Godfath3r Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Chris Rock έχω δεί δύο DVD που έχει το Video Club μου και έχω πεθάνει στο γέλιο.Ειδικά όταν τα χώνει στους μαύρους και μετά στους άσπρους για το θέμα του ρατσισμού είναι θεός... Δεν περίμενα να έχει τόσο ανταπόκριση για το θέμα...Βλέπω πολλοί απο εσάς γουστάρετε stand up...
Godfath3r Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Eίδα το RAW του Eddie Murphy και πέθανα στο γέλιο...Ο άνθρωπος κάνει απίστευτες γκριμάτσες και πολύ καλές μιμήσεις..Γενικά μου άρεσε πάρα πολύ το humour του... Eπίσης είδα ένα stand up του Dave Chappelle (στο HBO νομίζω, 1997).Δεν ξετρελάθηκα αλλά και αυτός πολύ καλός... Σε λίγες ώρες θα δώ και άλλο ένα του Robin Williams...!!!! (Ανυπομονώ να δώ και τους υπόλοιπους που μου προτείνατε)
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-8325584515109371507&q=pablo+francisco 48 lepta pablo francisco
Godfath3r Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Ωπ!!! Thanx Toufas...I'll see it asap!!
tzinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 loipon molis eida ton fransisco pou postares toufa. Sto 5lepto hmoun etoimos na ton kleiso. Mou thn espage h fatsa tou, oi thoryboi pou ekane, den epiasa kai ta prota asteia pou ekane sthn arxh (elege gia ton iverson ton baskebolista h kati allo??). Meta leo ase ligo akoma, 10 lepta argotera arxisa na synithizo tous thorybous kai to styl tou, ths mimhseis kai tous morfasmous pou profanos einai megalo meros tou show tou. Gia na mhn polylogo oso pernouse h wra mou arese perisotero, foberes mimhseis, eksypno humour kai teleiose gamata me th fonh ton trailer kai ton swartzenenger. se kapia shmeia htan ligo kourastiko pou epemene se kati gkrimatses kai prohgoumena asteia ta petouse mesa se kainouria, alla genikos htan poly kalos.
mauve-ment Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 molis eida kai gw ton pablo francisco pou postares toufa.oso pernouse i wra marese olo kai pio poli.kai to finale tou itan apisteuto!oi mimiseis tou poli kales!kai merika asteia tou poli gamata.genika marese.alla nomizw oti o Eddie Murphy einai apiastos stis grimatses pou kanei.exw dei kai ena dvd tou D.Scappelle.de thimamai pio itan alla einai xaraktiristiko me auto to oooook kai whaaaaaaat pou leei!apisteutos!egrapse mauata!to xeirotero stand up pou xw dei einai Lee Evans.de gelasa sxedon katholou.den mou fanike katholou asteios. mexri stigmis apauta pou exw dei maresei o Murphy kai o Chappelle.eidika o deuteros. an katalabate pio dvd lew apo Chappelle exete na proteinete kana allo tou?
coffeex Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Exei sthn doryforikh Martin Lawrence poly gelio dysthxws den to prolaba apo thn arxh gia na to grapsw. Bazw kai mia ss
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Απορώ πως δεν ανέφερε κανείς σας τον Bill Bailey(γνωστός και ως Manny από τη κωμική σειρά Black Books) και συγκεκριμένα το "Bill Bailey Live: Part Troll" ή τον Dylan Moran(γνωστός και ως Bernard Black από την κωμική σειρά Black Books) με το "Dylan Moran: Monster".
vsls Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Εγω θα προτεινω το "Live on Broadway" με τον Robin Williams του 2002! Το βλεπω κ το ξαναβλεπω τρελο γελιο παραγωγη ειναι του HBO! Απο Eddie Murphy καλο ειναι κ το "Delirious" του 1983 με αρκετα "σκληρο" humor κ καθολου πολιτικα ορθο! Για κατι πιο κλασικο θα εβαζα εναν Bill Cosby αλλα δεν εχει ακραια αστεια! Υ.Γ. Για τους τυχον μη γνωριζοντες ο Jerry Seinfeld εκανε κ την ομονυμη sitcom σειρα στο NBC για 9 season με πολυ καλες ατακες γραμμενες κ σκηνες απο τον ιδιο κ τον Larry David, ο οποιος με τη σειρα του γραφει κ πρωταγωνιστει στο "Curb Your Enthousiasm" (το δειχνει τα ξημερωματα καμια φορα το Star). Δεν ειναι stand up comedies αλλα εχουν την αισθητικη!
tzinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 e kala nomizo h seira seinfield einai pasignosth. To curb ti leei vsls? aksizei? poses sezon? Einai me ena karaflo psilo meshlika? kati exo dei sth doryforikh nomizo. Gia komikes seires proteino kai to scrubs. Fantasou ER alla me komikotragika kai oxi sobara peristatika.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Αν και ψιλοάσχετος με το άθλημα, είμαι φανατικός ακροατής (έχω σε mp3 παραστάσεις του) του George Carlin, εξαιρετικά καυστικού Αμερικάνου stand-up comedian. Τσεκάρετε για mp3 του και θα με θυμηθείτε.
Godfath3r Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 To live του Robin Williams είναι απίστευτο...Το έχω...Ειδικά εκεί που κράζει το ποδόσφαιρο έχει πολύ γέλιο!! Seinfeld είναι ο αγαπημένος μου.Έχω δεί περίπου δύο season απο την σειρά του...Τρελό ταλέντο!Και γενικά και οι άλλοι χαρακτήρες είναι γαμάτοι!
vsls Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 To Seinfeld μιας κ δεν εχει προβληθει τα τελευταια χρονια καθολου στην τηλεοραση δε θα ελεγα οτι ειναι τοσο διαδεδομενο δυστυχως... Το Curb Your Enthousiasm τελειωσε τον Δεκεμβριο στο HBO μετα απο 5 season (50 επεισοδια συνολικα) Αυτος ο μεσηλικας ειναι ο Larry David που ηταν κ δημιουργος-σεναριογραφος μαζι με τον Seinfeld στην αλλη σειρα. Το Curb ειναι αρκετα διαφορετικο ειναι πιο πολυ "νευρικο" με πιο πολλες παρεξηγησεις μιας κ ο Larry παιζει εναν αρκετα προβληματικο, εγωιστη, παραξενο, κυκλοθυμικο τυπο που ζει στο L.A. κ φαινεται εχει χασει την ηρεμια του πραγματικου New Yorker Godfath3r Οντως για το ποδοσφαιρο φοβερο αλλα κ για το golf κ τους Σκωτσεζους! Ειχε κ καλη επικαιροτητα εκεινη την περιοδο να δουλεψει! Το καλο με το Seinfeld ηταν, οπως λεγαν κ οι ιδιοι οι δημιουργοι, a show about nothin'!
Godfath3r Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Έ,όχι ακριβώς about nothin.Έχει να κάνει πάνω κάτω με την ζωή του Jerry Seinfeld...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.