iforbet Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Έχω ένα μοντέλο πανασονικ που αγόρασα πριν ένα εξάμηνο χωρίς σκληρό, και θέλω να σας ρωτήσω τα εξής, έχει μία option finalize disc για να το τρέχει σε οποιοδίποτε dvd player, ξέρει κανείς τι ακριβώς κάνει αυτό, γιατί όταν εισάγω το δισκάκι στο pc δε "το βλέπει" εκτός μόνο μέσω προγραμμάτων όπως το iso buster για επιδιόρθωση προβληματικών cd/dvd; Και γιατί έχει _rm directory; Επίσης όποτε έχω δοκιμάσει να το κάνω αυτό που έγραψα από τη τηλεόραση divx μου βγάζει λάθος στον encoder και μου λέει "can't process viariable bitrates". Και κάτι τελευταίο, τα vob file που γράφει τα διασπά αυτόματα σε τακτά μεγέθη από μόνο του; Ευχαριστώ.
giorgos th. Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 gia ta alla den ksero alla ta vob logika sigoura ta spei se megethi tou 1,xxxx gb opos einai se ola ta dvd.
iforbet Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Γιώργο, ως προς αυτό, εδώ τώρα στο δισκάκι που έχω και βλέπω μέσω isobuster τα 'χει σπάσει σε 405 ΜΒ, γιατί; Και γιατί απαιτείται να τα σπάνε σε τόσο, ή ξέρω εγώ 1.κάτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.