Προς το περιεχόμενο

Greek Spell Check

doomx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators

Παιδιά, ελπίζω να μην κάνατε copy/paste το folder Microsoft Office X αλλά τα περιεχόμενα του folder...

Εμένα πάντως μου δουλεύει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως το word θεωρεί πως το κείμενο είναι στα αγγλικά και γι' αυτό δεν κάνει διόρθωση των ελληνικών?

Δοκιμάστε να επιλέξετε μερικές ελληνικές λέξεις μέσα από το κείμενο, και μετά να πάτε στο μενού Tools -> Language και να δείτε αν είναι επιλεγμένο το "greek" ή το "english". Αν είναι το "english", αλλάξτε την επιλογή σε "greek" και το πρόβλημα λύθηκε!

Μήπως το word θεωρεί πως το κείμενο είναι στα αγγλικά και γι' αυτό δεν κάνει διόρθωση των ελληνικών?

Δοκιμάστε να επιλέξετε μερικές ελληνικές λέξεις μέσα από το κείμενο' date=' και μετά να πάτε στο μενού Tools -> Language και να δείτε αν είναι επιλεγμένο το "greek" ή το "english". Αν είναι το "english", αλλάξτε την επιλογή σε "greek" και το πρόβλημα λύθηκε![/quote']

το δοκίμασα και αυτό και δεν δουλεύει

βασικώς προτού postάρω δοκίμασα χίλια-δύο πράγματα...

μπορείς κάποιος να μου στείλει τον ορθογράφο της neurosoft (για office X) γιατί κάτι δεν πάει καλά με το site τους;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δεν ξέρω πως.. Αλλά το έκανα και δούλεψε...

Το μόνο διαφορετικό που έκανα ήταν να εγκαταστήσω το Fink και από εκεί τα:

1) Freetype

2) Appleotffonts

Για δοκιμασέ τα ρε σωτήρη και πες μας...

λοιπόν εγώ κατάφερα να το κάνω να δουλέψει με τον εξής τρόπο:

α) διαγραφή σκληρού και καθαρό install MacOs X

β) install MS Office 2004

γ) update office

δ) copy paste τα λεξικά από neurosoft

ε) restart

στ) επιλογή Tools->Language->Ελληνικά (ανάλογα με την γραμματοσειρά - δεν είμαι σίγουρος αν είναι απαραίτητο)

και όλα λειτουργούν άψογα!!!

το μόνο αρνητικό είναι λίγο εώς αρκετά αργό στο MacBook Pro 2.16GHz...

• Super Moderators
[...]

το μόνο αρνητικό είναι λίγο εώς αρκετά αργό στο MacBook Pro 2.16GHz...

Κι αυτό γιατί το Office 2004 δεν τρέχει εγγενώς σε επεξεργαστές Intel αλλά μέσω Rosetta.

Υποτίθεται ότι η Microsoft θα κυκλοφορήσει το νέο Office ως Universal Binary.

http://www.microsoft.com/mac/default.aspx?pid=macIntelQA

ναι, αλλά η δικαιολόγία για την οποία η ms δεν έβγαλε universal binary είναι επειδή υποτίθεται ότι το 2004 τρέχει ''καλά'' (για μένα αυτό σημαίνει τουλάχιστον αξιοπρεπώς) μέσω rosetta, κάτι το οποίο προφανώς δεν ισχύει.

Είναι πρακτικά αδύνατο να ανοίξει κανείς έγγραφο στο excel με αρκετές εξισώσεις ενώ μια από τα ίδια ισχύει για μεγάλες παρουσιάσεις στο powerpoint. Τώρα στο word μέχρι και στα απλά κείμενα υπάρχει ένα σημαντικό lag από το πάτημα του πλήκτρου, μέχρι την εμφάνιση του γράμματος στην οθόνη και τον ορθογραφικό έλεγχο, κάτι το οποίο γίνεται σε κλάσματα δευτερολέπτου σε office 2003 (Win XP). Κοινώς κλαίω τα λευτά που έδωσα να αγοράσω αυθεντικό το office 2004.

άντε να δούμε πότε θα βγει το καινούργιο office για mac.

το office 2007 beta 2 για win φαίνεται πολύ καλό πάντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...