Προς το περιεχόμενο

ταχύτητες forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 432
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει ότι παρόλο που κατεβάζω με 41-43 kb/s(όχι τόσο συχνά) το latency στα online games (π.χ. WoW) παραμένει στα 1000ms σταθερά!! Αυτό σημαίνει ότι χάνονται πολλά πακέτα ή αργεί να γίνει λήψη / παραλαβή! Το letancy φαίνεται καθαρά στο link http://www.pcpitstop.com/internet/pinger.asp

που έκανε ο φίλος [NetHawk] σε ένα άλλο topic!! Πότε θα το φτιάξουν οι απαράδεκτοι της Forthnet!!??

Δημοσ.

Δυστυχώς γενικά το latency στις ελληνικές συνδέσεις DSL ειναι άθλιο, ειναι πρακτικά αδύνατο με σύνδεση < 512kbps να παίξεις κάποιο σύγχρονο παιχνίδι...

Δημοσ.
Έχω παρατηρήσει ότι παρόλο που κατεβάζω με 41-43 kb/s(όχι τόσο συχνά) το latency στα online games (π.χ. WoW) παραμένει στα 1000ms σταθερά!! Αυτό σημαίνει ότι χάνονται πολλά πακέτα ή αργεί να γίνει λήψη / παραλαβή! Το letancy φαίνεται καθαρά στο link http://www.pcpitstop.com/internet/pinger.asp

που έκανε ο φίλος [NetHawk] σε ένα άλλο topic!! Πότε θα το φτιάξουν οι απαράδεκτοι της Forthnet!!??

Πως είσαι σίγουρος ότι φταίει η forthnet και όχι η γραμμή σου? Το packet limiting policy του ΟΤΕ το έχεις ακουστά?

Δημοσ.

an ine tis forthnet tote diabase proti selida pou leei oti se liges meres tha ginei kai anabathmisi me to exoteriko.me to esoteriko egine idi.

Δημοσ.

λοιπον παιδες,

πηγα σημερα απο ατθιδων 4 για να αλλαξω την συνδεση απο αοριστου στην 3+3 δωρο και να εξοφλησω κατι παλια χρεη (επιταγη δεν εκοψα :D ) .

εκατσα σε γραφειο κοπελιας απο αυτες που μας εξυπηρετουν και τηλεφωνικα.

-ασχετο, ειναι οντως μονο κοπελεςς στο helpdesk-

εκατσα αρκετη ωρα και πιασαμε και τη κουβεντα για την εταιρια,

σχετικα με την τηλεφωνικη επικοινωνια

της ειπα οτι ειναι εξυπηρετικοτατες και πολυ υπομονετικες,

αλλα αυτο, οταν καταφερουμε να μιλησουμε μαζι τους μετα απο καμια ωρα αναμονης.

σχετικα με τα προσφατα προβληματα,

μου ειπε οτι η αναβαθμιση δεν εχει τελειωσει ακομα και ελπιζει να εχει ολοκληρωθει ως τα μεσα φλεβαρη.

αυτα τα τελευταια νεα.......

Δημοσ.
λοιπον παιδες' date='

πηγα σημερα απο ατθιδων 4 για να αλλαξω την συνδεση απο αοριστου στην 3+3 δωρο και να εξοφλησω κατι παλια χρεη (επιταγη δεν εκοψα :D ) .

εκατσα σε γραφειο κοπελιας απο αυτες που μας εξυπηρετουν και τηλεφωνικα.

-ασχετο, ειναι οντως μονο κοπελεςς στο helpdesk-

εκατσα αρκετη ωρα και πιασαμε και τη κουβεντα για την εταιρια,

σχετικα με την τηλεφωνικη επικοινωνια

της ειπα οτι ειναι εξυπηρετικοτατες και πολυ υπομονετικες,

αλλα αυτο, οταν καταφερουμε να μιλησουμε μαζι τους μετα απο καμια ωρα αναμονης.

σχετικα με τα προσφατα προβληματα,

μου ειπε οτι η αναβαθμιση δεν εχει τελειωσει ακομα και ελπιζει να εχει ολοκληρωθει ως τα μεσα φλεβαρη.

