LordArthas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Καλορίζικος. Επειδί και εγώ ψάχνομαι για mac είδα ότι ο εκτυπωτής μου χρειάζεται drivers! Από τη στιγμή που το μηχάνημα το παίρνεις μαμά λογικό είναι να μη χρειάζεσαι drivers για ότι έχει μέσα. Τώρα ανάλογα τι usb του βάλεις παίζει... με βλέπω για ibook πολύ σύντομα' date=' πριν τα intel!!και τα G4 64bit είναι???[/quote'] Τα G4 ειναι 32bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazzlestef Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Υπαρχει κατι στα windows που να μπορω να εχω macintos? Καποιος emulator για παραδειγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sikaztarek Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Με τέτοια posts γινόμαστε και εμείς plug & play, μας πριζώνετε δηλαδή και θα αυτομολήσουμε μια μέρα στο Macintosh στρατόπεδο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 υπάρχει ΜΑΜΕ για MacOSX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 MacMAME, alla den exo prosopiki empeiria me to thema. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefkal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Ξέρω ότι υπάρχει MacMame _το έχω_ για OS9xx. Για OSX δεν ξέρω, φαντάζομαι ότι μπορεί να παίξει σε Classic mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macpt Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 kalodoulefto to kainourgio sou mac!!!! fisika kai iparxei mame gia macos x http://www.macupdate.com/info.php/id/8048 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 και μόλις ένα update πίσω απο την pc έκδοση που είναι στην 103u3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iam_o-ti_na'nai Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 re paidia aurio 8a agorasw ton imac g5 kai egw.oloi mou lene oti den 8a exw kanena provlhma genika(dedomenou oti den ton 8elw gia pro video rendering,pou leei o logos) alla gia xrhsh photoshop kai free-hand.kante me prin 3hmerwsei na pistepsw oti den 8a klaiw ta lefta m meta apo 1+1/2 xrono.thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δεν θα τα κλαις, το ίδιο είχα σκεφτεί κι εγώ πριν χώσω 1.500 ευρώ. Κατ'αρχήν υπάρχει αρκετό έως πολύ software για Mac ήδη. Αυτά που χρειαζόμαστε τα έχουμε και με το παραπάνω. Στη συνέχεια, σκέψου ότι όλοι οι μέχρι τώρα Macintosh "φορούσαν" επεξεργαστή PowerPC - μιλάμε για μεγάλη εγκατεστημένη βάση χρηστών τους οποίους η Apple υπολογίζει (και τους υπολογίζει και για μελλοντικούς αγοραστές). Οπότε software που θα δουλεύει και σε PowerPC θα συνεχίσει να βγαίνει για τουλάχιστον 2-3 χρόνια. Έστω και υπό την μορφή Universal Binary (δηλ. συμβατό και με PowerPC και με Intel). Οπότε καθάρισες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iam_o-ti_na'nai Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 dokimases ka8olou games?wow h' warcraft?px? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δοκίμασα παιχνίδια - αλλά όχι WoW ή Warcraft. Το Quake II που δοκίμασα (δεν έχω το Doom III αλλά θα το βρω...) παίζει άψογα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iam_o-ti_na'nai Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 tnanks.from tomorrow a new mac user will have been joined.Cyaz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 πάνω που λέω θα πάρω pc-laptop βλέπω αυτά και ζαχαρώνω ξανά τα ibook/powerbook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 πάνω που λέω θα πάρω pc-laptop βλέπω αυτά και ζαχαρώνω ξανά τα ibook/powerbook Xalia, θελουμε notebook apple στη χειροτερη χρονικη στιγμη... Κι εγω τις ιδιες σκεψεις κανω :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.