Προς το περιεχόμενο

ATI Radeon X1900 reviews

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pfffffffff εδώ ψιλοβουίζει πότε πότε ελαφρά το ανεμιστηράκι του chipset (πότε θα μου σκάσει να τα φτύσει η μητρική να τρέχω δεν ξέρω....) και μου σπάει τα νεύρα, πόσο μάλλον να σβουρίζουν δύο ultra-gumutzen-anemistiren στο κουτί μέσα :P

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Apla na anaferw ki egw oti to cooler ths X1800 (idio exoun kai oi X1900 AFAIK), otan o anemisthras einai se >=5000RPM, einai ME DIAFORA to pio thoryvodes pragma sto grafeio mou. Vevaia den to exw dei na ftanei se tetoia epipeda pote apo mono tou, afou fortosei o driver. H diafora ston thoryvo omws metaxy 2d kai 3d einai sigoura aisthhth.

Δημοσ.
Να σου συστήσω το πισί μου τότε!Θα γίνει η αδυναμία σου! :mrgreen:

Κοίτα να δεις έχω ultra-gumutzen heatsink αλλά εγγυημένα 0db. Το δείχνω συνήθως για να πεθαίνει ο κόσμος στα γέλια :D

clp0071main.jpg

onMBenlarged.jpg

http://www.thermaltake.com/product/cooler/retail/cl-p0071/cl-p0071.asp

Χαχαχαχαχαχα!

Δημοσ.
Apla na anaferw ki egw oti to cooler ths X1800 (idio exoun kai oi X1900 AFAIK), otan o anemisthras einai se >=5000RPM, einai ME DIAFORA to pio thoryvodes pragma sto grafeio mou. Vevaia den to exw dei na ftanei se tetoia epipeda pote apo mono tou, afou fortosei o driver. H diafora ston thoryvo omws metaxy 2d kai 3d einai sigoura aisthhth.

Καλό είναι αυτό. ΄Ενα πράγμα όπως το νέφος...τουλάχιστον βλέπεις τι αναπνέεις ;)

Δημοσ.
Βρε ailouros..οριζόντια το έχεις το PC? :P

Αλουμίνιο είναι. Μπορεί τα 629gr. να ακούγονται πολλά αλλά και τα καλά heatsinks/fans δεν είναι και πολύ ελαφρύτερα.

Κακάσχημο είναι μια φορά και έχει γεμίσει και όλο το κουτί. Κάθε φορά που το ανοίγω με παίρνουν εμένα τον ίδιο τα γέλια.

Δημοσ.

Εγώ νόμιζα ότι κορόιδευες όταν έλεγες πως έχεις ούλτρα γκουμούτσα χιτ πάιπ!

Που να φανταστώ... ότι πράγματι έχεις τους πύργους της Petronas! :mrgreen:

Δημοσ.

lololol...

δεν πάω πίσω...Scythe Shogun..800γρ. περίπου...απλά νόμιζα ότι η δική σου είναι πιο βαριά

Δες pics και κάνε συγκρίσεις (σε μία φαίνεται πίσω από την κάρτα γραφικών :)

shogunscythecoolerfansize7vg.th.jpgonthetablesurgery0035cz.th.jpgtheledshow1cd.th.jpg

thetower2pr.th.jpgshogunside5ps.th.jpg

Μπορείς να δεις product εδώ.

Δημοσ.
Αλουμίνιο είναι. Μπορεί τα 629gr. να ακούγονται πολλά αλλά και τα καλά heatsinks/fans δεν είναι και πολύ ελαφρύτερα.

Κακάσχημο είναι μια φορά και έχει γεμίσει και όλο το κουτί. Κάθε φορά που το ανοίγω με παίρνουν εμένα τον ίδιο τα γέλια.

Ε το βάρος δεν είναι και τρομερό. Εμένα η παλιά και έμπιστη Swiftech MCX462+ μου είναι στα 600 σχεδόν...

Δημοσ.

Παιδια οτι και να λενε ατομα κολημενα με την ΑΤΙ απο την στιγμη που η Ιδια δεχεται πως ακολουθει τα βηματα της Nvidia δεν νομιζω πως πρεπει να λεμε κατι αλλο...Εβγαλαν 3 μηνες μετα την 7800gtx 512 την X1900xtx και σε 1 μηνα βγαινει η 7900....o νοων νοειτο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...