Προς το περιεχόμενο

e-bay και τελωνείο...

FrankGambale

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα να σας πω κ γω εν ταχει την ιστορια μου οποιος μπορει ας με βοηθησει..

εχω παραγγειλει απο αμερικη ενα στηθοσκοπιο αξιας 99δολλαρια...τωρα μου ηρθε ενα χαρτι οτι εχει ερθει το οποιο γραφει διαφορα ποσα πανω και με κοκκινο οπως το καταλαβαινω σαν τελικο 67δολλαρια...ειναι δυνατον και φοροι να ειναι να ειναι τοσο μεγαλο το ποσο??οποιος ξερει και μπορει να βοηθησει μπορω να του στειλω με ενα μαιλ το χαρτακι που μου ηρθε να το δει...

το εχει στειλει με USPS Priority mail...

επισης να συμπληρωσω οτι το εχει στειλει ως gift

ΥΓ:εδω ειναι το χαρτακι που μου ηρθε

http://www.sendspace.com/file/1iwd5k

εχω παραγγειλει παρα πολλες φορες απο ebay πρωτη φορα το βλεπω αυτο

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλησπερα να σας πω κ γω εν ταχει την ιστορια μου οποιος μπορει ας με βοηθησει..

εχω παραγγειλει απο αμερικη ενα στηθοσκοπιο αξιας 99δολλαρια...τωρα μου ηρθε ενα χαρτι οτι εχει ερθει το οποιο γραφει διαφορα ποσα πανω και με κοκκινο οπως το καταλαβαινω σαν τελικο 67δολλαρια...ειναι δυνατον και φοροι να ειναι να ειναι τοσο μεγαλο το ποσο??οποιος ξερει και μπορει να βοηθησει μπορω να του στειλω με ενα μαιλ το χαρτακι που μου ηρθε να το δει...

το εχει στειλει με USPS Priority mail...

επισης να συμπληρωσω οτι το εχει στειλει ως gift

ΥΓ:εδω ειναι το χαρτακι που μου ηρθε

http://www.sendspace.com/file/1iwd5k

εχω παραγγειλει παρα πολλες φορες απο ebay πρωτη φορα το βλεπω αυτο

Ρε συ, αυτος ειναι ενας κωδικος που χρησιμοποιουν οι υπαλληλοι των ελτα, για να ξερουν σε πιο ραφι ειναι πχ κλπ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ!

ειπαμε Ελλαδα, αλλα δεν ειναι και μπακαληδες να σου γραφουν ετσι οτι πρεπει να πληρωσεις 77 ευρω!

τι να κανω ρε παιδες..

1 να παρω τηλεφωνο το μαγαζατορα κ να τον πω να το στηλει συστιμενο σε μενα?

2 να το στηλει με usps για να μην πληρωσω τελωνειο?

αληθεια δεν ξερω κα θα ηθελα να με βοηθεισετε...

η εξατμιση δεν υπαρχει στην ευρωπη για να την παραγγειλω απο εκει...

περιμενω νεα σας... ευχαριστω εκ τον προτερον..

Χωρις να θελω να σε ξενερωσω αλλα το πιο πιθανο ειναι να πληρωσεις τελωνειο. Οπως και να στο στειλει. Τωρα, το 1. που ρωτας ισοδυναμει με το 2. που ρωτας. Ειναι δλδ το ιδιο πραγμα. Τελος, δυστυχως το ποσο θ πληρωσεις στο τελωνειο, εξαρταται απο τον ωροσκοπο σου και τον αναδρομο Ερμη. Με αλλα λογια, θα μαθεις μονο οταν το παραγγελεις και σου ερθει. Η ερωτηση μου ειναι η εξης...ποσο κοστιζει εδω αυτο που θες να παραγγειλεις ή αν θες, ποσα περιπου γλυτωνεις?

• 6 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...