GT1807 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Εγω παντως αν γνωριζα γυναικα που να ηξερε απο pc κ warcraft(DotA) κ ηταν εμφανισιμη τοτε πιθανον να την παντρευομουν.Εδω ειχα γνωρισει ενα παλικαρι στο wow που ειχε κοπελια που ελιωνε μαζι του κ οταν μας το ειπε γυρισαν καμια 30 ατομα κ του λενε παντρεψου την(μαζι με ενα καφρο που του ειπε χωρισε την για να την παρω εγω,Ελληναρες!!!).Παρεπιμπτοντως η Αντα που αναφερθηκε πριν λιγα post εδω θεωρειται απο τις πρωτοπορους της πληροφορικης κ ηταν κόρη ενος μεγαλου φιλελληνα,του λορδου Βυρωνα αν δεν κανω λαθος. Τα σέβη μου
silverthan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 F- Μωρό μου, θα μου πάρεις μια 7800gtx 512MB? M- Τι να την κάνεις αγάπη μου, τον προηγούμενο μήνα δεν σου πήρα 6800gt? F- Ναι μωράκι μου, αλλά η φίλη μου η Στέλλα μόνταρε 2 6800 ultra σε SLI και μου τη λέει στο PCMark2006! M- Αγαπούλα μου, και με αυτήν που έχεις, την κάνεις τη δουλειά σου... F- Μαααα, εεελααα μωράκι μουυυυ, σε παρακαλώωωωω (ματσ μουτς) τη θελω τη θέλω τη θέλω! M- Δεν γίνεται μωρό μου... F- ΓΚΡΡΡΡΡ!, το ήξερα πως δε με καταλαβαίνεις! Δεν έχει *** για 3 μήνες!!! M- Καλά μωρό μου, πως κάνεις έτσι? Θα πάω αύριο στο πλαίσιο να στην πάρω. F- Βλάκα, μπές στο skroutz na βρεις που είναι πιο φτηνά, όλα εγώ θα στα λέω???? ... ... ...
necronio Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Καλά ε, έχω να μπω στο insomnia και γω δε ξέρω πόσο καιρό! Anyway.. Καλησπέρα λοιπόν! Ασχολούμαι με το Linux αρκετό καιρό (και είμαι female).. περιμένω προτάσεις για γάμο!!!! χεχεχε...
apoikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Και έλεγα, που είχε χαθεί αυτή η ψυχή . Wb!
NoD Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 ΑΧεΧΑΕαχΑΕΧΑΧΕαΧΕΑχΑχΕΑΧαΕΧεαΧΕαΧΑΧεΑΧαεΧεαχΕΑχ! silverthan έγραψες...
mandate Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Καλά ε' date=' έχω να μπω στο insomnia και γω δε ξέρω πόσο καιρό! Anyway..Καλησπέρα λοιπόν! Ασχολούμαι με το Linux αρκετό καιρό (και είμαι female).. περιμένω προτάσεις για γάμο!!!! χεχεχε...[/quote']είναι εφικτό έστω και σε κατάσταση κρίσης να αγοράσεις 7800 ? και δεύτερον τι λέει ο πιγκουίνος ? σε φτάνει στα όρια? ας φτάσουμε στα άκρα .><@k the planet .><@k the planet.εντάξει τα έχω πιεί πάλι ! τι λές για το γεγονός ότι έλληνες βοη8ήσανε για διάδοση του laptop των 100 ευρώ ε,ε,ε how 'bout that
Dark_son20 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 F- Μωρό μου, θα μου πάρεις μια 7800gtx 512MB? M- Τι να την κάνεις αγάπη μου, τον προηγούμενο μήνα δεν σου πήρα 6800gt? ok kati antistixo simvenei stin sxesi mou.... -moro mou tha mou pareis X1800XT -oxi -giati moro mou? -giati i 9600XT pou sou pira paizei mia xara kai to doom kai to most wanted... fisika meta arxizei mia etelioti grinia giati ego exw kalitera parts...kai giati ego kano o/c kai giati den tis topotheto tin idropsiksi pou exw spare alla ok pistepste me oso ligotera kserei apo afto pou latreveis na kaneis to kalitero...se kathe anavathmisi thelei to proigoumeno mou...kai kala na alaza pc kathe 2-3 xronia...ela pou ego alazo cpu kathei 2-3 mines kai thelei na tis xariso tin proigoumeni... eftixos den exe parei kamia cpu akoma alios tha itan katastrofiko gia tin tsepi mou ;P
capthookb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Καλά, ποιος σας είπε οτι οι γυναίκες δεν ασχολούνται με linux; Βρείτε τις εδώ Μάλιστα έχουν και δική τους μασκοτ, τη λένε katie: Katie the dragoness
Dark_son20 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 ok na ales 5 "ginekes" (kakies kakies );P ps:(6 vazoun kai ton drako sta meloi)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.