Προς το περιεχόμενο

Tι να πάρω?

Paco_the

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω αποφασίσει να διαθέσω εως και 1500ε,και θα'λεγα πως κλίνω περισσότερο προς τον Vaio VGN-FS315S,τον οποιο ολως περιεργως τον εβλεπα μεχρι χτες στα 1399 στο πλαισιο ..τωρα δεν υπαρχει και αναρωτιεμαι μηπως επαιζε τπτ λαθος με την τιμη...

Γενικα,εαν μπορω με τοσα λεφτα να αγορασω κατι αξιολογο,κι αν ναι τι?

Δημοσ.

Paco_the kalws irthes sto forum

psakse mia sto forum to sygkekrimeno thema exei anaptyxthei polleeeeeees fores.

opws tha deis kai sta antistoixa threads ta sony einai men akriva alla aksizoun an mporeis na ta diatheiseis ta lefta.

Kalo diavasma file

Δημοσ.
Καλησπέρα' date='

Έχω αποφασίσει να διαθέσω εως και 1500ε,και θα'λεγα πως κλίνω περισσότερο προς τον Vaio VGN-FS315S,τον οποιο ολως περιεργως τον εβλεπα μεχρι χτες στα 1399 στο πλαισιο ..τωρα δεν υπαρχει και αναρωτιεμαι μηπως επαιζε τπτ λαθος με την τιμη...

Γενικα,εαν μπορω με τοσα λεφτα να αγορασω κατι αξιολογο,κι αν ναι τι?[/quote']

Επειδή έτσι την πάτησα κι εγώ, στη σελίδα του πλαισίου έχει γίνει λάθος. Η τιμή αυτή είναι για τον VGN-FS315B ο οποίος είναι αρκετά χαμηλότερος σε χαρακκτηριστικά.

Όσο για τον VGN-FS315S η τιμή του στο Πλαίσιο είναι 1700ε αλλά απ'οτι μου είπαν προς το παρόν είναι σε έλλειψη...

Δημοσ.

Εγώ λέω να το ψάξεις πολύ γιατί αν πάρεις ΝΒ θα είναι περιορισμένες οι δυνατότητες για να το αναπτύξεις!Πάνο από όλα κοίτα να έχει 128άρα κάρτα γραφικών,και άμα βρεις να είναι express γιατί έχουν την δυνατότητα να αλλαχτούν στα NB!!!Εγώ πιστεύω πως Sony,Acer είναι απλά για να μας κάνουν τη ζωή δύσκολη!!Θα σου έλεγα να πάρεις αυτόν που έχω:Fujitsu-Siemens Amilo 1630,Με 64bit επεξεργαστή,και άλλα καλούδια.Αρκετά δυνατός και χωρίς προβλήματα σε σχέση με άλλα!Αλλα ανάλογα για τη χρήση που το θες.Αν το θες

για επεξεργασία ήχου,κινούμενης εικόνας θα σου έλεγα να πάρεις τον καινούριο της Apple με επεξεργαστή Intel, με κάμποσα ευρό παραπάνο,έχοντας όμως την απίστευτη δύναμη της Apple και μακριά πια από τη πληθόρα ιών και σκαλομάτων που έχουν κλασικά τα PC,θα βρεις την υγειά σου!!

Δημοσ.

H κάρτα γραφικών του Vaio VGN-FS315S είναι Go 6400 with TurboCache� supporting 128 MB δηλαδή μοιραζεται μνήμη με το σύστημα.Αν παίζεις παιχνίδια μακριά απο τις κάρτες μεTurboCache ή τις shared.Δες για μια Χ600(μετρια και παλιά) 128-256ΜΒ ή καλύτερα για μια Χ700 128-256ΜΒ ήGeForce Go 7600 128ΜΒ(αν βρεις) .Νομίζω όμως οτι τα sony δεν βγαίνουν πέρα απο τα πολυ ακριβα μοντέλα τους με καλές κάρτες γραφικών.Για επεξεργαστή σε turion64 MTήΜL θα σου πρότηνα αλλά και αυτοι δεν βγαίνουν σε sony....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...