Προς το περιεχόμενο

otenen 384 taxutites??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

geia sas paides.

den 8a arxisw twra na lew gia tis taxutites kai ta provlimata tou dsl stin ellada kai tin prosgeiwsi mou stin elliniki pragmatikotia (apo 19,9 evrw 2mbps stin italia sta 384 kbps me 70 evrw stin ellada),alla 8a mpw katev8eian sto 8ema.

eixa tin hol 384 apo to ram!

evala prin 10 meres otenet aoristou xronou.

exw paratirisei oti me tin otenet den pianw tis taxutites pou epiana me tin hol.

argw na sunde8w enw kai ta p2p pou xrisimopoiw pianoun kales taxutites meta apo parapolu wra ,vradu suni8ws, enw arketes fores ksafnika i taxutita tous peftei ews kai se merika bps!!!!

eimai kalamata kentro.

mporei na ftaiei to oti sta 100 metra einai internet kafe me 150 pc?

na allaksw provider kai an nai poion na valw?

na pw pws sta 150 metra apo to spiti mou einai allo internet cafe me forthnet 54mbps!

prepei na paizoun rolo ta parapano stin opoia epilogi mou?

8a mou peite giati den vazw pali hol.vasika tsantistika mazi tous.ama itan sovari etaireia den 8a eprepe na mou steiloun ena mail i na me paroun tilefwno kai na mou poun an 8elw na kanw mazi tous sumvolaio?ase pou pros to telos tis prosforas mou ekane sunexws disconnect.exw ma8ei apo to ekswteriko na exw kapoies apaitiseis apo tis etairies pou sunergazomai :(

opoios kserei kati sxetika kai opoios einai apo kalamata me enalogo provlima as me diafwtisei!

efxaristw

Δημοσ.
geia sas paides.

den 8a arxisw twra na lew gia tis taxutites kai ta provlimata tou dsl stin ellada kai tin prosgeiwsi mou stin elliniki pragmatikotia (apo 19' date='9 evrw 2mbps stin italia sta 384 kbps me 70 evrw stin ellada),alla 8a mpw katev8eian sto 8ema.

eixa tin hol 384 apo to ram!

evala prin 10 meres otenet aoristou xronou.

exw paratirisei oti me tin otenet den pianw tis taxutites pou epiana me tin hol.

argw na sunde8w enw kai ta p2p pou xrisimopoiw pianoun kales taxutites meta apo parapolu wra ,vradu suni8ws, enw arketes fores ksafnika i taxutita tous peftei ews kai se merika bps!!!!

eimai kalamata kentro.

mporei na ftaiei to oti sta 100 metra einai internet kafe me 150 pc?

na allaksw provider kai an nai poion na valw?

na pw pws sta 150 metra apo to spiti mou einai allo internet cafe me forthnet 54mbps!

prepei na paizoun rolo ta parapano stin opoia epilogi mou?

8a mou peite giati den vazw pali hol.vasika tsantistika mazi tous.ama itan sovari etaireia den 8a eprepe na mou steiloun ena mail i na me paroun tilefwno kai na mou poun an 8elw na kanw mazi tous sumvolaio?ase pou pros to telos tis prosforas mou ekane sunexws disconnect.exw ma8ei apo to ekswteriko na exw kapoies apaitiseis apo tis etairies pou sunergazomai :(

opoios kserei kati sxetika kai opoios einai apo kalamata me enalogo provlima as me diafwtisei!

efxaristw[/quote']

Rixe mia matia edo http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=130585

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...