xtraktor Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 γεια σας παιδια... ειμαι αρκετα αρχιαις αλλα προσπαθω να μαθω οσα περισσοτερα μπορω για να φυγω απο το μονοπολιο....απο τα λιγα πραγματα ποθ με κρατανε στο Μ$ OS ειναι ενα προγραμμα μεγεντθυσς εικονας...για να καταλαβετε πιο λεω σε περιβαλλον ς windows καντε start.....programmms.....accessories..... accessibility.....magnifier... Η ερωτηση μου ειναι η εξης¨ υπαρχει πειπτωση για παραπλησιο προγραμμα σε καπια απο τις πολλες εκδοσεις του linux?θα σας ημουν ευγνωμων για οπιαδιποτε πληροφορια σας φιλικα
trizoni Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Εγω στο menu του KDE στο Mandriva εχω ενα προγραμμα Kmagnifier (μεγενθυτικος φακος). Περισσοτερες εφαρμογες-->Προσιτοτητα-->Kmagnifier
xtraktor Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Εγω στο menu του KDE στο Mandriva εχω ενα προγραμμα Kmagnifier (μεγενθυτικος φακος).Περισσοτερες εφαρμογες-->Προσιτοτητα-->Kmagnifier βασικα δεν την νεχω χρησιμποιησει αυτην την εκδοση και δεν ξερω οπως ειπα και στο πρωτο μηνυμα μου αποlinux και θελω να πειραματιστω... pisteueις πως αυτη η εκδοση ειναι μια που μπορει καπιος αρχαριος να μαθει ορισμενα πραγματα? ευχαριστω
insomnix Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Kai apo MEPIS ok. Einai sto All Applications me to onoma Kmag, alla otan to klikareis to programma grafei Kmagnifier. Ti Mandriva ti doulepsa dyo hronia kai den stin synistw. Ws Mandrake, eiha mono bugs, alla apo otan egine Mandriva egine kai astathis ki afto einai to heirotero, giati den parousiazei se olous ta idia provlimata gia na dothoun kai sygekrimenes lyseis.
trizoni Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δεν ξερω εαν με αυτην την ερωτηση που κανεις θα βγαλεις ακρη. Εγω πιστευω οτι ειναι πολυ καλη εκδοση για την περιπτωση σου (αρχαριος). Εγω με αυτην ξεκινησα (ως mandrake βεβαια), δοκιμασα αρκετες αλλες και τελικα αυτην ακομα κατεληξα να χργσιμοποιω μονιμα (χωρις βεβαια να τις εχω δοκιμασει ολες). Τα υπολοιπα παιδια που εχουν μεγαλυτερη εμπειρια απο μενα ειναι σαφως αρμοδιοτεροι να σου δωσουν την σωστη απαντηση.
xtraktor Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 trizoni, insomnix σας ευχαριστω πολυ. Θα δοκιμασω αυτην τηνν εκδοση και θα δουμε...θελει δοθλεια ομω απο οτι καταλαβαινω!!! Thanx και παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.