Προς το περιεχόμενο

ti na katevasw???? den einai megalo dilima???

tolis86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ λέω όταν δεν εχουμε ιδέες να το αφήνουμε λίγο να ξεκουράζεται μπας και κατεβάσει κανένας άλλος γιατί έχουμε πιττάρει όλα τα dslams :P

Δεν έχεις και άδικο...(το dslam της περιοχής μου σέρνεται άπειρα!!)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για μένα όχι...Αλλα ξέρω πολλούς, μάλλον οι περισσότεροι, που δεν βάζουν μεγάλο upload...Τώρα τί το θέλουν δεν ξέρω.Φαντάσου να τους ζητήσεις και να το αφήσουν αφού τελειώσει το download τους!

• Super Moderators
Δημοσ.

Ε, ας κάνουν λίγη υπομονή με το download. ΟΛΟΙ μπορούμε να ανεβάσουμε σε ratio τουλάχιστον 1:1. Όσοι δεν το κάνουν, δεν τους αξίζει να κατεβάζουν κι όλας...

Για όσους επιμένουν όμως, υπάρχει κι εκεί λύση: σταύρωση.

1. Παίρνεις δύο κομμάτια ξύλο, καρφώνεις το ένα πάνω στο άλλο αλλά στα 2/3 του ύψους του και κάθετα.

2. Παίρνεις σκοινιά και δένεις τα χέρια και τα πόδια του βρωμερού leecher στο ξύλο - τα μεν χέρια στο οριζόντιο ξύλο τα δε πόδια στο κάθετο. Δένεις και την μέση στο κάθετο.

3. Παίρνεις τρία μακριά καρφιά. Δύο στους καρπούς των χεριών (1 καρφί ανά χέρι), ένα στο πάνω μέρος των ποδιών έτσι ώστε να διαπερνά και τα δύο πόδια (στα παλιά χρόνια έβαζαν κι ένα τέταρτο στη μέση αλλά τότε ήταν λιγότερο ευτραφείς - τώρα θες ΠΟΛΥ μεγάλο καρφί για τη μέση).

4. Κρεμάς από πάνω μία ταμπέλα: Είμαι βρωμερός leecher και πρέπει να τιμωρηθώ.

5. Απολαμβάνεις το θέαμα.

Δημοσ.

αν και ο τίτλος δε θα πρεπε να είναι τί να κατεβάσω?

αλλά τί να πρωτοκατεβάσω?

μόνο και μόνο τα νόμιμα promo mixes ,demos παιχνιδιών και trial

προγραμμάτων και abandonware θα σου πάρουν αρκετό χρόνο.

Δημοσ.

LOL paredwse εγραψες :P

το πιο ιδανικο για απειρο Upload (αυτο το κανω και εγω) ειναι οταν λειπουμε για τον Α η Β λόγω απο το σπιτι να το βαζουμε στο απειρο upload και να ανοιγουμε και more than one p2p programm να λιωσει στο sharing το μηχανιμα!!!:D:D:D

• Super Moderators
Δημοσ.
το πιο ιδανικο για απειρο Upload (αυτο το κανω και εγω) ειναι οταν λειπουμε για τον Α η Β λόγω απο το σπιτι να το βαζουμε στο απειρο upload και να ανοιγουμε και more than one p2p programm να λιωσει στο sharing το μηχανιμα!!!:D:D:D

Ακριβώς. Κι όταν τέλος πάντων τελειώσουμε το κατέβασμα, αφήνουμε και μερικές μέρες το PC να ανεβάζει μόνο. Το'χω αφήσει και μια βδομάδα σερί να ανεβάζει μόνο. Κακό δεν κάνει, αισθάνομαι μια χαρά γιατί μπορώ να προσφέρω με τον τρόπο μου και αν δεν κατεβάσω την Χ ταινία σήμερα δεν θα πάθω και τίποτα (ίσως να μου κόψει να ανοίξω και κανά ρημάδι βιβλίο αντί να στέκομαι σαν χαζός μπροστά από το χαζοκούτι).

LOL paredwse εγραψες :P

Η λύση μπορεί να φαντάζει κάπως πρωτόγονη αλλά είναι παραδοσιακή και τρομερά αποτελεσματική. Είναι σίγουρο ότι ο βρωμερός leecher δεν θα ξανα-αγγίξει υπολογιστή (γιατί θα ψοφήσει από το σοκ ή από αφυδάτωση εντός 3 το πολύ ημερών).

Α' date=' να σημειώσω ότι η ταμπέλα είναι προαιρετική αλλά δίνει ένα ωραίο touch. ;)[/size']

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...