mangrill Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 @getty Αποδέχομαι το χαρακτηρισμό "ψευτης" για να σταματήσει η ιστορία εδω.Όποιος ξέρει...ξέρει.Λυπάμαι που δεν μπορώ να πω πως γίνεται.
getty Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 @getty Αποδέχομαι το χαρακτηρισμό "ψευτης" για να σταματήσει η ιστορία εδω.Όποιος ξέρει...ξέρει.Λυπάμαι που δεν μπορώ να πω πως γίνεται. Έλα εντάξει μην το παρεξηγείς απ ότι είδες αστειευτικά το είπα, είχα την εντύπωση ότι οι συνδέσεις ήταν κλειδωμένες γι αυτό και έγραψα ψευτιές. Αν μου λείπει πληροφόρηση ok, sorry και για τον χαρακτηρισμό (καταραμένε γραπτέ λόγε παρεξηγιέσαι εύκολα!). Φιλικά, getty PS. Αν θέλεις pm me για το πως γίνεται απλά μου κάνει εντύπωση και οι ταχύτητες που γράφεις δεν υπακούουν την κοινή λογική και την πλειοψηφία των μετρήσεων (ή μήπως κάνω λάθος). 432 upload, δύσκολο μήπως σου έβαλαν SDSL και πληρώνεις για ADSL
VasKag Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 πρεπει να εχει καποιο προβλημα το τεστ. κατι παρομοιο με sotos και mangrill μου ειχε βγαλει και εμενα οταν δεν ειχα adsl και ειχα 56κ μοντεμ. δειτε http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=118093
PeiramatoZwo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Φίλε peiramatozwo, μία κάπως αδιάκριτη ερώτηση, αν θέλεις απαντάς. Γράφεις και στο adslgr αλλά με άλλο nick Sto adslgr exo to idio nick, den pollypostaro genika. Paidia me adsl 384 kb ginete na exeis megalytero upload... Den leei psemata o anthropos, kai se emena to idio parousiazete, kai an psaksete kai se alla forum, tha deite oti isxyei, analoga to kentro... kai ypo kapoies alles proypotheseis...
LEFteriz Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 εδώ Δράμα παει παρα πολυ καλά ... 40kb/sec down kai 12kb/sec up συνέχεια... μερα νυχτα
Tetix Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Και Γαλάτσι το ίδιο! Πραγματικά συγχαρητήρια στην Forthnet...
Acrobat Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 ta idia kai apo alexpoli katharo 40ari download kai upload 16ari! entiposiaki i forthnet!
sotos65 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Sto adslgr exo to idio nick' date=' den pollypostaro genika.[/quote'] Εγώ έχω κάτι παραπάνω από ένα μήνα που έχω γραφτεί εκεί, απλά ένας άλλος φίλος έχει σχεδόν το ίδιο avatar με το δικό σου, και έχει γράψει και για το θέμα που έχουμε αναφέρει με τις ταχύτητες, και είπα μήπως είσαι εσύ...
PeiramatoZwo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 σχεδόν το ίδιο avatar Σχεδόν αλλά όχι ίδιο
UnSwayed Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Χαιρετώ σας και καλώς σας βρήκα.Έπειτα από μήνες παρακολούθησης του forum, ΕΣΚΑΣΑ ΠΙΑ, και θέλω να σας δείξω τον καημό μου. : Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Donerunning 10s outbound test (client to server) . . . . . 113.35Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 197.84kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Αυτό εδω και ενα 2μηνο, με ελαχιστες αναλαμπές. Έκανα και report at the forthnet co (την θεωρώ αρκετά σοβαρή εταιρία),και μου απαντάει καπάκι,οτι μαζέυουνε reports και τις στέλνουν στον ΟΤΕ. Νιπτομεν τας χείρας μας δηλ. Αν είναι έτσι,να μαζέψουμε και μεις όλοι υπογραφές,να φύγει ο ΟΤΕΣ απ΄τη μέση :?
sa1901 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Αν είναι έτσι' date='να μαζέψουμε και μεις όλοι υπογραφές,να φύγει ο ΟΤΕΣ απ΄τη μέση :?[/quote'] Nα φύγει και να πάει στην ευχή του θεού. Το θέμα είναι ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς να πάρει την θέση του (να φτιάξει δικό του δίκτυο εννοώ...).
tempo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Nα φύγει και να πάει στην ευχή του θεού. Το θέμα είναι ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς να πάρει την θέση του (να φτιάξει δικό του δίκτυο εννοώ...). σε αυτό συμφωνώ. Προσωπικά είμαι κατά του ΟΤΕ άλλα νομίζω ότι και οι υπόλοιπες εταιρείες δεν επενδύουν καθόλου. Το μόνο που ζητάν και αυτές είναι τα χρήματα μας και μετά .....
sugoruyo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 ART to re-test Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 202.47Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 182.57kb/s Your Workstation is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link click START to re-test Γ.μάω; Μάλλον SDSL θα έχω...
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 σε αυτό συμφωνώ. Προσωπικά είμαι κατά του ΟΤΕ άλλα νομίζω ότι και οι υπόλοιπες εταιρείες δεν επενδύουν καθόλου. Το μόνο που ζητάν και αυτές είναι τα χρήματα μας και μετά ..... o ote kanei autin tin douleia apo to miden.tora gia na kanei kaneis ta panta ine aplaapira lefta.unswayed kalos irthes sto forum.ise oriaka kai distixos kai blavi na to diloseis den tha allaxei kati auto pou exei o mangrill einai normal.den koveetai apo ton provider to upload giati to kovei o ote.an den to kopsei o ote tote perneis poli kalo upload.oso gia to download osoi einai se siemens dslam pezoun stsa 448 anti gia 384.
dkangel000039 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Παιδια ειχα το ιδιο προβλημα και καθαρισα το pc απο trojan κτλ που γινοταν χαμος και τωρα βγαζει πολυ καλυτερα αποτελεσματα δε ξερω αν ηταν τυχαιο παντως δοκιμαστε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.