Προς το περιεχόμενο

e-shop pc

spyvoz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ θα αρχίσς απο την ανάποδη.δεν θα σας ζητήσω να μου προτείνετε καποιο Η/Υ αλλά να μου πείτε την γνώμη σας και αν πρέπει να αλλάξω κάτι σε αυτό που θα δείτε απο κάτω.κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη:evil:

love it 3.zip

Δημοσ.

file mou oraio to pcaki sou, h moni diafonia einai stin karta grafikon.epeidi ftiaxnw kai gw pc :-D , otan epsaxna gia karta itan kai auti mesa apo oti eida apo reviews oi epidoseis tis gia 6600 einai polu kales bebaia me autin tin psiktra den tha mporeis na tin pousareis. San karta einai poli entipwsiaki alla einai polla gia 6600 me 12euro parapanw perneis autin

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513156

oi opoia exei kaliteres epidoseis, ektos an den ton thes poli gia games kai thes na ftiaxeis ena omorfo esoteriko.

Δημοσ.

Λοιπον, ξεκινωντας απο την μητρικη θα σου προτεινα (εαν πας για ASUS τελικως) να παρεις την Premium εχει controller chip για το SLI και οχι καρτουλα/jumpers. Αν πας για την Premium στα ιδια χρηματα βρισκεις και την DFI LanParty UT NF4 SLI-D οι οποια ειναι καλυτερη απο θεμα overclocking. Εαν δεν κανεις overclocking προτιμησε την ASUS. Παρακατω, ο επεξεργαστης που διαλεξες κοστιζει πολλα χρηματα που δεν εχουν κανενα λογο να ξοδευτουν. Αν ψαχνεις επεξεργαστη με παρα πολυ καλη αποδοση και λογικη τιμη προτιμησε εναν San Diego. Με την διαφορα που θα κερδισεις απο τον επεξεργαστη παρε μια καλυτερη καρτα γραφικων, ειτε μια 7800GT, ειτε 2x6800GS. Αλλαξε τις μνημες σου και αντι των Kingston παρε Twinmos. Η Audigy ειναι περιττη - και οι δυο μητρικες εχουν παρα πολυ καλο onboard sound. Αυτη ειναι η προταση μου οσον αφορα το hardware, απο κει και περα για το case σου προτεινω το Stacker της CoolerMaster πιστεψε με δεν θα το μετανοιωσεις. Αυτα τα ολιγα απο εμενα.

Δημοσ.

O 4200+ δεν εχει καλη σχεση τιμης αποδοσης....παρε η τον 3800+ χ2 η τον 4400+ αν αντεχει η τσεπη σου..στις μνημες θα διαφωνησω με τον παραπανω φιλο,θα σου ελεγα ομως εξ'αρχης δωσεις κατι παραπανω και να παρεις με καλυτερα timings...

Δημοσ.
...στις μνημες θα διαφωνησω με τον παραπανω φιλο,θα σου ελεγα ομως εξ'αρχης δωσεις κατι παραπανω και να παρεις με καλυτερα timings...

Δηλαδη ποιες μνημες προτεινεις, τα timings των Twinmos ειναι 2,5 - 3 - 3 - 7 στα 400MHz καθαρα. Οι αντιστοιχες 512ΜΒ οι δικες μου παιζουν σε αυτα τα timings για καθε μερα στα 505MHz χωρις κατι ιδιαιτερο απο ταση ή αλλα settings.

Δημοσ.
Δηλαδη ποιες μνημες προτεινεις, τα timings των Twinmos ειναι 2,5 - 3 - 3 - 7 στα 400MHz καθαρα. Οι αντιστοιχες 512ΜΒ οι δικες μου παιζουν σε αυτα τα timings για καθε μερα στα 505MHz χωρις κατι ιδιαιτερο απο ταση ή αλλα settings.

Αυτες εδω η κατι αναλογο σε performance Ram..

Δημοσ.

1)case kalo tha htan an to vreis to coolermaster

2)cpu x2 3800+ h x2 4400+(an exeis ta lefta)

3) karta grafikwn 7800gt h kati pio oikonomiko opws 6800Gs h kai mia x800GT

4)ram protimhse corsair px 2x CORSAIR XMS 1024MB DDR400 + HEAT SPREADER

5)dvd-rom k rw an den to thes gia sovarh k polu apaititikh xrhsh

voleuesai aneta me lg toshiba h lite-on

Δημοσ.

exeis balei mitriki me nforce 4 kai disko maxtor.

Isws paixei asimbatotita.

An einai nea partida tote einai malon ok diaforetika isws exeis problima.

k me WD sata2 isws pali exeis prob...

gia tin CPU simfono me ton nimik

H epilogi dikisoy

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...