Προς το περιεχόμενο

ΖΗΤΕΙΤΕ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ

Epistimwn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζηταμε ατομο η ατομα για την κατασκευη μιας αρκετα απαιτητικης πληρους Δυναμικης ιστοσελιδας community με περιπου 100 σελιδες και αρκετα flash.Οποιος ενδιαφερεται παρακαλω ας επικοινωνησει μαζι μου στο εξης email:

[email protected]

Δημοσ.

1on Elpizw na min psaxneiw thyma*

* Polloi zitoun apo kapoious na ftiaksoun deigma, pairnoun to deigma to dinoun se allous klp klp kai ftanoun na exoun mia teleiwmeni selida tsampa.

Min pareksigitheis, sta lew giati ta kserw apo prwto xeri.

2on Gnwmi mou mporeis na vreis kapoia etairia pou kanei auti ti douleia an den thes na fas xrono kai na kaneis ti douleia sou aneta.

3on Den kserw kata poso epitrepete edw kati tetoio. Einai kati san aggelia auto pou vazeis kai den eimai sigouros an epitrepetai.

4on Min vazeis to email sou fora partida. mporei na gemiseis spam.

Δημοσ.
1on Elpizw na min psaxneiw thyma*

.

Απο την δικη μου εμπειρια, οποιος θελει πραγματικα να πληρωσει, δεν βαζει αγγελια σε forum. Το κακο ειναι οτι ακομα και με τις εταριες, οι περισσοτεροι θελουν το ERP/Software/Site τους να ψηνει και καφε, και να τους στοιχησει ψιχουλα.

Δημοσ.

Συμφωνώ πως δεν είναι επαγγελματικό για μία εταιρία να γράφει έτσι αγγελίες σε forum. Έχετε να προτείνετε τίποτα όμως (γιατί και εγώ έχω ανάγκη) για το που μπορώ να ψάξω ώστε να βρω κάποιον που να ξέρει καλά CSS και browser compatibility issues για δύο υπάρχοντα sites? Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι full-time ούτε part-time δουλειές αλλά όποτε προκύπτει ανάγκη (επί πληρωμή φυσικά).

Nick

Δημοσ.

CSS apo dreamweaver kai eisai etoimos.

twra gia dynamikes istoselides kai flas einai ta polla leyta.

analoga panta ti theleis na kaneis.

pantws oi 100 selide mporoun na einai kai 30 dynamic.

panta e3artatai ti theleis na kaneis...

Δημοσ.

Καταρχη δεν ηξερα οτι μπορει να απαγορευεται κατι τετοιο.Δευτερον ειμαστε σοβαροι ανθρωποι που απλα οι εταιρειες που απευθυνθηκαμε θελουν να μας πιασουν τον κ.....Ετσι ειπαμε μηπως και βρουμε καποιον να γλυτωσουμε καποια λεφτα αφου οτι κανουμε το κανουμε απο Hoby.Αν λοιπον ενδιαφερεται κανεις ας επικοινωνησει:

[email protected]

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Συμφωνώ πως δεν είναι επαγγελματικό για μία εταιρία να γράφει έτσι αγγελίες σε forum. Έχετε να προτείνετε τίποτα όμως (γιατί και εγώ έχω ανάγκη) για το που μπορώ να ψάξω ώστε να βρω κάποιον που να ξέρει καλά CSS και browser compatibility issues για δύο υπάρχοντα sites? Όπως καταλαβαίνετε' date=' δεν είναι full-time ούτε part-time δουλειές αλλά όποτε προκύπτει ανάγκη (επί πληρωμή φυσικά).

Nick[/quote']

O άνθρωπος όταν λέει "καλό CSS" εννοεί tableless design και σχεδιασμό σύμφωνα με τα web standards. Εννοεί XHMTL που να είναι valid. Τι σχέση έχει το dreamweaver ;

Ρίξε μια ματιά στο http://www.showcase.gr που δείχνει τέτοια sites ελληνικά. Βρες από εκεί μια εταιρεία να σου κάνει την δουλειά σου.

Δημοσ.

>> CSS apo dreamweaver kai eisai etoimos.

Συγκεκριμένα σου δίνει

.style1 {

...

}

.style2 {

...

}

.

.

Έτσι μου το δίνουν οι γραφίστες, inline, bloated, useless..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...