Προς το περιεχόμενο

Big Game Hunter 2006 Season Πρόβλημα

iagouaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα εγκατάσταση το παραπάνω παιχνίδι και μετά τα intro videos μου σβήνει την οθόνη και γράφει no sync. out of range.

Άλλαξα αναλύσεις, drivers, τα hz του monitor, τα compatibility του exe και πάλι τίποτα.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Ευχαριστώ..

Δημοσ.

Den iparxei periptwi na sto pe3ei! Einai bug tou paixnidiou, opws exei paratiri8ei k se alla paliotera paixnidia tou eidous!

Nvidia exeis, e? Bebaia den paizei rolo i marka alla to montelo. px mia mx400 mporei k na to tre3ei kanonika!

Kai xlwmo to blepw na bgazoun patch!

Elpizw na min to agorases!

Δημοσ.

Mόλις το έφτιαξα. Πήγα στο run και έγραψα dxdiag και μου άνοιξε το παράθυρο DirectX Diagnostic Tool. Πάτησα το more help και έπειτα to override. Στο override value έβαλα 60. Κι όλα καλά. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!

Δημοσ.
Mόλις το έφτιαξα. Πήγα στο run και έγραψα dxdiag και μου άνοιξε το παράθυρο DirectX Diagnostic Tool. Πάτησα το more help και έπειτα to override. Στο override value έβαλα 60. Κι όλα καλά. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!

Κατι καλυτερο που μπορεις να κανεις για να μη βγαζεις τα ματια σου στα 60ΗΖ. Βρες το πατσακι-ξεκλειδωτηρι Coolbits και εφοσον το βαλεις πηγαινε στα refresh rate overrides. Εκει σε ολες τις λειτουργικες αναλυσεις (640x480, 800x600, 1024x768, 1280x960, 1280x1024, 1600x1200) βαλε το μεγιστο refresh rate που υποστηριζει το μονιτορ σου σε καθε αναλυση.

Οφτοπικ: Wolfidis προσπαθεις να το παιξεις εξυπνος και γνωστης? Γιατι τα Windows εχουν ως γνωστον προβλημα με τα μεγιστα refresh rates ανα αναλυση. Μην μιλατε αμα δεν ξερετε για να γεμισετε τον post counter....

Δημοσ.

Εντάξει το 60 το έκανα 100 και όλα καλά. Τώρα ξεκινάει στα 100hz τα παιχνίδια χωρίς πρόβλημα. Μόνο στη default τιμή έχω πρόβλημα.

Δημοσ.
Εντάξει το 60 το έκανα 100 και όλα καλά. Τώρα ξεκινάει στα 100hz τα παιχνίδια χωρίς πρόβλημα. Μόνο στη default τιμή έχω πρόβλημα.

Αγνωσται αι βουλαι των Παραθυρων ΞΠ... Μαλλον προσπαθουσαν να τρεξουν την οθονη στα 120 :lol:ΗΖ που καμμια δεν δουλευει εκει...

Δημοσ.

Οφτοπικ: Wolfidis προσπαθεις να το παιξεις εξυπνος και γνωστης? Γιατι τα Windows εχουν ως γνωστον προβλημα με τα μεγιστα refresh rates ανα αναλυση. Μην μιλατε αμα δεν ξερετε για να γεμισετε τον post counter....

Εντάξει γράψε λάθος! Ήμουν σίγουρος αλλά έκανα λάθος. Μην λες όμως ότι ποστάρω για να γεμίσω το post counter ή ότι το παίζω έξυπνος κτλ. γιατί δεν με ξέρεις και με κρίνεις απο ένα ποστ...προτρέχεις.... κ αυτό που λες δεν δείχνει απλά ασχετοσύνη, όπως στην δική μου περίπτωση, άλλα κάτι χειρότερο.....μεγάλε....

Δημοσ.
Εντάξει γράψε λάθος! Ήμουν σίγουρος αλλά έκανα λάθος. Μην λες όμως ότι ποστάρω για να γεμίσω το post counter ή ότι το παίζω έξυπνος κτλ. γιατί δεν με ξέρεις και με κρίνεις απο ένα ποστ...προτρέχεις.... κ αυτό που λες δεν δείχνει απλά ασχετοσύνη, όπως στην δική μου περίπτωση, άλλα κάτι χειρότερο.....μεγάλε....

ΟΚ γραψε λαθος και εκ μερους μου... Μην χαλαμε και τις καρδιες μας... Απλα εχω ασχημες εμπειριες απο αλλα forum... Εφιαλτες για την ακριβεια :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...