Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για εγκατασταση sp1 ή sp2.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει αναγκη να εγκαταστησω το sp1 ή καποιο νεοτερο για να μπορει να λειτουργησει η συνδεση του κινητο με τον υπολογιστη μεσω usb. πως μπορω να εγκαταστησω τα sp1 ή sp2 χωρις να χρειαστει να κανω format και χωρις να χασω τα δεδομενα μου;

* επειδη θελω να εγκαταστησω τα sp1, μπορει καποιος να μου δωσει και καποιο Link μεσω pm για να τα κατεβασω; *

Δημοσ.

Για να εγκαταστήσεις κάποιο sp δεν χρειάζεται να κάνεις format. Το link για το sp εξαρτάται από το εάν έχεις ελληνικά windows ή αγγλικά. Λογικά από το windows update 8α μπορέσεις να κατεβάσεις και να γράψεις το sp2. Εάν δεν θέλεις να μπλέκεις με windows update μπορείς να ψάξεις για το link στο site της microsoft.

Δημοσ.

καπου ειχα ακουσει οτι χρειαζεται να μην εχω τπτ εγατεστημενο ( drivers, προγραμματα, παιχνιδια ) ωστε να μην υπαρξει προβλημα! μονο που εγω ειμαι γεματος απο αυτα! εχω windows xp pro english.

Δημοσ.
καπου ειχα ακουσει οτι χρειαζεται να μην εχω τπτ εγατεστημενο ( drivers, προγραμματα, παιχνιδια ) ωστε να μην υπαρξει προβλημα! μονο που εγω ειμαι γεματος απο αυτα! εχω windows xp pro english.

kai den exeis oute kan to prwto service pack??? pou pas re file?????

anyway ,kala akouses an valeis twra to sp2(sp1 poios o logos?to sp1 einai hdh mesa sto sp2) polu pithanon na ta kanei xeirotera kai na ta anakatepsei ola.....giauto fwnazoun oloi, otan kaneis format kanto me cd pou xei hdh mesa to sp2.....toso aplo einai.

anywayz, katevase to sp2 kanto install kai o theos voithos

Δημοσ.

δλδ οι αποψεις διιστανται.. εγω τι να κανω τελικα;

kai den exeis oute kan to prwto service pack??? pou pas re file?????
αν δεν μου προεκυπτε αυτο, δεν θα τα εβαζα ποτε ξανα! μου ειχαν βγαλει το συκωτι τα καταραμενα!! δεν προκειται να βαλω τα 2, αλλα μονο το sp1, αν βαλω.
Δημοσ.

Βαλε το sp2 κ θα εισαι τζιτζικι.Δεν προκειται να σου προκαλεσει προβληματα.Ασε που εχει κ τα απειρα updates που ειναι ζωτικης σημασιας για τον υπολογιστη σου μιας κ καλυπτουν απειρες τρυπες.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

ρε παιδια δεν θελω να μου πειτε τι προσφερουν τα sp2 ( το εχω καταλαβει τι προσφερουν εδω και ενα χρονο [ απειρα format ] ), θελω μονο να ξερω αν θα υπαρξει προβλημα.. απο που μπορω να κατεβασω το sp1 για xp pro english;

Δημοσ.
ρε παιδια δεν θελω να μου πειτε τι προσφερουν τα sp2 ( το εχω καταλαβει τι προσφερουν εδω και ενα χρονο [ απειρα format '] ), θελω μονο να ξερω αν θα υπαρξει προβλημα.. απο που μπορω να κατεβασω το sp1 για xp pro english;

to oti kaneis apeira format den exei na kanei me to service pack.to sp1 den nomizw na to vreis pouthena, ektos an to xei kana filos se kana cd tpt h kapou ksexasmeno....isws kai kamia psagmenh selida me old versions apo progs...epeidh tha kaneis suntoma format afou les oti kaneis apeira ,ftiakse ena cd me to sp2 enswmatwmeno. den exei kamia sxesh me to susthma sou h ta programata sou....kleinei ena swro trypes merikes apo aftes polu shmantikes....... vale kai XP-ANTISPY k MS antispyware k eise ok.

Δημοσ.

τα προγραμματα που σιχαινομαι οσο τπτ αλλο στον κοσμο μου προτεινεις!! ειχα κανει 5 format μεσα σε λιγες μερες εξαιτιας του sp2! δεν προκεται να ξαναμπει στον υπολογιστη μου. απο τον αυγουστο ειμαι χωρις κανενα format! ( ακουνε οι παλιοι; :P )

τεσπα, θα ψαξω μπας και βρω πουθενα το sp1. ισως σε τπτ torrents.

Δημοσ.
τα προγραμματα που σιχαινομαι οσο τπτ αλλο στον κοσμο μου προτεινεις!! ειχα κανει 5 format μεσα σε λιγες μερες εξαιτιας του sp2! δεν προκεται να ξαναμπει στον υπολογιστη μου. απο τον αυγουστο ειμαι χωρις κανενα format! ( ακουνε οι παλιοι; :P )

τεσπα' date=' θα ψαξω μπας και βρω πουθενα το sp1. ισως σε τπτ torrents.[/quote']

egw pali kanw format mia fora to xrono kai to pc einai on 24/7 me 8mbit DSL.

mallon kati kaneis lathos.ti na sou pw.den uparxei logikh sto oti sixainese auta ta progs....anywayz.. epilogh sou einai.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

τεσπα' date=' θα ψαξω μπας και βρω πουθενα το sp1. ισως σε τπτ torrents.[/quote']

Συνεχίζεις τα ίδια βλέπω: δεν ψάχνω γιατί βαριέμαι, δεν έχω χρόνο, είμαι μάγκας... :(

Εδώ θα βρεις το SP1: http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/updates/sp1/default.mspx

Έψαξα στον γούγλη με λήμμα "Windows XP Service Pack 1" και μου το'βγαλε ΠΡΩΤΟ. Τόσο δύσκολο είναι;

Δημοσ.

επίσης δεν "νοείτε" κατά την δική μου γνώμη να μην βελτιώνεται η λειτουργεία των xp με το sp2.. μην είσαι προκατειλημένος :P ξαναδοκίμασε..(το πολύ πολύ να ξανακάνεις format :))

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...