Antonisk2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Καλησπέρα! Έχω μία σύνδεση cosmote με δωρεάν χρόνο ομιλίας κάθε μήνα. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή με sms ή με τηλέφωνο να μαθαίνω ανα πάσα στιγμή το υπόλοιπο του χρόνου μου? Κοιτάζω βέβαια και τον μετρητή του τηλεφώνου αλλά επειδή το υπόλοιπο κάθε μήνα μεταφέρεται στον επόμενο θέλω να ξέρω σίγουρα. Προσπάθησα να πάρω στο Κ.Ε.Π. της cosmote αλλά με έχουν πολύ ώρα στην αναμονή και το κλείνω... Thanks!
anaxiopistos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 δεν γινεται αυτο στην κοσμοτε,αλλαξε και πηγαινε στη βοδαφον που ανα πασα στιγμη θα ξερεις ποσος χρονος σου εχει μεινει
Antonisk2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Ε αυτή δεν είναι λύση! Τεσπά... αν κάποιος άλλος ξέρει κάτι ας το ξεράσει....please!!!!
spkr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 einai lysh file mou.Kane forhtothta gia na mhn xaseis ton arithmo kai grapse ton POTE
ALR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Τι λετε ρε παιδιά και παραπλανείτε τον κοσμο Σύμφωνα με το site της cosmote , υπάρχει ενημέρωση υπολοίπου. Check this out
Dark_son20 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Για τους Συνδρομητές Παγίου : Για να ενημερωθείτε για το υπόλοιπο του τρέχοντος λογαριασμού, τον αριθμό τιμολογίου και την ημερομηνία έκδοσης του τελευταίου λογαριασμού: Επιλέξτε από το μενού της συσκευής σας ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ Πληκτρολογήστε Λ ή L Στείλτε το μήνυμα στο 1256. apo to edo
xalva Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 το μηνυμα, αναφερει τον τελευταιο λογαριασμο. ο Antonisk2003 ρωτησε αν γινεται να μαθει το υπολοιπο δωρεαν χρονου ομιλας
ALR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 το μηνυμα' date=' αναφερει τον τελευταιο λογαριασμο. ο Antonisk2003 ρωτησε αν γινεται να μαθει το υπολοιπο δωρεαν χρονου ομιλας[/quote'] Για να ενημερωθείτε για το υπόλοιπο του τρέχοντος λογαριασμού... Έκανες τον κόπο να μπείς στο link που δίνω εγώ και ο σκούρος Ιός ;
xalva Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Για να ενημερωθείτε για το υπόλοιπο του τρέχοντος λογαριασμού... Έκανες τον κόπο να μπείς στο link που δίνω εγώ και ο σκούρος Ιός ; Το μηνυμα που αναφερω ειναι αυτο που ελαβα απο την Cosmote. Στις οδηγιες του link που αναφερεις γραφει οτι στελνεις μνμ στο 1256. Η απαντηση αναφερει το υπολοιπο του λογαριασμου σου και ο αριθμος Εθνικης για να πληρωσεις. Πως μπορουμε να μαθουμε τον υπολοιπομενο χρονο δωρεαν ομιλας του τρεχοντα λογαριασμο(οπως της Vodafone)(Δεν το συζηταω για φορητοτητα γιατι οι χρεωσεις της Vodafone μετα τον δωρεαν χρονο ειναι φωτια!)
ALR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 χμ.. Αυτό είναι; Τζίφος τότε. Καλό θα είναι να προσθέσουν μια υπηρεσία ακόμη. Ο μόνος τρόπος οπότε είναι με εφαρμογή σε symbian τηλέφωνο.Που κρατάει ακριβώς πόσο μίλησες σε κάθε κλήση που έκανες και κρατάει log από κάθε μήνα.
Antonisk2003 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Δυστυχώς όντως αυτό με το μήνυμα δεν σου λέει το υπόλοιπο του δωρεάν χρόνου ομιλίας αλλά πόσο υπόλοιπο λογαριασμού έχει μείνει. Το δοκίμασα και μου ήρθε ένα μήνυμα που κάτι έλεγε για 102,88 ευρώ... Έχετε γεια βρισούλες....
kostas3650 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Να βλέπεις το χρονόμετρο εξερχόμενων κλήσεων του κινητού σου και κάθε μήνα να το μηδενίζεις. Εγώ αυτό κάνω και σπάνια ξεφεύγω από τον δωρεάν χρόνο!
giorgio_g Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 οι όποιες διαφορές στον χρόνο εξερχόμενων κλήσεων του τηλεφώνου προκύπτουν από τον ελάχιστο χρόνο χρέωσης (30sec). οι διαφορες αυτές μέσα σε ένα μηνα είναι το πολύ κάνα 5 λεπτό.
Antonisk2003 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Ναι ρε σεις το κοιτάω αυτό...απλά κάθε μήνα όσος χρόνος μένει πάει στον επόμενο και ειναι λίγο μπέρδεμα. Γι'αυτό το λόγο ρώτησα αν στο λέει η κοσμοτέ, για να είμαστε και σίγουροι!
idet2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Kanena neo apo tin Cosmote sxetika me to ypoloipo tou dwrean xronou omilias? Skeftomai na mpw kai egw se ena etairiko programma kai thelw na vlepw ti ginetai kai me to dwrean xrono me ta ypoloipa etairika alla kai me to dwrean xrono gia tis ypoloipes kliseis. An kaneis exei kanena neotero as enimerwsei EDIT: Mipws ginetai ayto mesa apo to e-bill pou parexei? Diavasa ayta pou kanei alla mono gia tous logariasmous pou exoun bgei tha sou deixnei kai oxi gia to ypoloipo tou trexonta. Kapoios pou na exei etairiki Cosmote kai na mas pei ti deixnei kai ti oxi to e-bill....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.