worldcitizen Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Το έκανα ξανά και ξανά και τίποτα.. Στο Word, όταν πατάμε spelling -> options, ποιό Dictionary πρέπει να είναι επιλεγμένο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Παιδιά, ελπίζω να μην κάνατε copy/paste το folder Microsoft Office X αλλά τα περιεχόμενα του folder... Εμένα πάντως μου δουλεύει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 @paredwse Yap... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 δεν είμαστε τόσο άσχετοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μήπως το word θεωρεί πως το κείμενο είναι στα αγγλικά και γι' αυτό δεν κάνει διόρθωση των ελληνικών? Δοκιμάστε να επιλέξετε μερικές ελληνικές λέξεις μέσα από το κείμενο, και μετά να πάτε στο μενού Tools -> Language και να δείτε αν είναι επιλεγμένο το "greek" ή το "english". Αν είναι το "english", αλλάξτε την επιλογή σε "greek" και το πρόβλημα λύθηκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 george μάλλον αυτό είναι, αλλά εν τω μεταξύ εγώ γ****σα τα dictionaries.. Στο spelling -> options, ποιό Dictionary πρέπει να είναι επιλεγμένο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μήπως το word θεωρεί πως το κείμενο είναι στα αγγλικά και γι' αυτό δεν κάνει διόρθωση των ελληνικών? Δοκιμάστε να επιλέξετε μερικές ελληνικές λέξεις μέσα από το κείμενο' date=' και μετά να πάτε στο μενού Tools -> Language και να δείτε αν είναι επιλεγμένο το "greek" ή το "english". Αν είναι το "english", αλλάξτε την επιλογή σε "greek" και το πρόβλημα λύθηκε![/quote'] το δοκίμασα και αυτό και δεν δουλεύει βασικώς προτού postάρω δοκίμασα χίλια-δύο πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPINE Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Akolouthontas pista tin protinomeni diadikasia den doulepse ap' efthias. Omos otan ekana ena restart sto ipologisti to spell check douleue kanonika... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 έχω κάνει πολλά restart από τότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 μπορείς κάποιος να μου στείλει τον ορθογράφο της neurosoft (για office X) γιατί κάτι δεν πάει καλά με το site τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δεν ξέρω πως.. Αλλά το έκανα και δούλεψε... Το μόνο διαφορετικό που έκανα ήταν να εγκαταστήσω το Fink και από εκεί τα: 1) Freetype 2) Appleotffonts Για δοκιμασέ τα ρε σωτήρη και πες μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 λοιπόν εγώ κατάφερα να το κάνω να δουλέψει με τον εξής τρόπο: α) διαγραφή σκληρού και καθαρό install MacOs X β) install MS Office 2004 γ) update office δ) copy paste τα λεξικά από neurosoft ε) restart στ) επιλογή Tools->Language->Ελληνικά (ανάλογα με την γραμματοσειρά - δεν είμαι σίγουρος αν είναι απαραίτητο) και όλα λειτουργούν άψογα!!! το μόνο αρνητικό είναι λίγο εώς αρκετά αργό στο MacBook Pro 2.16GHz... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 [...]το μόνο αρνητικό είναι λίγο εώς αρκετά αργό στο MacBook Pro 2.16GHz... Κι αυτό γιατί το Office 2004 δεν τρέχει εγγενώς σε επεξεργαστές Intel αλλά μέσω Rosetta. Υποτίθεται ότι η Microsoft θα κυκλοφορήσει το νέο Office ως Universal Binary. http://www.microsoft.com/mac/default.aspx?pid=macIntelQA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 ναι, αλλά η δικαιολόγία για την οποία η ms δεν έβγαλε universal binary είναι επειδή υποτίθεται ότι το 2004 τρέχει ''καλά'' (για μένα αυτό σημαίνει τουλάχιστον αξιοπρεπώς) μέσω rosetta, κάτι το οποίο προφανώς δεν ισχύει. Είναι πρακτικά αδύνατο να ανοίξει κανείς έγγραφο στο excel με αρκετές εξισώσεις ενώ μια από τα ίδια ισχύει για μεγάλες παρουσιάσεις στο powerpoint. Τώρα στο word μέχρι και στα απλά κείμενα υπάρχει ένα σημαντικό lag από το πάτημα του πλήκτρου, μέχρι την εμφάνιση του γράμματος στην οθόνη και τον ορθογραφικό έλεγχο, κάτι το οποίο γίνεται σε κλάσματα δευτερολέπτου σε office 2003 (Win XP). Κοινώς κλαίω τα λευτά που έδωσα να αγοράσω αυθεντικό το office 2004. άντε να δούμε πότε θα βγει το καινούργιο office για mac. το office 2007 beta 2 για win φαίνεται πολύ καλό πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Α, ρε sotirisl.. Και Mac πήρες, και βασανίζεσαι, και format έκανες... Τελικά ίσως φταίει κι η Intel.. Καμμιά μπλε οθόνη έβγαλε? Φιλικά πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.