Προς το περιεχόμενο

ATI Radeon X1900 reviews

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βγήκε και το review του Anandtech.com

Αχ...θα με κάνουν να τους flameάρω!

Πάλι τον FX-57 χρησιμοποίησαν !

Στις αναλύσεις πέρα από τα 1280 δεν παίζει και κανένα ρόλο. Εύρος μνήμης της λείπει κυρίως της καρτούλας, πράγμα που θα ταλανίσει ένα παραπάνω μάλλον το επερχόμενο G71.

Πως κατάφερε να το γράψει έτσι μπερδεμένα δεν μπορώ να καταλάβω....

Δημοσ.
billpeppas gia pes mou se parakalw giati den thimamai poso cpu score evgale o Opteron sto 3dmark2006? Pooooso? xaxAXaxAXaxaXAXaxaAXA

Αχαχαχ...εσύ δεν είσαι ο φλώρος που ήθελε να μου πάει κόντρα με τον σαπιό-Intel σου ?

Αχαχαχ...ναι σίγουρα εσύ είσαι...

Σοβαρέψου...θες να δείς πόσο πιάνει ο Opteron μου ? Είσαι σοβαρός ? :D

Δημοσ.
billpeppas gia pes mou se parakalw giati den thimamai poso cpu score evgale o Opteron sto 3dmark2006? Pooooso? xaxAXaxAXaxaXAXaxaAXA

Mmm. Thy 3dmock experience!!! Εμπεριστατωμενος και εγκυρος τροπος να δεις ποσο αξιζει μια cpu. Δλδ ο δικος μου που ειναι dual core του ριχνει τοσο στα αυτια στις σημερινες gaming συνθηκες ε? Η απλα θες ενα παιχνιδακι να την λες στους φιλους σου;

:rolleyes:

Δημοσ.

Αντε παλι , λοιπον ειπαμε οτι και αν βγαινει τωρα απο την στιγμη που δεν υποστηριζει directx 10 δεν λεει ακομα και εαν οι μνημες ειναι στα 2000 και ο πυρηνας στα 1000.

Δημοσ.
Αντε παλι , λοιπον ειπαμε οτι και αν βγαινει τωρα απο την στιγμη που δεν υποστηριζει directx 10 δεν λεει ακομα και εαν οι μνημες ειναι στα 2000 και ο πυρηνας στα 1000.

Κοίτα...στην πληροφορική αν πας με το περίμενε θα μείνεις με το περίμενε..

Τρόπος...

Μην πάρεις την X1900XT τώρα γιατί τον Μάρτη θα βγεί η G71 ( δεν ξέρουμε καλύτερη ή όχι από την XT/XTX αλλά λέμε τώρα )...μην πάρεις όμως την G71 γιατί το καλοκαίρι θα βγεί η νέα DX10...όμως μην πάρεις το καλοκαίρι την DX10, περίμενε τον Οκτώβρη το refresh της...αλλά όχι...μην περιμένεις τότε :D

Δημοσ.
Κοίτα...στην πληροφορική αν πας με το περίμενε θα μείνεις με το περίμενε..

Τρόπος...

Μην πάρεις την X1900XT τώρα γιατί τον Μάρτη θα βγεί η G71 ( δεν ξέρουμε καλύτερη ή όχι από την XT/XTX αλλά λέμε τώρα )...μην πάρεις όμως την G71 γιατί το καλοκαίρι θα βγεί η νέα DX10...όμως μην πάρεις το καλοκαίρι την DX10' date=' περίμενε τον Οκτώβρη το refresh της...αλλά όχι...μην περιμένεις τότε :D[/quote']

Ναι αλλα μετα το refresh tou refresh της DX10 θα βγει το αλλο refresh ... :mrgreen:

Δημοσ.

Oι R580/G71 ανεβάζουν τόσο πολύ τον πήχη που πολύ φοβάμαι ότι όταν κυκλοφορήσουν οι πρώτες D3D10 κάρτες και χωρίς το ανάλογο λογισμικό οι διαφορές στις επιδόσεις δεν θα είναι τόσο τεράστιες προσωρινά όσοι μερικοί θα περιμένανε ;)

***edit: εγώ προσωπικά θα προτιμούσα τώρα μια D3D10 καθαρά από τεχνολογικό ενδιαφέρον. Οι επιδόσεις στις σημερινές κάρτες φτάνουν και περισσεύουν.

