Προς το περιεχόμενο

MSN Explorer εντυπώσεις

Xplayer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμένω εντυπώσεις <A HREF="http://explorer.msn.com/home.htm" TARGET=_blank>MSN Explorer </A><BR>Για μένα , καλά τα γραφικά, εύκολο στην διαχείριση, όλα με wizard ( και η γιαγιά βάζει προγράμματα πλέων ). Γενικος κατι καλο .Όσοι έχουν λογ/σμο hotmail, msn σπεύσατε.<P>Ps Η Microsoft να μου βάλει στο λογ/σμο 564-45-452-45 αυτά που κανονίσαμε. grin.gif" border="0

Δημοσ.

Αργος confused.gif" border="0 <BR>Αφου νομιζω πως EINAI ο ιδιος o Explorer !!!!!!!!!!<BR>Διλαδι το προγραμμα που βλεπουμε ειναι ιστοσελιδες με " skins " .<BR>Αν κανω λαθος διορθωστε με<P>Απο microsft <BR> If you download MSN Explorer on one computer and then transfer the setup program to another computer, you may get this message when you attempt to install MSN Explorer: <B>You need to install Internet Explorer 5. </B>

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ πάντως με τον opera 5.10 βρήκα την υγεια μου. Τον msn τον δοκίμασα πάντως τον είχε ένα cd-rom σε κάποιο περιοδικό.

Δημοσ.

O msn explorer einai kati san add-on tou internet explorer , An den kano la8os xrisoimopoii ton internet explorer giati ton exei kai san apetisei na einai egkatestimenos.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...