vazelo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Εχω μια ταινια σε xvid (2 διαφορετικα αρχεια *.avi). Οταν παλω να την κανω vcd μετα απο μια ωρα κωδικοποιησης μου λεει πως δεν εχει αρκετο χωρο το cdr( πραγματικα διαθετει ~702MB και απαιτουνται 714MB). Επειδη ειμαι ασχετος με αυτα... ρωταω τι κανω λαθος??
snot Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Ena vcd xwra 80 lepta video. Dystyxws den mporeis na xwreseis se ena cd parapanw giati tha xathei h symvatothta me arketous players. Sthn periptwsh sou mporeis na kaneis 2 vcd h na kopseis ta parapanisia lepta apta 2 avi.
cybereddie Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 κατ αρχην 2 avi σε ένα vcd είναι λάθος, τουλάχιστον για μένα, η ποιότητα θα ειναι χάλια. Αν επειμένεις πάρε μαγαλυτερο cd: 800mb ή 900mb.
kallair Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 to oti einai 2 avi den leei kati. to thema einai na min ipervainei to orio tou xronou. to vcd xrisimopoiei sigkekrimeno bitrate sta 1150kb/s.tha sou proteina na dokimaseis na ftiakseis to mpeg arxeio sou me to tmpegENC k meta to apotelesma pou tha sou dosei to programma pou sou eipa na to doseis sto nero na sto kanei vcd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.