Δημοσ.
Oι R580/G71 ανεβάζουν τόσο πολύ τον πήχη που πολύ φοβάμαι ότι όταν κυκλοφορήσουν οι πρώτες D3D10 κάρτες και χωρίς το ανάλογο λογισμικό οι διαφορές στις επιδόσεις δεν θα είναι τόσο τεράστιες προσωρινά όσοι μερικοί θα περιμένανε ;)

***edit: εγώ προσωπικά θα προτιμούσα τώρα μια D3D10 καθαρά από τεχνολογικό ενδιαφέρον. Οι επιδόσεις στις σημερινές κάρτες φτάνουν και περισσεύουν.

Δεν θα διαφωνησω σε τπτ. Φυσικα και θα προτιμουσα και εγω d3d10 gpus τωρα αλλα δυστυχως δεν ειναι αυτη η πραγματικοτητα... :mrgreen:

Stayin in the bleeding edge is a way of having always one of the highest end cards and simulteanously is an economically viable way of keeping your upgrade budget "low"(if you can say that .. :mrgreen: )

Περα απο αυτα δεν ειναι ασχημο να απολαυσει καποιος φιλτρα, πολλα φιλτρα σε 16x12 :P LOL :-D

Δημοσ.

Το καλό με αυτές τις καρτούλες είναι ότι η πτώση για οτιδήποτε AA και ακόμα περισσότερο AA + adaptive AA είναι διαμετρικά μικρότερες από οιεσδήποτε άλλες κάρτες (συμβουλέψου τα ανάλογα B3D reviews X1800/X1900 και δες τα ποσοστά).

Για το ανιστοτροπικό η πτώση στα σημερινά παιχνίδια σε όλες τις κάρτες είναι συνήθως μικρή, μιας και η αναλογία μεταξύ arithmetic:texturing πέφτει σαφώς στην πλευρά της αριθμητικής και εδώ και είναι που ζορίζει η εξομάλυνση. H ATI εδώ έχει τον καινούργιο memory controller που φαίνεται να βοηθάει αρκετά.

Φυσικά υπάρχει και το καινούργιο "less angle dependent AF" aka HQ AF. Ουσιαστικά δεν είναι και το 8ο θαύμα στα επίπεδα της ποιότητας του NV3x είναι (που ήδη είχε χειροτερέψει σε σχέση με το NV2x), ωστόσο για κάποιον που παρατηρεί τέτοιες λεπτομέρειες η διαφορά μπορεί να γίνει ιδιαίτερα αισθητή σε εξωτερικούς χώρους με επιφάνειες ανόμοιας διαμόρφωσης. Aντί λοιπόν εδώ ανάλογα με το ύψος ή την γωνία της επιφάνειας να βλέπουμε εναλλαγές του τύπου blur-sharp-blur-sharp, οι υφές από όλες τις γωνίες έχουν την ίδια ευκρίνεια. Στοιχίζει λίγο σε επιδόσεις (κάνα 10% μέσο όρο) αλλά για όσους βλέπουν τέτοιες διαφορές αξίζει τον κόπο.

(Αν δεν μου τέλειωνε η μνήμη και η επεξεργαστική ισχύς με την προηγούμενη 6800/128MB δεν θα είχα αναβαθμίσει καν. Βλέπεις όταν κάνεις την βλακεία και παίρνεις big ass monitor αναγκάζεσαι να τρέχεις και σε μεγαλύτερες αναλύσεις ;) Στην κόψη του μαχαιριού κινούμαι σπάνια. Περισσότερα μεσαία συστήματα έχω φτιάξει για την πάρτη μου, παρά high end.)

΄Οτι είναι ψιλορουφήχτρα η Χ1900 όσων αφορά το ρεύμα και ότι κάνει πιο πολύ φασαρία ο ανεμιστήρας από κάθε 7800 στο έχω πει ήδη. Τα υπόλοιπα είναι πρόσθετες τριχοτομήσεις που δεν χωράνε σε ένα SMS ;)

Δημοσ.

Με εντυπωσιασε Nec. :mrgreen: Παρα πολυ φιλε... Ειναι θηριο.. Και επειδη εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια σε shader intensive games.. :P

Ακομα και για μενα που ειμαι σε 1600x1200 και την συντριπτικη πλειοψηφια την τρεχω επαρκεστατα οπως πολυ σωστα ειπες, αν μπορω με ενα λογικο ποσο να αλλαξω την Gtx 256 μου για αυτη θα το κανω ;)

Ειναι χαωτικη η διαφορα σε πολλες περιπτωσεις + το IQ ειναι σαφως ανωτερο οπως εχεις φυσικα αναφερει.

Για την καταναλωση το χω δει ειναι αρκετα μεγαλη αλλα αντεχει το psu ok..

Για την φασαρια δεν με νοιαζει καθως αποκλειεται να ακουω αυτην, την καλυπτει ο ΤΤ ανεμιστηρας της cpu μου.. ROFL :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...