qangel Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Γειά σας και καλώς σας βρήκα. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα: Έχω την εντύπωση οτι τα τέλη επανασύνδεσης του πΟΤΕ είναι 7 ευρώ. Κάνω λάθος? Γιατί τις τελευταίες 2 φορές που πήγα να πληρώσω ο ταμίας μου κράτησε 9.5 ευρώ? Το οτι ήταν ο ίδιος και τις 2 φορές παίζει ρόλο άραγε? :evil:
deathlok Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 άσχετο αλλά μόνο αν κοπεί το πληρώνεις;;; πάντως πιο παλιά ήταν πιο πολλά αν σε παρηγορεί αυτό (γύρω στα 15)
qspock Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Αν το ποσο ειναι οπως λεει ο Dim λιγο πιο κατω απο 9, γιατι σου κρατησε 9.5? Τοσα του ελειπαν? Επισης, αποδειξη δε δινουν για κατι που πληρωνεις οπως τα τελη επανασυνδεσης? Ποσο γραφει αυτη? Πρεπει να λεει ξεκαθαρα το ποσο.
qangel Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 άσχετο αλλά μόνο αν κοπεί το πληρώνεις;;;πάντως πιο παλιά ήταν πιο πολλά αν σε παρηγορεί αυτό (γύρω στα 15) Ναι την επανασύνδεση την πληρώνεις όταν κόβεται. Δυστυχώς δε με παρηγορεί. Θα προτιμούσα να είναι τα τέλη 9,5 ευρώ γιατί τόσα μου κράτησε. Οχι ξεχωριστή απόδειξη δε δίνουν αν και θα έπρεπε. :|
dim_b Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Θα έπρεπε να σου δώσει απόδειξη αλλά μάλλον έτυχες σε πονηρό ταμία.
danton Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Στην εκτύπωση που λειτουργεί σαν απόδειξη πληρωμής στο λογαριασμό, γράφει και το τέλος επανασύνδεσης. Το ποσό είναι 7,5€ όπως ειπώθηκε ήδη. http://www.ote-shop.gr/home/tellinedisconnection.htm
qspock Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 8.93 δηλαδη, να μην κανουμε αυτο που κανουν οι τιμοκαταλογοι και αφηνουμε κι εμεις το φπα απεξω ε? Το ποιο πιθανο qangel ειναι να σου τρωνε τα ψιλα...
qspock Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 einai 7.50 me to fpa. Τελικα ποσο ειναι ρε παιδια??
transparent Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 prin ligo kairo pou phgan na mou to kopsoun giati 3exasthke o logariasmos phga ston OTE kai mou leei "telos epanasundeshs 7€" kai to grafei me molubi epanw sto logariasmo. "MAAAAAAAAAAAAAAAAAA DE MOU TO EXETE KOPSEI, TI TELOS EPANASYNDESHS, PLAKA KANETE?" me fobh8hkan ligo giati eimai upopsiasmenos apo OTEdouleies... profanws den plhrwsa tipota..... Prosoxh aderfia, den 3erw an ftaiei o upallhlos, h nootropia, o organismos, h xwra h otidhpote, APODEI3H GIA TA PANTA. eidika ston OTE. To telos epanasundeshs auth th stigmh einai 7,5€ ME to fpa. (ektos apo to oti etsi einai, akolou8ei apodei3h. deite ti pagio sas xrewnei o OTE. €23,80 swsta? gia balte kai fpa. den kanei €28,32 ? ana mhna ara €14,16? gia deite sto parapanw link ti poso leei gia "Βασικό Μηνιαίο Τέλος τηλεφωνικής σύνδεσης") kai 3analew, €7,50 telikh timh @qangel sorry mate, alla to tupaki se egduse @all, me 10 epanasundeseis th mera, ka8arizei 20€ exoun anagkes ta paidia. se 20 meres 400europoula OTE me trella
GT1807 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Σημερα πληρωσα τελος επανασυνδεσης γιατι το ευλαλον του ΟΤΕ με ειδοποιησε οτι θα μου κοψουν το τηλεφωνο σε μερα που δεν ημουν σπιτι.Πληρωσα τον λογαριασμο που χρωστουσα κ 7,5 ευρω τελικη τιμη.Δηλαδη στα 7.5 ευρω περιλαμβανεται κ το Φ.Π.Α.Εκτος κ αν θα μου χρεωσουν το ΦΠΑ των 7,5 ευρω στον επομενο λογαριασμο που δεν το νομιζω. Τα σέβη μου
QW1965 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Stis poses meres ka8usterhshs meta th lh3h tou logariasmou to koboun? Arketes fores 3exnaw to log. aplhrwto kai pote den etuxe na kopei kai na plhrwsw kati extra. To max pou exw ka8usterhsei plhrwmh htan 2 ebdomades peripou. To idio kai me th deh
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Πάντως το τηλέφωνο το κόβουν όταν υπερβεί ένα ορισμένο όριο.Δηλαδή δεν αρκεί να μην έχεις πληρώσει απλά τον λογαριασμό,αλλά πρέπει να έχεις ξεπεράσει ΚΑΙ αυτό όριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.