Προς το περιεχόμενο

Telos epanasyndesis (p)ote

qangel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ektos tis diakophs uparxei kai h periptwsh na sou kleidwsoun tis e3erxomenes klhseis (ektos 3pshfiwn anagkhs), kai epitrepoun na dexesai mono.

Eixa milhsei me kapoio atomo pou htan se tetoia katastash, alla den ton rwthsa pws kai giati, apo takt.

Nea kolpa..? Se poies periptwseis ginetai auto gnwrizete?

Δημοσ.

Αυτό εννοούν όταν λένε διακοπή (στην αρχή τουλάχιστον). Αν περάσουν περίπου 15 μέρες από την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού, ο ΟΤΕ κάνει φραγή εξερχομένων κλήσεων. Αν και τότε δεν το πληρώσεις, μετά από κάποιο διάστημα (δεν ξέρω πόσο ακριβώς) διακόπτει εντελώς την γραμμή.

Δημοσ.

Δηλαδη ρε παιδια τραβαμε μια διακοπη, μενουμε για 6 μηνες με οποιο αλλο provider + προεπιλογη θελουμε, δεχομαστε κανονικα κλησεις και κανουμε κιολας με τον αλλο provider? Και πριν περασουν οι 6 μηνες επανασυνδεση και παλι απο την αρχη! :D

Ετσι ομως γλιτωνουμε το κωλοπαγιο του πΟΤΕ για 6 μηνες και εχουμε κανονικα τηλεφωνο! Γινεται?

Δημοσ.

Αν σου κόψει ο ΟΤΕ το τηλέφωνο λόγω οφειλών, δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις ούτε από εναλλακτικό και τα πάγια χρεώνονται κανονικά.

Δημοσ.

Λοιπόν δεν θα το πιστέψετε! Ήρθε στην δουλειά μου μία κυρία και έξαλλη μου διηγήθηκε ότι πιο πριν είχε πάει στον (π)ΟΤΕ, και πως ο ταμίας της ζήτησε 9.5 ευρώ για επανασύνδεση και στο τέλος της έδωσε και 7 ευρώ λιγότερα ρέστα! Την επόμενη μέρα, υποψιασμένη πλέον, πήγα να πληρώσω δύο λογαριασμούς μου των οποίων το σύνολο ήταν 117,80. Αντί να του δώσω 120 του έδωσα 140. Το αποκορύφωμα? Κοίταξε λίγο στο άπειρο, μου έδωσε 15 ευρώ και κάτι ψιλά, μου έκανε μία μικρή υπόκλιση και μου είπε ευχαριστώ! Όταν έξαλλη του ζήτησα τα σωστά ρέστα με αμφισβήτησε κι από πάνω! Το παράξενο ήταν ότι ενώ με άκουσε όλη η περιοχή, οι συνάδερφοι δίπλα του δεν πτοήθηκαν καθόλου...

Συμπέρασμα? Τα τέλη επανασύνδεσης διαφέρουν ανάλογα με τις διαθέσεις. Ο (π)ΟΤΕ λέει 7,50 με φπα, οι ταμίες ζητάνε 7,50 καθαρά και ο δικός μου σου βάζει 2 ευρώ επιπλέον για... τιμωρία :-x Έτσι είναι! Δεν ντρεπόμαστε λίγο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...