Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για διαχειρηση MP3

zombietone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η παρατήρηση που έκανα ήταν επί της ουσίας,

Η παρατήρηση που έκανες ήταν γενικής φύσεως...το να αποκαλείς κάτι δύσχρηστο, χωρίς να αναφέρεις συγκεκριμένα που ακριβώς σε δυσκόλεψε, πως παρακώλυσε τη διαδικασία, δεν είναι ουσιώδες...οι διευκρινήσεις όμως είναι κι αυτές θα έπρεπε να έχουν κατατεθεί για να γνωρίζει από τι πρέπει να φυλάγεται ο εκάστοτε χρήστης.

σιγά μη πάω να μπω και στο κόπο να γραφτώ και στο φόρουμ τους να το σχολιάσω, δουλειά τους, δε μου κάνει, τελείωσε, έχω με καλύτερα πράγματα ν ασχοληθώ δεν είμαι κανάς χασομέρης να γράφομαι σε φόρουμ να σχολιάζω προγράμματα άλλων για να τα κάνουν αυτοί καλύτερα.

Αρχικώς έχω την αίσθηση πως δεν χρειάζεται λογαριασμός για να γράψεις στο forum του προγράμματος...μπορείς κι ως guest. Όπως και να έχει όμως, στη δική μου συνείδηση δεν είναι χασομέρης εκείνος που συμμετέχει κατά τρόπο ωφέλιμο στη βελτίωση μιας εφαρμογής που κατ' επέκταση θα οδηγήσει στην ικανοποίηση του τελικού χρήστη, αλλά αυτός που καταθέτει αρνητισμό και στείρα κριτική. Καλή κι η τελευταία, αλλά δεν προσφέρει και τίποτα σπουδαίο.

Όπως το βλέπει όμως κανείς...ας πούμε λοιπόν πως είναι χασομέρης εκείνος που βελτιώνει ή σκοπεύει να γνωμοδοτήσει για τη βελτίωση. Οκ!

Όσο για το "κάνε κανά καλό", τελείωνε, δε σε ξέρω, δε με ξέρεις, δε ξέρεις τι καλά ή κακά κάνω εγώ μέρες που είναι, και έχεις ξεπεράσει τα όρια σου με αυτό το σχόλιο.

Μη μας δείρεις κι όλας βρε jasoewrjaafdoas, που τολμήσαμε να σου προτείνουμε να λειτουργήσεις πιο εποικοδομητικά. :mrgreen:

Μέρες αγάπης βιώνουμε...χαλάρωσε και απόλαυσέ το! :-D

Δημοσ.

λοιπόν σόρρυ που δεν κάθομαι να ψάξω αλλά μήπως το πρόγραμμα που αναφέρετε ή κάποιο άλλο μπορεί να κάνει την εξής δουλειά που θέλω? Έχω π.χ. 1000 φακέλους με mp3s και θέλω να κάνει μαζικό encoding σε χαμηλότερο bitrate.. Ομως θέλω να μην δίνω εναν εναν τον φάκελο αλλά ολους από την αρχή και αυτό να δημιουργήσει αντιστοιχα νέους φακέλους με τα re-encoded mp3... thanks - happy easter ;)

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αναζητώ πρόγραμμα με το οποίο το όνομα που δίνω σε ένα αρχείο .mp3 να περνάει ταυτόχρονα και ως τίτλος του κομματιού. Θέλω επίσης να έχει τη δυνατότητα επιλέγοντας κάποιο φάκελο ο οποίος περιέχει τη δισκογραφία ενός καλλιτέχνη να δίνει σε όλα τα .mp3 που θα βρίσκονται σε διάφορους υποφακέλους (οι οποίοι αντιστοιχούν σε δίσκους) το όνομά του. Καλό θα ήταν να μπορεί να εισάγει και άλλες πληροφορίες όπως έτος, συνθέτης, στιχουργός κτλ.

Δημοσ.

By far το καλύτερο imo, είναι το Media Monkey.

Kαι πολύ ευέλικτος player και εξαιρετικό tag management με πολλούς αυτοματισμούς. 100+ GB mp3 το συνιστούν.

Δημοσ.

+1 για το MediaMonkey. Αν τώρα βρεις και το Gold που σε κάθε εκκίνηση ελέγχει τους φακέλους που του έχεις ορίσει να παρακολουθεί, και προσθέτει στην βιβλιοθήκη τυχόν προσθήκες, δε νομίζω ότι μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο.

Πολύ χρήσιμο επίσης το πεδίο "Files to edit", που εμφανίζει κομμάτια που τους λείπουν (από το tag) καλλιτέχνης, τίτλος, άλμπουμ, κτλ.

Και σχετικά ελαφρύ για όλα όσα προσφέρει.

Δημοσ.

Συμφωνούμε σε όλα τα points.

Να αναφέρω μόνο για όσους θέλουν κάτι πιο απλό όπως το iTunes, ότι υπάρχει το iTunes Folder Watch. Ένα free plugin που κάνει επίσης folder monitoring.

Δημοσ.

Συγγνωμη για το ελαφρως ασχετο ισως... αλλα ξερει κανεις καποιο προγραμμα που να περναει τους τιτλους των φακελων και των μπ3 που εχω σε αρχειο word ή excel?

Δημοσ.
Συγγνωμη για το ελαφρως ασχετο ισως... αλλα ξερει κανεις καποιο προγραμμα που να περναει τους τιτλους των φακελων και των μπ3 που εχω σε αρχειο word ή excel?

By far το καλύτερο imo, είναι το Media Monkey.

Kαι πολύ ευέλικτος player και εξαιρετικό tag management με πολλούς αυτοματισμούς. 100+ GB mp3 το συνιστούν.

Έχει export του library σε Excel

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...