Προς το περιεχόμενο

Thermalright XP90C.....!!!!

Biull

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Αγόρασα μια thermalright XP90C από τα H.A.C (http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=18367)

Παρατήρησα οτι στις άκρες των σωληνώσεων που έχει η ψύκτρα αλλά και σε κάποιες γωνίες της υπάρχουν μαύρες περιοχές...αυτές είναι από τις συγκολλήσεις ή έχει οξειδωθεί(πότε πρόλαβε όμως μέσα στο κουτί της; ) ή να την πάω πίσω και να κοιτάξω εάν και οι άλλες είναι έτσι;Ξέρει κάποιος;Παρατήρησε κανένας το ίδιο στην δικιά του;

Help παιδια όποιος την έχει γιατί εχω φάει τρελή φρίκη!!!!

Δημοσ.
1on xalarwse :) 2on, pio eukolo tha einai na pas pali apo kei k na tous peis na sou deiksoun k alles gia na sigoureuteis an to exei mono h sygkekrimenh h apla etsi einai h psyktra apo th mana ths.

Εύκολο να το λές αλλά πού να κατεβαίνω πάλι στην αθήνα!:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Thanks nikoskon αλλά σε καμία δεν βλέπω κάτι αντίστοιχο με αυτό που έχει η δικιά μου!

Μάλλον με βλέπω αύριο στην Αθήνα!!!!Γαμώτο!

Δημοσ.

O χαλκός αν οξειδωθεί γίνεται πράσινος αν θυμάμαι καλά πάντως...

Επίσης η ψύκτρα έχει και αυτή κάποιες κολλήσεις, δεν είναι ένα ενιαίο κομμάτι.

Και τέλος ας μην αρχίζουμε τους χαρακτηρισμούς, έλεος πιά.

Δημοσ.

Λοιπόν κατέβηκα στο HAC που βρίσκεται επι της Στουρνάρα και μπαίνοντας μου κάνει ο ένας πωλητής:"Πάλι εδώ;"(να ενημερώσω οτι πρώτη φορά πήγα χτές στο μαγαζί και πήρα ένα vga cooler της zalman,το fatal1ty 47Ε, επίσης πήρα ένα ανεμηστήρα για την ψύκτρα που αγόρασα 8Ε,την XP90C 55Ε και μία AS5 6Ε, σύνολο 116Ε)του απαντάω και εγώ:"Ε όχι και πάλι εδώ,δεν έχω ξαναέρθει", τέλοσπάντων τους είπα το πρόβλημά μου και πήγαμε στον ""Chief""!Εκείνος μου λέει οτι αυτό είναι καλάι και δεν τρέχει κανένα πρόβλημα!Του είπα ok αλλά θέλω να δώ και καμμία άλλη ψύκτρα!Μου έδειξαν και καμμιά τους δεν είχε καλάι σε όλες τις άκρες+το ότι οι ψύκτρες που μου δείξανε γυάλιζαν πολύ πιο πολύ από την προηγούμενη!Τέλος αφού τους το ζήτησα μου την άλλαξαν!

Ο ΠΩΛΗΤΗΣ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΟΣ!

Δημοσ.

xara sto kouragio sou tetia mera na katebeis athens..

giati de tu eksigouses oti tha eprepe na sou pei kai euxaristo

pou pas pali ekei esi anti na rthi spiti su na ti pari k na sou

ferei kainouria o keftes?

..ellas.

Δημοσ.

Άσε ρε giannhsg!

Και το καλύτερο δεν το είπα!

Φεύγοντας θυμήθηκα οτι ήθελα διακλάδωση από ένα σε 4!Γύρησα όλα τα μαγαζιά και κανένα δεν είχε οπότε είπα ας ξαναπάω στο HAC!

Μπαίνω μέσα και τι μου λέει ο ηλίθιος,ο βλάκας του κερατά,ο...#?!@@$!%@#! :

"Πάλι πρόβλημα έχουμε;"

Δεν του μίλησα!Πήγα πήρα την διακλάδωση και την πλήρωσα και έφυγα!

ΤΙ @@ΡΕΣ είναι αυτοί;

Δημοσ.

oti na ne.. enas sgouromalis karagkiozakos itan sto katastima?

ego mia fora pou eixa paei perimena 2 lepta giati sizitage gia mia anna

mazi me enan mpogiatzi pou itan sto katastima me forma ergasias.

legane oti apataei ton antra ths! oti na ne :-P

Δημοσ.

εγώ πέφτω απο τα σύνεφα μετα απο αυτα που διαβάζω για το hac..αλλά αν διαλέγουν τον κάθε τυχάρπαστο για πωλητή καλά να πάθουν.Δεν εχουν καταλάβει οτι η Ελλαδίτσα είναι μικρή και αυτα μαθευονται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...