myst77 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 ρε παιδια έχω ένα desktop συνδεμένο στο US Robotics 9105 από όπου και παίρνει internet κανονικά. H ενσύρματη κάρτα δικτύου του desktop έχει τα εξής: IP address: 192.168.1.2 Subnet mask: 255.255.255.0 Default Gateway: 192.168.1.1 (ειναι η IP του router) Το desktop έχει και μια ασύρματη κάρτα δικτύου σε PCI. Έχω συνδέσει το desktop με το laptop με τις ασύρματες κάρτες (σε ad-hoc μορφή) όπου βλέπονται κανονικά μεταξύ τους (file transfers κτλ). Τα IP στις δυο ασύρματες κάρτες τα έχω στο AUTOMATIC (αν τα βάλω manual δεν βλέπει το ενα το αλλο). Πώς μπορώ να κάνω να έχει internet το laptop χρησιμοποιώντας την ασύρματη σύνδεση που έχει με το desktop χωρίς να χρειάζεται να το βάζω με καλώδιο ethernet πάνω στο router ?
deathlok Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 prepei sto stathro ipologisti na kaneis bridge tis dio sindesis (Afti tou router kai tin asirmati)
worldcitizen Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 apo asirmata den kserw tipote, alla egw 8a evaza Gateway to 192.168.1.2 (tou PC dld kai oxi tou router)... An den to exeis kanei idi.. Alliws den gnwrizw tpt allo...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.