Paco_the Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μου εχει κανει εντυπωση,γενικα δεν βλεπω να προτεινονται πολυ τα μηχανηματα της HP σε σχεση με αυτα της Fujitsu,Toshiba,Sony...Και αναρωτιεμαι,υστερουν σε κατι σε σχεση με τα αλλα?Σε αξιοπιστια ισως?Γιατι απο χαρακτηριστικα μου φαινονται μια χαρα!...Για βοηθηστε την κατασταση λιγο..
deathlok Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 προσωπική άποψη....απλώς είναι λίγο ακριβά.
Paco_the Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Απλα,βλεπω απο συζητησεις οτι αγοραζονται απο παιδια στο φορουμ λαπτοπ,τα οποια τις περισσοτερες φορες ξεπερνανε την τιμη των 1500ε,και αναρωτιεμαι εαν μυριζουν,βρωμανε,η κατι τετοιο..μια χαρα μου φαινονται...τωρα εαν παιζει κατι αλλο,δεν ξερω..
mandate Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Απλα,βλεπω απο συζητησεις οτι αγοραζονται απο παιδια στο φορουμ λαπτοπ,τα οποια τις περισσοτερες φορες ξεπερνανε την τιμη των 1500ε,και αναρωτιεμαι εαν μυριζουν,βρωμανε,η κατι τετοιο..μια χαρα μου φαινονται...τωρα εαν παιζει κατι αλλο,δεν ξερω..κοίτα ,αν υπάρχεικαλή εγγύση κτλπ δεν τίθεται θέμα.η HP είναι καλή και αξιόπιστη. δεν είναι τίποτα κινέζικα μούφα.επίσης συχνά βγάζουν προσφορές. με έρευνα οι τιμές πέσαν 20% και οι πωλήσεις αυξήθηκαν 40%.
sharky.gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Έχουν περάσει 2 HP laptop από τα χέρια μου. Γενικά, είναι καλά μηχανήματα, αρκετά ποιοτικά. Όσο είσαι μέσα στην εγγύηση μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Μετά από αυτήν όμως, δε συμφέρει να πληρώσεις επισκευή. (όχι που στις άλλες εταιρίες συμφέρει...). Οφ Τόπικ: Αν πάρεις οποιοδήποτε laptop, κοίτα να μπορείς να πάρεις πακέτο επέκτασης εγγύησης όσο περισσότερα χρόνια μπορείς. Τα 150 - 200 παραπάνω που θα δώσεις δεν είναι τίποτα μπροστά σε οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να σου παρουσιάσει!
dazzlestef Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Ενας φιλος μου κολλητος, πηρε το hp zd8388 με τον 64bit intel του εβαλε καινουργιο δισκο 100gb 7200 γιατι ο δικος του ηταν στα 4200. Ενα πραγμα θα σου πω παει γαμάτα!! Σφαιρα! Του κοστισε 2000 ευρω + τα εξοδα του δισκου. Κανει encoding ενος dvd σε μια μονο ωρα! το φανταζεσαι?
sharky.gr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Ενας φιλος μου κολλητος' date=' πηρε το hp zd8388 με τον 64bit intel του εβαλε καινουργιο δισκο 100gb 7200 γιατι ο δικος του ηταν στα 4200. Ενα πραγμα θα σου πω παει γαμάτα!! Σφαιρα! Του κοστισε 2000 ευρω + τα εξοδα του δισκου.Κανει encoding ενος dvd σε μια μονο ωρα! το φανταζεσαι?[/quote'] Καλοί οι δίσκοι στα 7200 αλλά έχω την εντύπωση ότι αδειάζουν την μπαταρία πιο γρήγορα. Παρεπιπτόντος, πόσο πήγε το μαλλί του δίσκου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.