crematorio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Παιδιά βρήκα και γω ένα ηλεκτρικό ποδήλατο στο ebay. Είπα να το χτυπήσω γιατί στην αγγλία που το βρήκα έκανε 750 ? ενώ στην δημοπρασία το παίρνω με 260? μαζί με τα μεταφορικά! Το θέμα είναι ότι το ποδήλατο θα μου το στείλουν είτε από Αμερική είτε από Hong Kong. Η δημοπρασία λήγει αύριο και πολύ πιθανόν να είμαι ο νικητής. Το θέμα είναι ότι είχα σκοπό να τον πω να το στείλει σαν Gift αλλά με αυτά που διάβασα έχω φοβηθεί λιγάκι.. ! το πακέτο θα ζυγίζει γύρω στα 20 κιλά και θα έχει διαστάσεις 86cm x 70cm x 45cm . Υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει κάτι αντίστοιχου μεγέθους και βάρους;; τι μου προτείνετε να κάνω; αν μπορώ να διαλέξω από που να μου το στείλουν (hong kong ή Αμερική) να προτιμήσω κάτι από τα 2 ?? Ή στην τελική.. υπάρχει τρόπος να μην το πάρω σε περίπτωση που είμαι ο νικητής της δημοπρασίας;
corduroy27 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά, έχω βρει σε πολύ καλή τιμή ένα αρμόνιο της CASIO και σκέφτομαι να το τσιμπήσω από Αμερική (ebay). Πιο συγκεκριμένα μιλάω γι' αυτό: http://cgi.ebay.com/New-Casio-CTK-810-61-Note-Touch-Sensitive-Keyboard_W0QQitemZ150263924931QQihZ005QQcategoryZ29552QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1638Q2em118Q2el1247 Ξέρω ότι το τελωνείο εδώ είναι χάλια και γι' αυτό δε το έχω... πάρει ακόμα. Ποια η γνώμη σας? Αξίζει? Αν με χρεώσουν συνολικά μέχρι 50 Ευρώ, δε με χαλάει. Αλλά βλέπω ότι για πολύ μικρότερα και φθηνότερα αντικείμενα, χρεώνουν πολύ περισσότερα!!! Έχει φέρει κάποιος από σας κάτι αντίστοιχο σε όγκο και σε αξία; Αν ναι, τι παίχτηκε τελικά;
Wintermute23 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Εγώ παρέλαβα κιθάρα ESP EC-1000 και δεν σταμάτησε.Η πρακτική που ακολουθώ είναι: 1)USPS Priority MAIL 2)Gift 3)Δηλωμένη αξία το πολύ μέχρι 100$ Το μόνο κακό είναι πως έτσι δεν είναι ασφαλισμένο το πακέτο. Με αυτή τη μέθοδο πέρα από την κιθάρα έχω αγοράσει μια 8800GTX,μία άλλη κιθάρα και δύο σετ μνήμες OCZ.
corduroy27 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Από όσα είπες, "κρατάω" την κιθάρα, μιας και είναι άμεσα συγκρίσιμο μέγεθος. Τα υπόλοιπα, μπορεί να έχουν αξία αλλά δεν είναι άμεσα ορατή. Φυσικά, είναι αυτονόητο ότι κανείς δε μπορεί μου εγγυηθεί κάτι. Θα δω τη θα κάνω και αν τελικά αποφασίσω να κάνω την αγορά, θα ενημερώσω εδώ. Υ.Γ.: Ασφάλεια μεταφοράς ούτως ή άλλος δε μπορώ να έχω από το συγκεκριμένο μαγαζί. Ρώτησα μάλιστα και τον πολιτή για να είμαι 100% σίγουρος ότι δε γίνεται και μου το επιβεβαίωσε. Φυσικά αν αποφασίσω να κάνω την αγορά, θα έρθω σε επικοινωνία μαζί του εκ νέου, για να κανονίσω όσα λες παραπάνω. Να 'σαι καλά φίλε.
xatzis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Εγώ παιδιά έχω γνοστώ στο america και θέλω να του πω να μου αγωράσει 1iphone 3G και να μου το στειλει.Η η αξία του iphone 8GB είναι 200$ αν δεν κανω λαθις.Με πιο τρόπο μου προτείνετε να του πω να μου το στειλει ωστε να μην έχω προβλήματα με το τελονείο?Είναι κανένας απο εδω που έχει κανει παρόμοια αγωρά να μου πει?
corduroy27 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 xatzis, iPhone είχα πάρει κι εγώ για λογαριασμό ενός φίλου. Πέρασε χωρίς πρόβλημα. Στη συσκευασία έγραφε μια τιμή κάτω των 100$ και φυσικά ήταν τσεκαρισμένη η επιλογή Gift. Το θέμα είναι, (όπως λένε και τα παιδιά εδώ) ότι δεν υπάρχει κάτι στάνταρ που σου εγγυάται 100% επιτυχία. Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο ας πούμε να σου ανοίξουν το δέμα και μετά... ότι γουστάρουν!!!
antonis 1993 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 εγω που θελω να παρω μια κιθαρα dean razorback v 255 απο αμερικη 730 ευρω συμπεριλαμβανομενων των εξοδων αποστολης απο ebay καταστημα τι να κανω?
