Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για διαχειρηση MP3

zombietone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους,

Αποφασισα να ταξινομησω ωραια και σωστα ολα μου τα mp3 στο καινουριο 200αρη που πηρα. Αλλα τα βρηκα μπαστουνια!

Υπαρχει κατι το οποιο να αλλαζει μαζικα τιτλους τραγουδιων, αλμπουμ χρονολογια,ειδος, εικονα εξωφυλου κλπ. Αν ειναι δυνατον να τα αρχειοθετει κιολας...

Θα μπορουσε να ειναι κατι αντιστοιχο με το CDDB;;;

Πολλα ζηταω ε;;:confused:

Δημοσ.

Εντάξει δε ζητάς και λίγα, αλλά λύσεις υπάρχουν! :)

Θα σου πρότεινα να στραφείς στο The Godfather, ένα από τα πληρέστερα προγράμματα του είδους, το οποίο δε (κι αυτό είναι αξιοπρόσεκτο) είναι ελληνικής εμπνεύσεως. Κατέβασε τη beta και ξεκίνα...συνδέεται και με FreeDB, Amazon.com & Allmusic (αλλά και ό,τι πρόσθετο του καθορίσεις).

Επίσης πολύ καλό πρόγραμμα του είδους είναι το MP3Tag.

Όποιος και να χρησιμοποιήσεις, τη δουλειά σου θα την κάνεις και μάλιστα πολύ καλά...

Edit: Μη σε πτοήσει η αντιαισθητική σελίδα του Godfather...το πρόγραμμα είναι απ' τα κορυφαία.

Δημοσ.

Eϊδα τα screenshot απο το Godfath3r και απο ότι είδα τα σπάει άσχημα το πρόγραμμα...Κρίμα που όλα τα mp3 μου είναι όπως τα θέλω και δεν μπορώ να δοκιμάσω το πρόγραμμα...

Δημοσ.

Κάνει παπάδες το πρόγραμμα "συνονόματέ του". :)

Αυτό που προσωπικά έψαχνα καιρό και δεν μπορούσα να βρω ήταν έναν tagger που να μπορεί να μετονομάζει και τα folders των mp3 albums αυτόματα μέσα από τα tags. Έπαθα πλάκα, όταν διαπίστωσα πως κι αυτό το παρείχε. Μεγαλύτερη πάντως πλάκα είχα πάθει, κι αξίζει να επισημανθεί και πάλι, όταν έμαθα πως το πρόγραμμα είναι δωρεάν και μάλιστα από Έλληνα. Χωρίς με αυτό να μειώνω το τοπικό προγραμματιστικό στοιχείο...απλώς δεν έχω συνηθίσει σε τόσο άρτια αμισθί αποτελέσματα.

Δημοσ.

Προφανώς ο άνθρωπος το έψαξε αρκετά το πράγμα...Μπράβο του...Γιαυτές τις περιπτώσεις πάντως έχει φιαχτεί το donate μέσω paypal!!! :-P

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ. :-D

Εχω κατεβασει και δουλευω το Godfather. Πολυ εξυπηρετικο αλλα ωρες ωρες τρωει κατι κολληματακια. Αν μπορουσε να μετονομαζει και τους θ\φακελους μεσα στους οποιους ειναι αποθηκευμενα τα αρχεια.... Εκτος αν δεν το εχω βρει ακομα εγω. Επισης μαλλον θα ητα καλο να υποστηριζει και κανα 2 τυπους αρχειων ακομα π.χ. wma, m4p.

Θα δοκιμασω και τα υπολοιπα και θα σας πω εντυπωσεις.:mrgreen:

Δημοσ.
Αν μπορουσε να μετονομαζει και τους θ\φακελους μεσα στους οποιους ειναι αποθηκευμενα τα αρχεια....

Από τη στιγμή που έχεις περάσει τα tags, κάνοντας δεξί κλικ σε έναν από τους folders που τα διαθέτεις στα αριστερά (εκεί που δείχνει τα folders), στο "Rename To" θα σου παράσχει τη δυνατότητα της άμεσης μετονομασίας του φακέλου (με βάση τα tags πάντα).

Μπορείς να το ορίσεις και μέσα από το Options/Formatting/& Variables/Use Mask/Folder, φτιάχνοντας μια νέα μάσκα ως εξής "%A - %L" (όνομα καλλιτέχνη - τίτλος άλμπουμ".

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

κι εγώ το κατέβασα το godfather και πρόκειται περί τερατουργήματος δυσχρηστίας, και να προσπαθούσες να το κάνεις πιο counter intuitive δύσκολα θα γινόταν, άμα είναι έτσι τα freeware χίλιες φορές να πληρώσω...

Δημοσ.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...το χρησιμοποιώ πέραν του χρόνου, χωρίς ποτέ να αντιμετωπίσω το παραμικρό πρόβλημα κατά τη χρήση του. Προφανώς το ίδιο και οι θαμώνες του Betanews που το έχουν φιλοδωρήσει με μέσο όρο 4.6/5, έπειτα από 159 ψήφους.

Οποιαδήποτε πάντως παρατήρηση επί της ουσίας έχεις να κάνεις, το The GodFather διαθέτει και forum για να καταθέσεις τους ενδοιασμούς σου, μπας και γίνει πιο εύχρηστο και λιγότερο "counter untuitive". Κάνε κι ένα καλό λοιπόν, μέρες που 'ναι...

Δημοσ.

"Οποιαδήποτε πάντως παρατήρηση επί της ουσίας έχεις να κάνεις, το The GodFather διαθέτει και forum για να καταθέσεις τους ενδοιασμούς σου, μπας και γίνει πιο εύχρηστο και λιγότερο "counter untuitive". Κάνε κι ένα καλό λοιπόν, μέρες που 'ναι..."

Η παρατήρηση που έκανα ήταν επί της ουσίας, σιγά μη πάω να μπω και στο κόπο να γραφτώ και στο φόρουμ τους να το σχολιάσω, δουλειά τους, δε μου κάνει, τελείωσε, έχω με καλύτερα πράγματα ν ασχοληθώ δεν είμαι κανάς χασομέρης να γράφομαι σε φόρουμ να σχολιάζω προγράμματα άλλων για να τα κάνουν αυτοί καλύτερα. Όσο για το "κάνε κανά καλό", τελείωνε, δε σε ξέρω, δε με ξέρεις, δε ξέρεις τι καλά ή κακά κάνω εγώ μέρες που είναι, και έχεις ξεπεράσει τα όρια σου με αυτό το σχόλιο.

Δημοσ.

λοιπόν εγώ έχω βρει ένα που μάλιστα κάνει αυτόματο rename με βάσει δείγμα τις μουσικής που χει σε ντατμπεης δικό του, φαίνεται καλό, δηλαδή μπορεί να σου βρει το κομμάτι χωρίς κανένα στοιχείο και να συμπληρώσει τα στοιχεία του, λέγεται musicbrainz tagger (sp?).

Δημοσ.

αγαπητε jasoewrjaafdoas ,

πολλα προγραμματα εχουν τελειοποιηθει μετα απο συμβουλες - παρατηρησεις χρηστων.

Κανενας προγραμματιστης δεν μπορει να τα φτιαξει ολα τελεια, για αυτο οσοι μετεχουν σε τετοιες προσπαθειες το αποτελεσμα ειναι να περνουμε τελειοτερα προγραμματα εμεις οι τελικοι χρηστες....

Αυτο φυσικα δεν ειναι απαραιτητο να το κανουν απαντες αλλα οσοι το καταλαβαινουν.

Αυτο νομιζω ειναι το ποιντ του blue viper....

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...