Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα Επεξεργασίας εικόνων?

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ρε παιδιά,

εδώ και κάτι μέρες χρησιμοποιούσα το Photo Express 6 της Ulead , όμως έληξε και θέλω να δοκιμάσω κανένα άλλο πρόγραμμα... ΕΥΧΡΗΣΤΟ!!! με δυνατότητες , επεξεργασίας , όπως εφέ , στα κείμενα με πλαίσια κ.α. τέτοια ,

τώρα το Photoshop είναι λίγο δύσκολο κ χρονοβόρο για να το μάθεις καλά!!

Θέλω κάτι εύκολο και κατανοητό , φιλικό προς το χρήστη. Οπως όλα τα προγραμματα της Ulead. Γνωρίζετε κάτι?

Δημοσ.

Δεν έχω δουλέψει με το Photo Express 6, άρα δε ξέρω τις δυνατότητες του. Το Acdsee είναι απλό, αλλά με αρκετές δυνατότητες. Δε ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνεις.

Δημοσ.
Δεν έχω δουλέψει με το Photo Express 6, άρα δε ξέρω τις δυνατότητες του. Το Acdsee είναι απλό, αλλά με αρκετές δυνατότητες. Δε ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνεις.

thanks , αν και είχα στο νου μου άλλα , παρόλαυτα με ικανοποιεί!

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

O vasilias einai to photoshop alla den einai gia arxarious distixws... oxi pws einai tromera diskolo alla tha pedefteis mexri na petixeis to skopo sou. to idio kai to gimp pou einai kai afto arketa aksiologo.

an exeis mia idea apo photoshop tote piramatisou kai tha deis oti to programma tha se magepsei!!

Δημοσ.

Σου προτείνω το photoshop θέλει λιγο εξάσκηση αλλα αξίζει τον κόπο. Το χρησιμοποιώ κανένα χρόνο και τα εφε και τα plugins δεν τα εχω μάθει ακόμα (τόσο καλα και όλα) αλλα σιγά σιγά θα μάθεις...

Αυτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...