Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ιο?

Panos83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας αντιμετωπιζω το εξης προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας.

Ενα Pc κανει συνεχως restart και αναφερει προβλημα στο Lsass.exe.Σκεφτηκα το κλασσικο προβλημα με τον sasser.To προβλημα ειναι οτι μπαινω κανονικα σε safe mode κανω scan αλλα δεν βρισκει τον ιο.Επισης οταν μπαινω σε κανονικη λειτουργια σταματω το Restart αλλα δεν εντοπιζω ιχνος του ιου,ουτε τα removal tools.Ειναι αυτο ιος η καποια δυσλειτουργια του συστηματος με δεδομενο οτι τερματιζεται με τον κωδικο λαθους 0.

Σας ευχαριστω

Δημοσ.

"lsass.exe" is the Local Security Authentication Server. It verifies the validity of user logons to your PC/Server. It generates the process responsible for authenticating users for the Winlogon service. This process is performed by using authentication packages such as the default Msgina.dll. If authentication is successful, Lsass generates the user's access token, which is used to launch the initial shell. Other processes that the user initiates inherit this token.

Note: The lsass.exe file is located in the c:\windows\System32 folder. In other cases, lsass.exe is a virus, spyware, trojan or worm! .

Μάλλον έχει κολλήσει τον ιό Sasser αφού του κάνει συνέχεια reboot

Πήγαινε στον πιο κάτω σύνδεσμο και ακολούθησε τις οδηγίες για να τον ξεφορτωθείς

http://ask-leo.com/what_are_lsass_lsassexe_and_sasser_and_how_do_i_know_if_im_infected_what_do_i_do_if_i_am.html

Δημοσ.

Δεν με αφηνει να εγκαταστησω καποια patch επειδη δεν εχω δικαιωματα και φυσικα δεν μπορω να μπω σαν admin

Kaspersky εχω αλλα δεν βρισκει κατι.Μονο ενα Newdotnet.dll και αυτο δεν το διαγραφει.Επιπλεον δεν με αφηνει να ανοιξω το firewall!Aλλη προταση?

Υπαρχει ενδεχομανεο ομως να τα εχουν παιξει τα windows σωστα?

Εννοω με SP2 δεν θα επρεπε να υπαρχει το προβλημα

Δημοσ.

Ναι αλλα αφου δεν λειτουργει το RPC δεν εχω προσβαση στο internet και αν το εχω στο desktop δεν με αφηνει να το τρεξω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...