FrankGambale Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά είμαι απίστευτα αγανακτησμένος με την κατάσταση στο ελληνικό τελωνείο. Από 25 Νοέμβρη μου στείλανε δέμα από ΗΠΑ από δημοπρασία που κέρδισα στο ebay και από 30 Νοέμβρη βρίσκεται στο τελωνείο στον Πειραιά περιμένοντας την σειρά του για να εκτελωνιστεί. Και το χειρότερο είναι ότι μου είπανε να περιμένω κανένα 20ήμερο ακόμα. Στηρίχτε με ρε παιδιά... Καταρέωωωω....
Icecut Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Kala ti kerdises kai ka8ysterei toso o ektelwnismos?Elikoptero?kai ama3i na htane toso kairo de 8a perimenes..telos pantwn,kouragio.
Bax Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Το είχες βάλει απλό ταχυδρομείο;Με καράβι ήρθε; Εγώ στις 27 παρήγγειλα κάτι από Αμερική,και στις 4 μου ήρθε ειδοποίηση να παραλάβω το πακέτο και να πληρώσω και τον φόρο τελωνείου. Χρειάστηκε 1 μέρα να περάσει τελωνείο.Ήταν USPS Express Mail ο τρόπος αποστολής... Εσένα με ποιό τρόπο στο στείλανε;
FrankGambale Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Usps απλό με αεροπλάνο...Έφυγε 27 Νοέμβρη από Usa
FrankGambale Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Airmail Parcel Post 4 - 10 Days...
kaiowas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 enas filos pareighle kati trapoules k 2 dvd apo amerikh synolikou kostous 98 dollaria+kamia 30dollaria metaforika. sto telwneio otan phre thlefwno tou zhthsan 150 euro gia na ta ektelwnisoun!!! exei 3efygei h katastash me to telwneio. oti 8eloun xrewnoun k opote 8eloun.
panagioths Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Επρεπε να στο στειλει ο αλλος σαν δωρο με το ταχυδρομειο για να σου ερθει γρηγορα...
polaki Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Λαθος κίνηση.. Επρεπε να το βάλεις σαν δωρο οπως λεει και ο Panagioths ωστε να περάσει έτσι... Ειδικά αφου το πηρες απο ιδιώτη, επρεπε να του πεις να γράψει στην αιτιολογία (που γραφουν παντα οταν φεύγει απτη μαμα πατρίδα ενα πακέτο οι Αμερικάνοι) ότι ειναι GIFT.... Εγω την είχα πατήσει έτσι όταν ημουν αγγλία, παρήγγειλα απο Αμερική ένα poster αξίας 9 ευρω (ε πόσο να κάνει ενα poster..) ΜΕ τα μεταφορικά, και μου ήρθε το poster μαζί με μια ειδοποιηση απτο αγγλικό τελωνίο να τους δωσω +15 λίρες... δηλαδή γυρω στα +25 ευρώ... ΠΑΚΕΤΟ.......
FrankGambale Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Του είπα να γράψει gift... Ίσως το ξέχασε, τί να πω...
REDBOUL Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 e ama se xrewsoyn mhn to dexteis tote,aytos tha ftaiei poy den egrapse gift..
getty Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Λαθος κίνηση.. Επρεπε να το βάλεις σαν δωρο οπως λεει και ο Panagioths ωστε να περάσει έτσι... Ειδικά αφου το πηρες απο ιδιώτη' date=' επρεπε να του πεις να γράψει στην αιτιολογία (που γραφουν παντα οταν φεύγει απτη μαμα πατρίδα ενα πακέτο οι Αμερικάνοι) ότι ειναι GIFT.... Εγω την είχα πατήσει έτσι όταν ημουν αγγλία, παρήγγειλα απο Αμερική ένα poster αξίας 9 ευρω (ε πόσο να κάνει ενα poster..) ΜΕ τα μεταφορικά, και μου ήρθε το poster μαζί με μια ειδοποιηση απτο αγγλικό τελωνίο να τους δωσω +15 λίρες... δηλαδή γυρω στα +25 ευρώ... ΠΑΚΕΤΟ.......[/quote'] Το δώρο έχει και μειονέκτηματα διότι gift=μη δήλωση τιμής = ανασφάλιστο, αν χαθεί χάθηκε. Μάλλον θα πρέπει να πας εσύ ο ίδιος απ το τελωνείο, να τρέξεις να τελειώνεις με τον εκτελωνισμό (έστω και αν τον κάνεις μόνος σου) γιατί νομίζω ότι όσο περνά ο καιρός θα σου ζητήσουν να πληρώσεις και φύλακτρα και τέτοια.
FrankGambale Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Εκτελωνίστηκε! Τώρα περιμένω να έρθει ειδοποίηση...
giankyr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 ....egw pou agorasa mia karta grafikwn apo ebay usa kai o pwlhths ebale to kanoniko poso agoras sthn apodeiksh pou briskotan epanw sto paketo ($150) plhrwsa telwneio asxeta pou htan markarismeno to antikeimeno san gift! ap' oti mou eixane pei sto telwneio mexri 45 eurw an den kanw la8os einai aforologhto' date=' apo 'kei kai panw plhrwneis ena pososto extra. kai h alh8eia einai 'h gift 'h to plhrwses auto pou kanw apo tote einai na zhtaw apo ton pwlhth na anagrapsei mia mikroterh timh[/quote'] para8etw ena post pou ekana se allo thread gia to 8ema twn telwneiwn.
getty Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 para8etw ena post pou ekana se allo thread gia to 8ema twn telwneiwn. Αν η αξία του αντικειμένου αγοράς είναι εμφανώς μεγαλύτερη από την αξία που δήλωσε ο πωλητής μη νομίζεις ότι θα περάσει έτσι απλά απ το τελωνείο.
giankyr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 dld les pws 8a mou zhthsoun foro krinontas ena antikeimeno optika?? hdh perasa dyo pragmata me thn syntagh pou edwsa prin. mia karta hxou pou htan $65 ki egrapse panw $30 kai ena set keyboard & mouse pou htan $78 ki egrapse pali $30.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.