αυτα τα τελευταια νεα.......[/quote']

auto pou piges kai pliroses einai to sales department kai oxi to support gia adsl ,pstn ,isdn ktl.to support ine dipla kai einai kai agoria kai koritsia opos kai to sales exei kai agoria kai koritsia apla piges ekei pou ine ta koritsia diladi sto isogeio.i anabathmisi me to exoteriko den exei teliosei mono tou esoterikou me ton ote.

pia sou gialise pali :P

Δημοσ.
auto pou piges kai pliroses einai to sales department kai oxi to support gia adsl ' date='pstn ,isdn ktl.to support ine dipla kai einai kai agoria kai koritsia opos kai to sales exei kai agoria kai koritsia apla piges ekei pou ine ta koritsia diladi sto isogeio.i anabathmisi me to exoteriko den exei teliosei mono tou esoterikou me ton ote.

pia sou gialise pali :P[/quote']

εγω την ρωτησα αν οταν παιρνουμε τηλ για βοηθεια απαντανε αυτες (την περιμενα να τελειωσει κ ενα τηλ που βοηθουσε ενα παλικαρι για σεταρισμα μοντεμ)

κ μου απαντησε καταφατικα -τωρα αν με γελασε, θα σας γελασω :)

η συγκεκριμενη παντως δεν μου γυαλισε (40+ και οχι καλοδιατηρημενη)

στο διπλανο γραφειο ηταν ομως ενα παιδι ...........

πιτσιρικα μελαχροινη, με βαμπ βαψιμο και ντυμενη στα μαυρα :twisted:

Δημοσ.

πιτσιρικα μελαχροινη' date=' με βαμπ βαψιμο και ντυμενη στα μαυρα :twisted:[/quote']

ναι καλή η πιτσιρίκα, μελαχροινή κλπ άλλα με την σύνδεση που είναι χάλια τι θα γίνει?

Δημοσ.
εγω την ρωτησα αν οταν παιρνουμε τηλ για βοηθεια απαντανε αυτες (την περιμενα να τελειωσει κ ενα τηλ που βοηθουσε ενα παλικαρι για σεταρισμα μοντεμ)

κ μου απαντησε καταφατικα -τωρα αν με γελασε' date=' θα σας γελασω :)

πιτσιρικα μελαχροινη, με βαμπ βαψιμο και ντυμενη στα μαυρα :twisted:[/quote']

to support brisketai sto dipla ktirio .oso gia to melaxrino epidi logika katalava poio les pou kathetai opos mpeneis gonia aristera na ipotheso.oraia einai alla alla ligo agrio stil.

Δημοσ.
to support brisketai sto dipla ktirio .oso gia to melaxrino epidi logika katalava poio les pou kathetai opos mpeneis gonia aristera na ipotheso.oraia einai alla alla ligo agrio stil.

poulinos, με τρομαζεις με το ποσα ξερεις.

για την ιδια λεμε, το αγριο στυλ δεν με χαλαει :twisted:

εκει δουλευεις ή το εχεις κανει δευτερο σπιτι σου?

για να το κανω λιγο oν-τοπικ,

χαιρετω τη τετελεσμενη, πλεον, αναβαθμιση της φορθ.

εγω τωρα πρωτοχρησιμοποιω το πισι σημερα, αλλαγη δεν βλεπω

-δεν ειχα δει ομως κ προβληματα τοσο καιρο, μονο συχνες αλλαγες άι-πι.

προσεξατε εσεις συμφορουμιτες καποια αξιολογη βελτιωση?

Δημοσ.

παιδια εγω δεν ειναι φαντασια μου αυτο που βλεπω αλλα ο broswer σημερα παει

γα..!!

να μην τον ματιασω γιατι δηνοπαθησα τοσο καιρο

Δημοσ.

Και γώ μια χαρά ανοίγω σελίδες.Αλλά έχω dial-up.OUps!!Kαλά ρε παιδία τι 1000 ms ping μου λέτε?Μα έιναι δυνατόν σε σύνδέσεις ADSL >384 να έχει τέτοιο ping και γώ με μία πετσοκομμένη Dial up, να έχω max 400-500?

Δημοσ.

Συγνωμη ρε παιδια αλλα τι ονειρο και κουραφεξαλα εμενα προχθες ηρθε το νετ μετα απο 1 μιση βδομαδας που εκανα την ενεργοποιηση στην Forthnet και εχω "βαλει" 384/128 αλλα εκανα το speedtest και μου βγαζει 200/113 δηλαδη ΕΛΕΟΣ!!! Σπουδαζω Ξανθη οπου εχω και την γραμμη και ειμαι κεντρο...επισης η γραμμη ειναι το πακετο 3+3...αν εχετε τιποτα κατα νου βοηθηστε, αλλιως και ο Θεος βοηθος γιατι θα τους παρει ο διαολος την Δευτερα!!! :evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...