Προς το περιεχόμενο

ταχύτητες forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά, ρώτησες αν ισχύει η προσφορά ακόμα για τους 3+3?? Έλεγαν μεχρι 31/1 ότι θα είναι.. Κάτι άκουσα οτι άρχισαν νέες προσφορές(είδα κάτι για πιο μακροπρόθεσμες), αλλά σιγουρέψου ότι ισχύει ακόμα..

• Απαντ. 432
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
paidia molis mou teliwse i dwrean dsl apo to ram....k pira to demo tis forthnet gia na to dokimasw afou exei kali prosfora gia 3+3 mines dwro.....

oi taxitites einai poli kales...katevazw stathera me 44-48 k anevazw me 15-16

gia polles wres twra....i aporia mou einai an tha valw tin kanoniki forthnet tha exei taxitita idia me auti tou demo i mipws mas koroideuoun??????

OXI TO DEMO ine mia kanoniki sindesi opos oles oi ales.den exei oute kaliteri metaxirisi oute kati allo.tha pesei i taxitita an pitarei to dslam.

Δημοσ.

Ειχα επικοινωνια με την Forthnet για να ρωτησω τι θα γινει με τις ημερες που δεν ειχα ιντερνετ. Μου λεει η κοπελα περιμενετε μισο λεπτο. Οντως σε μισο λεπτο μου λεει δωστε μου το usename μας, τις το λεω και μου λεει μολις σας προσθεσα 1 μηνα επιπλεον δωρεαν !!!! Κοκκαλο εγω !!!!

Σημειοτεον δεν ειχα ιντερνετ για 3 ημερες (ειχα αλλα ειχα ταχυτητες χειροτερες και απο PTSN)

Για παρτε και εσεις κανενα τηλεφωνο......

Δημοσ.
Ειχα επικοινωνια με την Forthnet για να ρωτησω τι θα γινει με τις ημερες που δεν ειχα ιντερνετ. Μου λεει η κοπελα περιμενετε μισο λεπτο. Οντως σε μισο λεπτο μου λεει δωστε μου το usename μας' date=' τις το λεω και μου λεει μολις σας προσθεσα 1 μηνα επιπλεον δωρεαν !!!! Κοκκαλο εγω !!!!

Σημειοτεον δεν ειχα ιντερνετ για 3 ημερες (ειχα αλλα ειχα ταχυτητες χειροτερες και απο PTSN)

Για παρτε και εσεις κανενα τηλεφωνο......[/quote']

Krima giati emena mamaei apo taxitites kai den exw kanena probl... :-P

Pantws eipa kai gw se mia kopela otan me eixe parei til gia thn ananewsi an ginetai na mou kanoune dwro

to Linksys Wi-Fi Router tous i toulaxiston na to parw se kapia xamili timi, alla tipota... :twisted:

Leei, an 8elete parte to paketo box plus :oops:

Δημοσ.

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 111.13Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 432.22kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Information: Other network traffic is congesting the link

Εξωτερικό όμως σερνότανε όλη μερα. Τωρα, ξημερωματα πάει πολύ καλύτερα.

Δημοσ.

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 114.72Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 288.65kb/s

click START to re-test

αυτα ειναι τα ΧΑΛΙΑ της Ελλαδας ..... μπαινω με 512......

Δημοσ.

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 77.34Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 151.45kb/s

Οριστε τα δικα μου. Τον πρωτο μηνα που εβαλα οι ταχυτητες ηταν 120kb/s kai 340kb/s.

Εχω παρατηρησει το εξης. Με το που μπαινω στο ιντερνετ τα υπολογιστακια κατ'ευθειαν στελνουν και λαμβανουν bytes . 1) Δεν εχω κολλησει ιο 2) Δεν κατεβαζω αρχεια. Τι πιστευετε οτι συμβαινει?

Εχω την εντυπωση οτι αυτος ειναι ο λογος που εχω τοσο χαμηλη ταχυτητα. Τον πρωτο μηνα που δεν το εκανε αυτο η συνδεση στην κυριολεξια πεταγε και ειχε παρα πολυ υψηλες ταχυτητες.

Εχω forthnet 384

Δημοσ.
Εχω παρατηρησει το εξης. Με το που μπαινω στο ιντερνετ τα υπολογιστακια κατ'ευθειαν στελνουν και λαμβανουν bytes . 1) Δεν εχω κολλησει ιο 2) Δεν κατεβαζω αρχεια. Τι πιστευετε οτι συμβαινει?

Εχω την εντυπωση οτι αυτος ειναι ο λογος που εχω τοσο χαμηλη ταχυτητα. Τον πρωτο μηνα που δεν το εκανε αυτο η συνδεση στην κυριολεξια πεταγε και ειχε παρα πολυ υψηλες ταχυτητες.

Εχω forthnet 384

Exeis firewall etsi?

Katevase to NetLimiter kai des to ti katevazei to ka8e programma sto PC sou.

Mporei na einai kai spyware. NetLimiter kai 8a me 8imi8eis ;-)

Δημοσ.

emena paei komatia k se download k upload...48kb down k 14-16 up stathera!!!

alla apo ping mou fainetai oti einai xalia i forthnet!!paizw wow xwris na katevazw i anevazw tipota k exw 500-800 ms latency!!den einai dinaton........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...