Προς το περιεχόμενο

Ποιος ειναι ο πλεον αταλαντος ηθοποιος

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο ποιο ατάλαντος είναι ο Steven Seagal

1070_b.jpg

μπορεί να πλακώσει στο ξύλο 15 άτομα χωρίς να ιδρώσει :-D είδικά όταν μιλάει είναι σαν να λέει νανούρισμα..

Tha to xanapw alli mia fora.AN,ESTW,YPOTITHETAI,TYGXANWN na yparxei typos pou dernei 20 tote LOGIKA einai TOOOOOOOOOOSO gamatos pou ontws den tou peirazoun to zele apo to malli.Typos pou trwei xylo apokleietai na deirei 10-15,ante mexri 2-3

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχει νόημα να επεξηγήσουμε τυην υπερβολή που κουβαλάνε τέτοιες ταινίες? Μα ακριβώς αυτό θέλουν να υπηρετήσουν διά της υπάρξεώς τους. Λες κι η Ούμα Θέρμαν μετατράπηκε σε Super Woman παίζοντας στο Kill Bill.

Δημοσ.
Έχει νόημα να επεξηγήσουμε τυην υπερβολή που κουβαλάνε τέτοιες ταινίες? Μα ακριβώς αυτό θέλουν να υπηρετήσουν διά της υπάρξεώς τους. Λες κι η Ούμα Θέρμαν μετατράπηκε σε Super Woman παίζοντας στο Kill Bill.
η μόνη σκηνή που μου άρεσε η Ούμα Θέρμαν και στα 2 Kill Bill ήταν η εκπαίδευση με το γερο-τράγο.:-D

τη Ούμα Θέρμαν τη γούσταρα επίσης στο paycheck και

στο pulp fiction.δεν έγινε Super Woman απλά είναι αξιοπρεπέστατη

Δημοσ.

σε ολο το Kill Bill ηταν καταπληκτικη. και στο paycheck επισης. ( αυτη ηταν ο λογος που ειδα την ταινια )

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον boutsak. Όντως ο Di Caprio είναι ίσως ό,τι πιο ατάλαντο υπάρχει στο σύμπαν. Μάλιστα άμα βρισκόταν σε άλλη χώρα πιθανότατα να ήταν ζιγκολό ή κάτι τέτοιο, πάντως για ηθοποιός χλωμό! Βέβαια, και ο Bruce στα ίδια επίπεδα κυμαίνεται, αν και στις ταινίες που τον κάνανε γνωστό ήταν εντάξει για τον ρόλο του (που βέβαια θα μπορούσε να τον παίξουν 34123 άλλα άτομα τουλάχιστον). Όσο για γυναίκες ηθοποιούς, είναι δύσκολο να προτείνω κάποια. Αυτή που έπαιζε στον Spiderman πάντως σίγουρα καταβάλει προσπάθειες για την πρώτη θέση (αν και δε λέω, ομορφούλα είναι).

Δημοσ.

Παιδιά, μιας και λέτε και για τους Έλληνες τον μόνο ταλαντούχο από την νέα γενιά θεωρώ τον Χαραλαμπόπουλο. Και κάτι σχετικό σχετιό αφου τελευταία έπαιξαν μαζι ως πολύ ατάλαντη είναι η Καγιά!Πραγματικά αίσχος!Η χειρότερη από ολες που έχω δει!Ο Παρθένης μπροστά της είναι Αλ Πατσίνο!Μόνο για το video clip του τραγουδιού άξιζε.

Δημοσ.

παντως ο di caprio στο the aviator με επεισε απολυτα!

επισης,το θεμα ειναι ο ηθοποιος να εχει καποια γκαμα ρολων,εγω εχω δει μονο τον χαραλαμποπουλο σε κωμωδιες....

Δημοσ.

Ο Κλουνι!

και ο Seagal για να μην ξεχνιωμαστε.

Ο Ντι Καπριο ειναι αρκετα καλος,αλλα αντιπαθιτικος.

Ποιος ιεροσυλος ειπε κατι για τον Harisson Ford???

Δημοσ.

Θα έβαζα και το μεγαθήριο Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ που τον είχε και σήμερα, αλλά φοβάμαι πως θα πάρουμε φαλάγγι όλους τους μάχιμους αστέρες μας και θα είναι κρίμα γιατί προσφέρουν τα μέγιστα στην παρατεχνία και την υποκουλτούρα.

Δημοσ.

h low budget movies parousiazei:ena einai to onoma (h mallon 4 se 1):jean-claude van damme.alloi:to filaraki tou o dennis rodman(den einai h8opoios alla afou vre8hkan hli8ioi na xrhmatodothsoun tainia tou ton vazw kai auton kai opoion allo basketbolista exei paixei se tainia,opws shaquil o'neil kai michael jordan).epishs pe8ainw sta gelia opote petyxainw tainia tsak norris (roundhouse kick-instant death).gia na mhn arxisw na milaw gia olous tous karatekas pou thn exoune dei h8opoioi,an kai o jackie chan exei gelio.mou aresoun arketes apo tis tainies tou.

Δημοσ.
τη Ούμα Θέρμαν τη γούσταρα επίσης στο paycheck και

στο pulp fiction.δεν έγινε Super Woman απλά είναι αξιοπρεπέστατη

Μάλλον δεν έγινε κατανοητό πως δε μπήκα στη διαδικασία να εξηγήσω αν η Θέρμαν ήταν καλή, κακή ή άσχημη στην εν λόγω ταινία. Η αναφορά μου έγινε σχετικά με την έκπληξη του KaizerSoze αν κάποιος μπορεί να δείρει 2-30...από τη στιγμή που μιλάμε για ταινίες τέτοιου είδους, είναι αναμενόμενη η υπερβολή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...