getty Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Το μόνο που μας σώζει είναι ένας διαδικτυακός τόπος που να δείχνει το φόρτο των dslams. Πράγμα το οποίο δεν είναι δύσκολο να γίνει (έχει γίνει νομίζω για το ntua) αρκεί να υπάρχει η συγκατάθεση και συνδρομή του ΟΤΕ... χλωμό το κόβω
GeorgeChios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Τελευταια ενημερωση μου απο την Forthnet, λεει οτι το προβλημα που εχει στην Β. Ελλαδα, θα λυθει μεσα στις επομενες 4 με 6 ημερες !!!!!!!!!!
DIMERR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Μετα τα απαραιτητα μπινελικια σε Forthnet και ΟΤΕ η γραμμη ηρθε στα ισια της Pws egine ayto?Lete na ginei tipota an diamartirithoume ki emeis stio forthnet?Na sou alaksan dslam mallon apithano to blepw pantws...
GeorgeChios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Pws egine ayto?Lete na ginei tipota an diamartirithoume ki emeis stio forthnet?Na sou alaksan dslam mallon apithano to blepw pantws... Ξαναχαλασε σε 1 ωρα. Ηταν απλα μια αναλαμπη
markgio Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Καλησπέρα (η.. καλημέρα!!!!) Εμένα απο την ΤΡΟΜΕΡΑ μεγάλη ταχύτητα ούτε να αντιγράψω τα αποτελέσματα μ αφήνει... το σύρσιμο.... σε όλο του το μεγαλείο...... το download στο 6..... απο το πρωί.... αγανάκτηση σκέτη.....
getty Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 30-01-06 1:20 Forthnet 384 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 115.43Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 292.00kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Ευτυχώς που είναι βράδυ και βγάζω "καλές" επιδόσεις για να παρηγοριέμαι
markgio Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 ....και μόλις πριν λιγο η επετεύχθει... η μεγαλειώδης.... η απίστευτη.... η τρομερή... η ασύληπτη ταχύτητα των 2,75 στο download και 7,80 στο upload ..... η pstn που είχα... καλύτερα πήγαινε μου φαίνεται.....
DIMERR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 @GeorgeChios otan les oti ta provlimata tha lithoun stis epomenes meres enoeis ta provlimata twn aposindesewn h kai twn xamilwn taxititwn? @markgio pou pianes aytes tis "tromeres" taxitites?se site,torrents,ftp...? @Slay esi eisai se diktio vivodi an thimamai kala?apo taxitites pws paei ?ti sindesi exeis?
markgio Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 τον τεστάρω στο speedtest της forthnet.... για ξένους server για test... ουτε συζήτηση.... βέβαια, αυτό συμβαίνει απ το πρωί σήμερα, αλλά αν εξακολουθήσει έτσι η forthnet το ΄κράξιμο δεν θα το γλιτώσει... και θα είναι η δεύτερη φορά...(μιάφορα τόφαγε πριν απο 15 μέρες... αλλά μου φαίνεται το ξεχάσανε απότομα....)
Slay Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 @Slay esi eisai se diktio vivodi an thimamai kala?apo taxitites pws paei ?ti sindesi exeis? Makari na hmoyn se dyktio ths Vivodi, sto kolodyktio toy OTE eimai me 18pps ante 25 kata tis 4-5 to proi, giayto leo oti ayta ta test einai axrhsta, den lambanoyn ypopsin to problhma me ta paketa, opote kai me 35 paketa termatizeis mia 384 se http test, alla otan tha pas na baleis kanena torrent , tha anarotiesai giati ferneis me 20kb/sec kai kato, kai den mporeis na kaneis kai surfuing taytoxrona.
GeorgeChios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Simpoliti apo kavala mpenis i apo chio? Aπο Καβαλα μπαινω, απλα καταγομαι απο Χιο
GeorgeChios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 @GeorgeChios otan les oti ta provlimata tha lithoun stis epomenes meres enoeis ta provlimata twn aposindesewn h kai twn xamilwn taxititwn? Μου ειπαν οτι ολα τα προβληματα της Forthnet θα λυθουν μεσα στις επομενες 4-6 ημερες. Προφανως και οι αποσυνδεσεις και οι χαμηλες ταχυτητες.
GeorgeChios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Και ξαφνικα η Forthnet επανηλθε click START to re-test Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 114.94Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 344.42kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem click START to re-test
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.