Προς το περιεχόμενο

Ποιος ειναι ο πλεον αταλαντος ηθοποιος

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι ο nicolas cage μου αρεσει παρα πολυ! στα family man και στο city of angels ειναι πολυ καλος!

και στο Leaving Las Vegas και στο Matchstick men

Α και φυσικα ο πιο αταλαντος,αντιπαθητικος ειναι ο Stalone...

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιά να συνοψίσουμε, μερικοί από τους πιό ατάλαντους που αναφέρθηκαν είναι οι:

Tom Cruise

Russel Crow

Leonardo DiCaprio

Bruce Willis

Julia Roberts

Patrick Stewart

David Duchovny

Nicholas Cage

Katherine Zeta Jones

Harrison Ford

George Clooney

I love this thread... :mrgreen:

Δημοσ.

Βασικά ΟΚ απόψεις είναι αυτές, εννοείται πως δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι με αυτή τη λίστα. Κ γω διαφωνώ απόλυτα με Nicholas Cage (βλέπε leaving Las Vegas, City of Angels) και με Russell Crowe (βλέπε A Beautiful Mind) αλλά με τους υπόλοιπους πάνω κάτω συμφωνώ.

Όπως είπα όμως, απόψεις.......

Δημοσ.
επισης,το θεμα ειναι ο ηθοποιος να εχει καποια γκαμα ρολων,εγω εχω δει μονο τον χαραλαμποπουλο σε κωμωδιες....

Έχω δει σε σειρά αυτοτελών επεισοδίων τον Χαραλαμπόπουλο να κάνει τον ψυχάκια που τον κακοποιούσαν μικρο κλπ κλπ και παθαινει ψυχωση με μια κοπέλα, την κυνηγάει και στο τέλος σκοτώνει αυτή, τον αδερφό της, τη μάνα τους, δε ξέρω κι εγώ ποιον άλλο και στο τέλος αυτοκτονεί. Μπορώ να πω ότι με είχε πείσει για τις ικανότητες του.

Δημοσ.

Αλεκος Συσσοβιτης.

Μοντελο δεν ηταν αυτος ή κανω λαθος?

Παντος σαν ηθοποιος δεν μου φαινεται και πολυ ταλαντουχος.

Δημοσ.
Αλεκος Συσσοβιτης.

Μοντελο δεν ηταν αυτος ή κανω λαθος?

Παντος σαν ηθοποιος δεν μου φαινεται και πολυ ταλαντουχος.

IMHO από τις ελάχιστες περιπτώσεις μεταγγραφής από το χώρο των ξυλάγγουρων που στέκεται αξιοπρεπέστατα ως ηθοποιός κι έχει κάνει κι αρκετά επιτυχημένες επιλογές (Αίθουσα του Θρόνου, Εϊσαι Το Ταίρι Μου). Τι να πούνε και κάποιοι τάχα μου σπουδαγμένοι ηθοποιοί, μπροστά στην περίπτωσή του.

Δημοσ.

Αν εβλεπες εισαι το ταιρι μου (εγω τουλ. απο κει τον εμαθα) τον ξερεις.Επαιζε

τον ρολο ενος γοη που ειχε παει για δουλειες στην Αυστραλια και χτυπησε γκομενα τη Κατερινα Λεχου( ωραιο κομματι η Λεχου :P )

Δημοσ.

george clooney & nicolas cage διαφωνω ρε παδιααα

ο Tom cruise στο collateral ηταν γ*****ς!!! σε ολες τις αλλες αισχος! (ισως του παει το γκριζο μαλλι)

Ποιός είναι ο Συσσοβίτης ρε παιδιά?

σωστοοοoς :-D

+Γκλετσος ελεοος!

Δημοσ.

Aφού δεν ξέρω πως τον λένε, τί να κάνω?

Πάντως επειδή έβλεπα το είσαι το ταίρι μου, τον θυμάμαι...

Ναι και Γκλέτσος χάλια είναι...Βασικά πολύ λίγοι Έλληνες ηθοποιοί είναι που μετράνε πραγματικά...

Δημοσ.

Eipa na min milisw alla ta krousmata polaplasiazontai....

Pleon atalantos ithopoios o Crowe??

Re pate kala??

Allo na mhn saresei,na min goystareis tin symperifora i to stariliki tou i ton idio alla ton thewreitai toso atalanto???

Prokalw osous ton krazoun na mou pei 10 ithopoious under 55 pou tous thewrei pio talantouxous apo ton Crowe

Δημοσ.

Prokalw osous ton krazoun na mou pei 10 ithopoious under 55 pou tous thewrei pio talantouxous apo ton Crowe

Αν και δε θεωρω τον Crow τελειως αταλαντο αλλα σαφεστατα υπερτιμημενο, 5 καλυτεροι ηθοποιοι που μου ερχονται ετσι προχειρα στο μυαλο ειναι οι Liam Neeson,Edward Norton, Daniel Day-Lewis,Denzel Washington,Pete Postlethwaite (νταξει,αυτος ειναι 61 :P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...