attosecond phaser Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 παρατηρω οτι το πληκτρολογιο μου κανει κατι περιεργα πχ. δεν δουλευουν τα κουμπια τον αριθμων. επισησ βρηκα στο task manager να τρεχει ενα περιεργο πραμα το Ε_FATIAEE.EXE το οποιο το κλεινο αλλα ανοιγει σε καθε επανεκινηση εχω χρησιμοποιησει ad-aware, norton anti virus και κανα δυο προγραμματα για anti keyloggers to http://www.tooto.com/keyloggerkiller/ και το http://www.anti-keylogger.net/ και δεν εχουν βρει τιποτα και το προβλημα παραμενει μπορει καποιος να με βοηθησει να μου πει τι γινεται η να μου προτεινει κανα καλο προγραμμα ?
nmtray2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 το Ε_FATIAEE.EXE ειναι της epson. Aσφαλες.
yannis27gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Τι εννοείς ότι δε σου δουλεύουν τα κουμπιά των αριθμών; Έχεις πατήσει το "Num Lock"; Έχει ανάψει το λαμπάκι που δείχνει ότι είναι πατημένο;
attosecond phaser Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 προσφατα πηρα εναν epson printer για αυτο μοθ φανηκε περιεργο αυτο το αρχειο, ευχαριστω για την πληροφορια οσον αναφορα το πληκτρολογιο το Num Lock το εχω πατημενο γιατι μονο ετσι μπορω να γραψω αριθμους. οι αριθμοι ποτε δοθλευουν ποτε δεν δουλευουν. Το βασικοτερο μου προβλημα ειναι οτι δεν δουλευει το ''2" και πανω απο το 2 ειναι το παπακι οποτε καθε φορα που θελο να στειλο ενα mail πρεπει να βρω το παπακι και να το κανω copy paste, οπως τωρα @@@ οι αριθμοι στο Num Lock δουλευουν οι αριθμοι πανω απο τα φραμματα δεν δουλευουν
attosecond phaser Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 οχι δεν εχω αλλο πληκτρολογιο παρεπιπτοντως αν εχεις firewall προστατευει απο keyloggers?
yannis27gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Αν έχεις ένα σωστό firewall τότε τπτ δεν μπαίνει ή βγαίνει από τον υπολογιστή χωρίς να του δώσεις εσύ άδεια. Πάντως το @ είναι στο 2 που βρίσκεται πάνω από τα γράμματα, όχι στο 2 που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του πληκτρολογίου. Και το κουμπί Num Lock έχει επίδραση στη δεξιά μεριά, όχι στο 2 με το @. Οπότε, αν κατάλαβα καλά, οι αριθμοί στη δεξιά μεριά δουλεύουν σωστά, οι αριθμοί πάνω από τα γράμματα όμως δε δουλεύουν σωστά. Οπότε, η εκτίμηση μου είναι ότι έχεις πρόβλημα είτε σε επίπεδο hardware είτε σε επίπεδο drivers. Για πάνε μια βόλτα στον Πίνακα Ελέγχου και δες αν είναι σωστά αναγνωρισμένο το πληκτρολόγιο. Αν μπορέσεις, βρες ένα άλλο πληκτρολόγιο και κάνε μια δοκιμή. Αμέσως θα βρεις τι φταίει!
attosecond phaser Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 ακριβως αυτο ειναι το προβλημα θα ψαξω να βρω κανα πληκτρολογιο να δω τι παιζει σας ευχαριστω για τισ απαντησεις σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.