Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια!!! εξαφανιστηκαν τα αρχεια μου μετα απο επανεγγατασταση WINXP!!

oldnew

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον.. Εχω χωρισει το Σκληρο δισκο σε 3 κοματια. Στο ενα © ειχα WIN ME,

στο αλλο (E) XP και το αλλο (D)κοινο.

Στο D εχω αρκετα GB προγραμματα και δεδομενα που εχω μαζεψει εδω και χρονια.

Κανω format στο E (XP) μιας και δεν δουλευαν καλα υστερα απο 1000νταδες προγραμματα που ειχα βαλει.. Και επι της ευκαιριας, Εγγαθιστω παλι WINXP, αλλα απο αλλο CD ,μια πιο ενημερωμενη εκδοση των XP που ειχα.

Ολλα καλα, εγγαθηστανται τα XP, κοιταζω στο D (το κοινο κομματι) , βλεπω εκει το φακελο μου programms-diafora . τον ανοιγω και μεσα αδειο!!! δεν εχει τιποτα! που πηγαν τα προγραμματα μου???

Εχει κανεις καμια ιδεα? Ολα τα αλλα στο D υπαρχουν μονο ο φακελος αυτος , τον οποιο μαλιστα ειχα δημιουργησει τελευταια, δηλαδη ειχα παρει τα καλυτερα προγραμματα και τα ειχα βαλει σε αυτον τον καινουριο φακελο..

Απο τα ληγα που καταλαβαινω, επειδη ειχα ενα μεγαλο φακελο στο D και απο ενα φακελο, παιρνω πολλα προγραμματα και τα βαζω σε αλλο φακελο στο D παλι, στην πραγματικοτητα βεβαια , δεν μεταφερει τα αρχεια το λειτουργικο απο τον ενα φακελο στον αλλο, γι αυτο και η διαδικασια γινοταν ακαριαια (ενω αν τα μετεφερνα απο ενα partion σε αλλο θα γινοταν πραγματικη μεταγορα τον αρχειον και θα αργουσε η διαδικασια αν καταλαβενεται τι ενοω. ) Αρα ειμαι βεβαιος οτι τα αρχεια μου υπαρχουν αλλα για καποιο λογο το λειτουργικο δεν ξερει που ειναι.. ή ετσι νομιζο τελος παντον.

Μηπος καταλαβαινει κανεις τι εχει γινει?

Και αν εχει κανεις καμια λυση. Κριμα να χασω αρχεια που μαζευα χρονια...

Δημοσ.

op sorry den katalava oti egine 2 fores to post.. An mporei o moderetor as svhsei to ena mias kai den ksero ayth th stigmh pos ginete na to svhso. Sygnomh kai pali

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...