AlexNet Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Λειτουργεί η υπηρεσία "ΕΥ" στο 1256 σήμερα; Δοκίμασα πριν λίγο κ δεν έχει παραδοθεί ακόμα το μήνυμα....
antonl Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Όντως πριν λίγο δοκίμασα κι εγώ και ακόμα εκκρεμεί. Ως τώρα πάντα ερχόταν αμέσως το SMS. edit: Μόλις ήρθε το μήνυμα (μετά από 30').
idet2 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχει συγκεκριμένος τετραψήφιος αριθμός που φαίνεται στην κάρτα ανανέωσης χρόνου μπορείς να τον καλέσεις δωρεάν οποιαδήποτε στιγμή απο το κινητό και να σου πεί το υπόλοιπο. Αυτό που λες προφανώς εννοείς τις καρτο-συνδέσεις και μόνο αυτές. Εμείς εδώ συζητάμε για το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας σε προγράμματα με πάγιο (σύνδεση με συμβόλαιο), είτε είναι εταιρικά είτε όχι, τα οποία μέσα στο πάγιο που πληρώνεις έχουν κάποιο "δωρεάν" χρόνο ομιλίας. Αυτού το υπόλοιπο θέλουμε να μάθουμε το οποίο μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε. Αντίθετα από τη γέννηση των καρτοσυνδέσεων υπήρχε πάντα ένας τετραψήφιος από τον οποίο μάθαινες το υπόλοιπο. Η υπηρεσία το μεσημεράκι που έστειλα εγώ και πήρα τη κλασική απάντηση δούλευε κανονικά, για αργότερα δε ξέρω. Μακάρι να κάνουν καμιά αναβάθμιση να μπορούμε όλοι να παίρνουμε αυτή τη πληροφορία.
sakaflias Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Τελικα φιλοι μου υπαρχει καποιο νουμερο να στελνουμε μηνυμα για να μας λεει το υπολοιπο του χρονου ομιλιας μας και τα υπολοιπα μηνυματα; Στην wind ειναι το 1212 με κενο μηνυμα. Στην cosmote;
basi Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 για να μαθεις το υπολοιπο σου σε συνδεση κοσμοτε γραφεις μηνυμα με καφαλαια ελληνικα ΕΥ(δηλ ερωτηση υπολοιπου) και το στελνεις στο 1256 αν εχεις κινητο νοκια τοτε γραφεις με κεφαλαια αγγλικα
Anexann Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Την υπηρεσία της COSMOTE μόλις τη βρήκα (περίπου εδώ και 1-2 χρόνια) τη χρησιμοποιώ πολύ συχνά. Είναι πολύ πρακτικό, ιδιαίτερα την αρχή της ημέρας, να γνωρίζεις που βρίσκεσαι και τι σε παίρνει να κάνεις καθώς τα 500άρικα δε φυτρώνουν στα δέντρα. Χρησιμοποιώ μια το πιο εύκολο: αποστολή "1" στο κλασσικό 1256 Όσο για τα εταιρικά, ελπίζω να δουλεύει γιατί πρόσφατα άλλαξα και μπήκα σε εταιρικό και το γεγονός να μη γνωρίζω τι μου μένει - μου προκαλεί πανικό. Άντε τώρα να γυρίζω ξανά σε μετρητές κλήσεων του κινητού... Ελπίζω και σε εμένα (σήμερα-αύριο) να φτιάξει.
antonl Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 [...]Όσο για τα εταιρικά, ελπίζω να δουλεύει γιατί πρόσφατα άλλαξα και μπήκα σε εταιρικό και το γεγονός να μη γνωρίζω τι μου μένει - μου προκαλεί πανικό. [...] Σε εταιρικό παίζει σίγουρα το EY (εκτός από την ημέρα που εκδίδεται ο λογαριασμός σου).
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Χρησιμοποιώ μια το πιο εύκολο: αποστολή "1" στο κλασσικό 1256 τι εννοείς αποστολή ''1''? και μπορείς να μας πεις τι απάντηση σου έρχεται? γιατι εγώ που στέλνω ''EY'' (με λατινικούς χαρακτήρες) παίρνω σε απάντηση 2-3 sms λίγο περίεργα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.