512 mb cell 64 bit[/quote'] Τί λες για πεζό 307 (5 μύρια) και παντελόνι των 50euro ??? Μελαχρινή γκόμενα με μεγάλα βυζιά;;; Laptop ΙΒΜR51 των 950euro ? Είδες οτι είσαι υπερβολικός;;;;;; Πάντα υπάρχει η μέση λύση....
dazzlestef Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Για μενα, το μονο που αξιζει πολυ, στα λαπτοπς ειναι οτι ειναι Α θ ο ρ υ β α!
mandate Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Τί λες για πεζό 307 (5 μύρια) και παντελόνι των 50euro ??? Μελαχρινή γκόμενα με μεγάλα βυζιά;;; Laptop ΙΒΜR51 των 950euro ? Είδες οτι είσαι υπερβολικός;;;;;; Πάντα υπάρχει η μέση λύση.... 1ον στο fiat ή στο hundai μπορείς να κάνεις overnight parts from U.S.A. αξίας 2 εκατομμυρίων και να το κάνεις ΒΜW ;ή όπως το 8ες πραγματικά visualize the dream ή κάπως έτσι.το παντελόνι των 50euro το φτιάχνουν στη Μαλαισία και Κουάλα Λουμπούρ και Συνγκαπούρη ή κάπως έτσι για 50 cents και μας το πουλάνε 50 euros.how about that?
moshelas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Έχεις ξεφύγει απο το νόημα του topic. Όμως χαίρομαι γιατί είσαι παράδειγμα (προς αποφυγείν) νεοέλληνα
mandate Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Έχεις ξεφύγει απο το νόημα του topic. Όμως χαίρομαι γιατί είσαι παράδειγμα (προς αποφυγείν) νεοέλληνα allright,allright ελπίζω να είσαι ο μόνος που πήρε στα σοβαρά το παραπάνω. είναι καλή φάση να έχεις λαπτοπ μόνο μειονέκτημα η υπερθέρμανση. όπως είχα ξαναγράψει με έρευνα ιδιοις όμμασι οι τιμές στα laptop μειώ8ηκαν κατά 20% και οι πωλήσεις αυξή8ηκαν κατά 40% .πάντα υπάρχουν προσφορές και αποδεδειγμένα συμφέρει και τα καταστήματα.τέλος και εγώ έχω πρόβλημα να κουβαλάω 5 κιλά λάπτοπ αλλά:βαρύ το τίμημα ευχαρίστως το πληρώνω με κέρδος πχ 1000+ ευρώ διαφορά από κάποιο που απλώς είναι ελαφρύτερο. stiff up your spine!
jozefonline Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Εγώ πάντως από προσωπική εμπειρία θα έλεγα πως στην αγορά laptop, όπως και σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, ισχύει ο μεγικός κανόνας: "Ότι πληρώνεις παίρνεις". Εγώ πήρα laptop 900? και το έχω μετανοιώσει όσο δεν πάει.Κάθε μήνα τρέχω για επισκευή. Και μιλάμε για μηχάνημα χαμηλών επιδόσεων (Celeron) το οποίο δεν το πολυζόριζα. Μετά από αυτό το έχω πει οτι το επόμενο laptop μου θα είναι σίγουρα απο αξιόπιστη εταιρία (IBM, Toshiba και αν ξεπεράσω τους ενδοιασμούς μου ίσως Apple) όσο κι αν μου κοστίσει. Τουλάχιστον θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.