Jimmy_BlinD Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Καλησπέρα ρε παιδιά, εδώ και κάτι μέρες χρησιμοποιούσα το Photo Express 6 της Ulead , όμως έληξε και θέλω να δοκιμάσω κανένα άλλο πρόγραμμα... ΕΥΧΡΗΣΤΟ!!! με δυνατότητες , επεξεργασίας , όπως εφέ , στα κείμενα με πλαίσια κ.α. τέτοια , τώρα το Photoshop είναι λίγο δύσκολο κ χρονοβόρο για να το μάθεις καλά!! Θέλω κάτι εύκολο και κατανοητό , φιλικό προς το χρήστη. Οπως όλα τα προγραμματα της Ulead. Γνωρίζετε κάτι?
JohnyDude Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δεν έχω δουλέψει με το Photo Express 6, άρα δε ξέρω τις δυνατότητες του. Το Acdsee είναι απλό, αλλά με αρκετές δυνατότητες. Δε ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνεις.
Petza Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 dokimase to PhotoImpact tis Ulead einai kai afto . arketa eyxristo Alla otan baretheis na peiramatizese me "programmatakia" to Photoshop tha einai monodromos
Kosmag Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Πολύ καλό είναι το Paint.net (http://www.eecs.wsu.edu/paint.net/). Είναι free και πλησιάζει πολύ τα επαγγελματικά προγράμματα...
Genius Hermes Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Apo oti xero mono to photoshop einai analogo kai asigkrito eidika to cs2
Jimmy_BlinD Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δεν έχω δουλέψει με το Photo Express 6, άρα δε ξέρω τις δυνατότητες του. Το Acdsee είναι απλό, αλλά με αρκετές δυνατότητες. Δε ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνεις. thanks , αν και είχα στο νου μου άλλα , παρόλαυτα με ικανοποιεί!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Πολύ καλό είναι το Paint.net (http://www.eecs.wsu.edu/paint.net/)[/url']. Είναι free και πλησιάζει πολύ τα επαγγελματικά προγράμματα... αρκετά μου φαίνεται πλησιάζει το επαγγελματικό και απ ότι βλέπω σαν το photo express (τόσο απλό κ εύχρηστο) δεν είναι. Πάντως , όλο κ κάπου θα μου χρησιμεύσει
Hustla Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 xrisimopoihse to photoimpact einai arketa ikanopoihtiko p.h. kai ola auta kai alla polla ta exw ftiaxei sto photo impact opou asxoloume poly ligo kairw
gregdais Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 O vasilias einai to photoshop alla den einai gia arxarious distixws... oxi pws einai tromera diskolo alla tha pedefteis mexri na petixeis to skopo sou. to idio kai to gimp pou einai kai afto arketa aksiologo. an exeis mia idea apo photoshop tote piramatisou kai tha deis oti to programma tha se magepsei!!
giankyr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Φτυάριααααα btw, το CorelDRAW Graphics Suite X3 το έχετε δοκιμάσει?
blu-ray Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Σου προτείνω το photoshop θέλει λιγο εξάσκηση αλλα αξίζει τον κόπο. Το χρησιμοποιώ κανένα χρόνο και τα εφε και τα plugins δεν τα εχω μάθει ακόμα (τόσο καλα και όλα) αλλα σιγά σιγά θα μάθεις... Αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.