corduroy27 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Τελικά αποφάσισα και πήρα το YAMAHA PSR-E403. Το πήρα από Αγγλία, σε αντίστοιχα καλή τιμή με αυτή της Αμερικής, (λίγο ακριβότερο) και όλα πήγαν μια χαρά. Τελικό κόστος 205 Ευρώ με τα μεταφορικά. Να πω εδώ ότι στην Αθήνα η τιμή του ξεκινάει από τα 325 Ευρώ και φυσικά το βρίσκεις και αρκετά πιο ακριβά!!! Το "πακέτο" παραδόθηκε μια βδομάδα μετά την αγορά του, σε άριστη κατάσταση, με UPS και ότι αυτό συνεπάγεται. (Tracking Number, πληροφορίες εξέλιξης μεταφοράς, ακριβή ημερομηνία παράδοσης από την πρώτη μέρα της αποστολής του). Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από το μαγαζί. Λέγεται Dolphin Music και θα το βρείτε εδώ: http://www.dolphinmusic.co.uk/ Εννοείται ότι το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε περίπτωση που διαθέτει κάτι που θέλετε σε καλή τιμή. Απλά να προσθέσω κάτι. Παρατήρησα ότι το δέμα έκανε μια βόλτα από Μιλάνο πριν έρθει εδώ. Σύμφωνα με έναν δυνάδελφό μου, στην Ιταλία ο Αύγουστος ισοδυναμεί με κλείσιμο των πάντων!!! Αν ισχύει αυτό και σχεδιάζετε να κάνετε οποιαδήποτε αγορά που πρόκειται να περάσει από Ιταλία, καλό θα είναι να υπολογίζετε πιθανή καθυστέρηση στην παράδοση. Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα ας μας πει.
corduroy27 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 εγω που θελω να παρω μια κιθαρα dean razorback v 255 απο αμερικη 730 ευρω συμπεριλαμβανομενων των εξοδων αποστολης απο ebay καταστημα τι να κανω? Αλήθεια αυτήν εννοείς; http://www.dolphinmusic.co.uk/shop/flypage/product_id/33112 Αν ναι και δεδομένου ότι λογικά δε θα έχεις βρει εξίσου καλή τιμή με τα 730 Ευρώ που λες στην Ευρώπη, ίσως να αξίζει τελικά η αγορά της από Αμερική. Μιλάμε για 300 Ευρώ συν μεταφορικά, (περίπου ένα 25άρι στο Dolhpin). Πόσο δα να σου χρεώσουν το Τελωνείο... Απλά ζήτησε να σου βάλουν Insurance. Είναι κρίμα να μείνει ανασφάλιστο τέτοιο δέμα...
antonis 1993 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 ναι αυτη ειναι η κιθαρα αλλα με ποια βαση φορολογει το τελωνειο ? Αν κανει 700 ευρω φανταζομαι θα πληρςσς πανω απο 80 ευρω
understatement Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Κάτι σίγουρο γιατί τα πλήρωσα πρόσφατα: όταν πλέον έρχεται ένα δέμα ως gift και χωρίς παραστατικό ή γενικά χωρίς παραστατικό τα τελωνεία βάζουν στην τσέπη τους (επιπλέον, αναλόγως την περίπτωση) - απο την δική σας - ?3. Αυτά.
kaiowas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 ναι αυτη ειναι η κιθαρα αλλα με ποια βαση φορολογει το τελωνειο ? Αν κανει 700 ευρω φανταζομαι θα πληρςσς πανω απο 80 ευρω Στο τελωνειο χρεωνουν οτι θελουν. Σε φιλο μου χρεωσαν για κατι τραπουλες που χε παραγγειλει (τοτε δεν παιζαν Black Tiger τραπουλες Ελλαδα) για καθε μερα που ειχαν το δεμα 10 ευρω και του βγαλαν ενα πακετο 50 ευρω για ενα δεμα που το χε πληρωσει συνολο 50 ευρω. Φυσικα τους ειπε να πανε στον αγυριστο και το επεστρεψε. Γενικα τοσα χρονια εχω καταλαβει οτι τα τελωνεια ειναι οτι να ναι και πανε αναλογα με την ορεξη του καθε τελωνειακου.
manwlis77 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 παιδια παραγγειλα αυτο http://cgi.ebay.com/1G-X9988-Dual-Sim-Dual-Alive-Bluetooth-FM-PDA-Phone-USA_W0QQitemZ250286028415QQihZ015QQcategoryZ3312QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem κοστιζει περιπου 80-90 ε θα εχω προβλημα απο το τελωνειο? και πως γινεται με το τελωνειο? με καλουν απο εκει να το παρω?
man kerinoi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 παιδια εγω πριν 1 χρονο αγορασα ενα floorboard για line6 (ενα midi controller σαν πεταλιερα). δεν λεω δεν αργησε τοοοοοοοσο πολυ αλλα με χρεωσαν 90 ευρω για κατι που εκανε 200 και μαλιστα οι τυπαδες ειχαν ξεβιδωσει την πεταλιερα για να δουν μεσα. η μλκια ειναι οτι δεν μπορεις να τους κανεις τιποτα.Το εψαξα για να βρω ακρη (γιατι χαλαρα τα ζωα θα μπορουσαν να το ειχαν χαλασει) αλλα δεν μπορει να τους αγγιξει απολυτως τιποτα.
ghostera Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 παιδια καλησπερα....εγω απ την σειρα μου εχω να λαβω ενα πακετο απο usa ME fed-ex...για αντικειμενα που κοστισανε 80 ευρω και με τα μεταφορικα συνολο βγαινουν 153. το τελωνειο μου συμφωνα με το χαρτι τις COURRIER μου ζηταει 151ευρω.εχει ιδεα κανεις τι γινεται κ αν υπαρχει περιπτωση αυτα να τα χρεωνει η courrier η πραγματικα το τελωνειο?? και πως μπορω στο μελλον να κανω μονος μου την διαδικασια???υποτιθεται οτι παραγγελνουμε απ εξω μπας και περισωσουμε καποιο απ τα ευρω μας που δυσκολα βγαινουν πλεον....αν ειναι να δινουμε και δω τα διπλασια.... ευχαριστο προκαταβολικα για ο,ποια βοηθεια και πληροφορια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.