users Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 geia sas psaxnw na vrw ena paixnidi fps pou na min fainetai mono to xeri i to oplo tou iroa pou elegxw, alla olokliros, opws sta palia paixnidia tis nitendo, sega ktl ktl exei kaneis kapoio upopsi tou; episis na exei kai aeromaxies - rallye kai alla metaforika mesa pou na mporw na odigisw, kathws kai ksulo me ta xeria, laves, figoures, purovola, spathia ktl kati paixnidia pou paizw teleutaia, doom 3, halo, red fraction, ktl ktl mou fainontai ola ta idia, to mono pou xreiazetai einai na stoxeueis tous exthrous thanks
snik Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 tote den psaxnei fps alla third person shouter kapoia kalo apo auta xoris xsilo bebeia einai to max payne 2 kai to matrix path of neo me xsilo
metmat Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Ένα πολύ καλό επίσης παιχνίδι αυτού του στυλ είναι νομίζω και το Oni αν θυμάμαι καλά τον τίτλο του. Δεν ξέρω αν το θυμάται κανείς. Αν και λίγο παλιό, κατά τη γνώμη μου είναι αξιόλογο.
panther_512 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Ένα πολύ καλό επίσης παιχνίδι αυτού του στυλ είναι νομίζω και το Oni αν θυμάμαι καλά τον τίτλο του. Δεν ξέρω αν το θυμάται κανείς. Αν και λίγο παλιό, κατά τη γνώμη μου είναι αξιόλογο. Ναί, Oni λέγεται και συμφωνώ μαζί σου. Είναι πάρα πολύ καλός τίτλος και αξίζει ο οποιοσδήποτε να το δοκιμάσει.
sno0py Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Ax re ti mou thimhses to Oni pw n1 game alla me zorise gia na to termatisw:P N1 game alla kseperasmeno gia thn epoxh mas:)
S2Katana Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Γενικα ολη η σειρα GTA απο το 3 και μετα ειναι third person view
users Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 για να είμαι ειλικρινής δε με εντυπωσίασαν οι screenshots απο το gta san andreas που είδα... σήμερα κατέβασα το unreal tournament 2003 (έχω και το 2004 κτλ, αλλά μπορεί να μην τα παίζει το pc μου) καλό παιχνιδάκι, αλλά είναι κυρίως για αντανακλαστικά, το βαρέθηκα μέσα σε ένα μισάωρο... ίσως να αξίζει όταν το παίζεις online, αλλά προσπαθώντας να μπω online, μου λέει 'server authentication failure', μήπως επειδή είναι cracked? καμμιά κάλη πρόταση για αυτές τις μέρες που, λόγω καιρού δεν μπορεί να κάνει κανείς και πολλά και είναι ότι πρέπει ένα καλό παιχνιδάκι για τις κρύες νύχτες?
S2Katana Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Κοιτα αν δε δοκιμασεις το Gta πραγματικα το αδικεις...Μη βγαζεις βιαστικα συμπερασματα!
snik Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Akribos mia adikeis tin seira gta giati ola ta leuta se auta ta paixnidia einai to gameplay kai oxi ta grafika
ferongr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Αμα θες κανα καλο παιχνιδακια third person που να σε κανει να διασκεδασεις δοκιμασε το Bloodrayne 2 (μονο αν εισαι 18+). Κορυφαιο gameplay, ωραια γραφικα και πολυ μα πολυ ξυλο Google για την επισημη σελιδα του
snik Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Αμα θες κανα καλο παιχνιδακια third person που να σε κανει να διασκεδασεις δοκιμασε το Bloodrayne 2 (μονο αν εισαι 18+). Κορυφαιο gameplay, ωραια γραφικα και πολυ μα πολυ ξυλο Google για την επισημη σελιδα του an nai pos den mou irthe kai emena auto to exo termatisei korifaio paixnidi me poli aima
users Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 δοκίμασα το Bloodrayne2 και έχει άθλιο gameplay... παρότι έχει ωραίες φιγούρες, η κάμερα είναι πολύ χάλια πολλές φορές μου τυχαίνει να είναι οι εχθροί από πίσω και να μην μπορώ να γυρίσω να τους αντιμετωπίσω...
S2Katana Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Πολυ σπαστικο.Καταληγεις να τσακωνεσαι με το mouse...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.