Προς το περιεχόμενο

ταχύτητες forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 432
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kentro alexandroupolis...

euxaristhmenos pelaths mporw na pw...;D

click START to re-test

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 115.25Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 331.69kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Δημοσ.

Εδώ Πάτρα την ημέρα είμαι στα 250 και το βράδυ στα 330. Στην αρχή που το είχα βάλει πήγαινε και την ημέρα καλά. Αλλά μάλλον το DSLAM του πΟΤΕ γέμισε και μάλλον γι αυτό τα κάνει αυτά.

Δημοσ.

βρε παίδες να σας κάνω μια ερώτηση.... Το test αυτό δίνει σωστά αποτελέσματα μόνο σε συνδέσεις forthnet, η μπορώ να το δοκιμάσω και εγώ που έχω acn?

Τι ταχύτητες πρέπει να έχουμε για να πάρουμε και να δηλώσουμε βλάβη?

Δημοσ.

re paidia exw forthnet 384 k moy sernetai mexri ahdias..... sto test moy vgazei 180......esteila e-mail sthn forthnet k me phrane thl.k moy lene oti ftene ta dslam pou einai tiga...!k oti prepei na perimenw giati h anava8mish ths forthnet 8a synexistei mexri telos fevroyarioy.....ayto poy h8ela na rwthsw exei kapoios allos to idio provlhma me thn forthnet stis perioxes ag.dimitrios(brahami) k n.smyrni?

Δημοσ.

Εδώ και τρεις μέρες έχω τα ίδια προβλήματα με τη forthnet και μένω Μαρούσι.

Όχι απλώς σέρνεται αλλά ώρες ώρες δεν ανοίγει τίποτε.

Έχω 384 με σύνδεση 512.

Αν φταίει μόνο η forthnet ή και ο ΟΤΕ αυτό μόνο οι ίδιοι το ξέρουν, αν το ξέρουν κι αυτοί δηλαδή.

Δημοσ.

Πάντως το θέμα είναι άκυρο. Δεν είναι απαραίτητα οι ταχύτητες των συνδέσεων forthnet αφού παρεμβάλεται ο ΟΤΕ στη μέση, δεν έχουν λοιπόν νόημα ούτε τα speed tests ούτε οι συγκρίσεις όταν ο σκοπός μας είναι αν αξιολογήσουμε τις ταχύτητες που παρέχει η forthnet σαν ISP.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά ήμουν ευχαριστημένος από forthnet μέχρι την "αναβάθμιση" -τρομάρα τους-.

Από τότε:

torrents με 0.5-2kb/s

κατέβασμα αρχείων/σελίδων από http/ftp κάτω από 12kb/s

online gaming - λυπούμαστε κύριε αλλά είχατε εθιστεί και σας το κόψαμε

chat - disconnect από όλους τους messengers κάθε 20'

irc - ούτε καν connect.

gmail pop access - με 7-12 προσπάθειες ανοίγει connection με το server.

Ελληνικά websites - η κεντρική του ινσομνια θέλει 2-3'

Ξένα websites - αντίστοιχοι χρόνοι με τα ελληνικά αλλά μετα από 4-5 προσπάθειες (ούτε το google δεν ανοίγει)

skype - yeah right...

voip γενικώς - στο i-call πχ έχω 4 δεύτερα καθυστέρηση

Ειδικά στο online gaming τα πράγματα είναι πολύ περίεργα.

Για παράδειγμα:

Ανοίγω All-Seeing-Eye. Διαλέγω COD2 και βρίσκω τον [222]TDM.

Πατάω refresh μου φέρνει με 150 ping. Ξανακάνω ping και με 2-3 προσπάθειες πέφτει στο 70. Μετά από πολλές δοκιμές παραμένει στο 70.

Κάνω λοιπόν connect και μπαίνει. Κοιτάω latency, έχω 140. Μετά από 2 λεπτά αρχίζει και ανεβαίνει. Ανά δευτερόλεπτο περίπου 100-120ms.

Ας πούμε εχθές έκανε κάτι τέτοιο:

140->250->340->460->580->790->880->910->999 -δε δείχνει παραπάνω

και μετά αρχίζει τα connection interrupted.

Τι να πω... Έχει κανείς καμια ιδέα;

Δημοσ.
Πάντως το θέμα είναι άκυρο. Δεν είναι απαραίτητα οι ταχύτητες των συνδέσεων forthnet αφού παρεμβάλεται ο ΟΤΕ στη μέση, δεν έχουν λοιπόν νόημα ούτε τα speed tests ούτε οι συγκρίσεις όταν ο σκοπός μας είναι αν αξιολογήσουμε τις ταχύτητες που παρέχει η forthnet σαν ISP.

pesta.pos ginetai ego na exo ton idio isp me alon kai na bgazo sto test 390 me 384 kai o alos px mia perioxi pio kato na bgazei 200.ti ginetai?mipos ime bisma?malon oxi.alla ti dslam pefteis ine to provlima.

Εδώ και τρεις μέρες έχω τα ίδια προβλήματα με τη forthnet και μένω Μαρούσι.

Όχι απλώς σέρνεται αλλά ώρες ώρες δεν ανοίγει τίποτε.

Έχω 384 με σύνδεση 512.

Αν φταίει μόνο η forthnet ή και ο ΟΤΕ αυτό μόνο οι ίδιοι το ξέρουν' date=' αν το ξέρουν κι αυτοί δηλαδή.[/quote']

pare demo apo allo isp.an ginei to idio tote ote pou sigoura autos einai to provlima.na fteei o isp xlomo giati tha to ixan parei xampari.pragmati oi anabathmiseis den teliosan alla den nomizo oti dimipourgei auto to provlima.ego pezo mia xara pantos.

βρε παίδες να σας κάνω μια ερώτηση.... Το test αυτό δίνει σωστά αποτελέσματα μόνο σε συνδέσεις forthnet' date=' η μπορώ να το δοκιμάσω και εγώ που έχω acn?

Τι ταχύτητες πρέπει να έχουμε για να πάρουμε και να δηλώσουμε βλάβη?[/quote']

kai me alous isp tha pexei alla pio kala me forthnet.an o allos isp den exei aix i exei argo aix to test tha bgalei ligotera.ine ligo confused alla einai ena kalo test.kai b.ena download apo ena kalo site px el.openoffice.org tha sou dixei poso katevazeis.

Δημοσ.
kapoios allos apo n.smyrni/ag.dimitrio?

Εγώ απο Ν. Σμύρνη. Το τελευταίο 20ήμερο πολύ δύσκολα πάνω απο 200Kbps. Συνήθως γύρω στα 160-170Kbps.

Άντε να δούμε τι θα γίνει....:?

Δημοσ.

Σύνορα Παγκράτι/Βύρωνα:

230-150kbps download το τελευταίο 20ήμερο.

30-40kbps upload

700-3400ms ping times το ελάχιστο.

Την άλλη φορά έκανα ping forthnet.aix.gr και η πρώτη απάντηση ήρθε σε

27489 ms...

Δημοσ.
Εγώ απο Ν. Σμύρνη. Το τελευταίο 20ήμερο πολύ δύσκολα πάνω απο 200Kbps. Συνήθως γύρω στα 160-170Kbps.

Άντε να δούμε τι θα γίνει....:?

Πάντως τα dslam της Ν.Σμύρνης δεν φημίζονται για την ταχύτητά τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...