Προς το περιεχόμενο

Ποιος ειναι ο πλεον αταλαντος ηθοποιος

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ποιο ατάλαντος είναι ο Steven Seagal

1070_b.jpg

μπορεί να πλακώσει στο ξύλο 15 άτομα χωρίς να ιδρώσει :-D είδικά όταν μιλάει είναι σαν να λέει νανούρισμα..

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εντάξει αυτός συγχωρείται γιατί παίζει και σε ατάλαντα έργα! :)

Μονάχα ο πανμέγιστος Τσακ Νόρις έχει προσφέρει αφειδώς το περιούσιο ταλέντο του σε τέτοιου είδους μέτριες μεγάλες ταινίες...highlight της καριέρας του η συμμετοχή του σε έργο του Bruce Lee. ;)

Δημοσ.

Υπερεκτιμημενο θεωρω τον προβατομουρη τον Nicolas Cage.

Αταλαντη την Katherine Zeta...Ωραια γυναικα μεν, μεγαλο αγγουρι δε...

Δημοσ.

Απιστευτα υπερεκτιμημενος ο Χαρρισον Φορντ.Πιο μετριος κι απο τη μετριοτητα,προσεγγιζει τον καθε ρολο με τον ιδιο ακριβως τροπο σε τετοιο βαθμο που νομιζεις οτι παιζει ξανα και ξανα τον ιδιο ρολο ( με μονη εξαιρεση ισως τα Indiana Jones & Star Wars).

Δημοσ.

ben affleck halara.eidika sto daredevil ekei poy to paizei thlimmenos exw rixei trello gelio. kai o orlando bloom o opoios den ftaiei o kakomoirhs poy ton bazoyn na paizei rolous hrwwn blepe paris sthn troia.den mporw na xexasw thn skhnh poy bazei thn perikefalaia gia na palepsei me ton menelao sthn troia kai h fatsoyla toy einai toso leptepilepth poy bazeis ta gelia. asxeta apo ayto ton theoro poly atalanto. aporo pws paizei se toses tainies. kai mhn moy peite oti einai wraios giati mposta se kati alloys hthopoioys aytos einai ena paidaki kai tipota parapanw.

Δημοσ.

Δεν ξέρω εαν θυμάστε τον τύπο που έπαιζε τον γιατρό gordon στο saw 1.

Λέγεται Cary Elwes και κατάφερε σε μια τόσο φρικαστική ταινία να βγάλει πολύ γέλιο

Δημοσ.
Ο ποιο ατάλαντος είναι ο Steven Seagal

1070_b.jpg

μπορεί να πλακώσει στο ξύλο 15 άτομα χωρίς να ιδρώσει :-D είδικά όταν μιλάει είναι σαν να λέει νανούρισμα..

εγώ θυμάμαι ταινία του όπου

του τη πέφτουν 10 και του ζητάνε τα λεφτά ,αυτός τους λέει πάρτε τη πιστωτική κάρτα μου,και μόλις πάει να τη δώσει αυτή βγάζει κάτι σα ξυράφι

και χαρακώνει το πρόσωπο του πρωτοπαλίκαρου.στη συνέχεια ο Steven Seagal-Σεφερλής

μαζί με το φίλο του μέσα σε 30 δευτερόλεπτα σπάνε στο ξύλο και τους υπόλοιπους.

Δημοσ.

ελα ρε παιδια.. πολυ κακοι ειστε!! αταλαντοι ειναι αυτοι που παιζουν σε ταινιες τριτης κατηγοριας.. οχι ομως και οι tom cruise, jlo και πολυ αλλοι! μην τρελαθουμε κιολας..

οτι δεν φτανει η αλεπου πηδαει και το φτανει και οχι " τα κανει κρεμασταρια "

Δημοσ.
ελα ρε παιδια.. πολυ κακοι ειστε!! αταλαντοι ειναι αυτοι που παιζουν σε ταινιες τριτης κατηγοριας.. οχι ομως και οι tom cruise' date=' jlo και πολυ αλλοι! μην τρελαθουμε κιολας..

οτι δεν φτανει η αλεπου πηδαει και το φτανει και οχι " τα κανει κρεμασταρια "[/quote']καλά είχε χτες το minority report και 2

μπόζους μαζί tom cruise [όχι απλά βλήμα αλλά διηπειρωτικός πύραυλος

cruise ]. και ο colin farel. ερμηνείες μηδέν απλά να 'ναι καλά τα εφέ

Δημοσ.

Eμένα το Minority Report μου άρεσε!!!!Και οι ερμηνείες μιά χαρά είναι...Μην περιμένετε απο όλους μία τέλεια ερμηνεία...Λίγοι είναι οι τέλοιοι ηθοποιοί.

Δημοσ.
Eμένα το Minority Report μου άρεσε!!!!Και οι ερμηνείες μιά χαρά είναι...Μην περιμένετε απο όλους μία τέλεια ερμηνεία...Λίγοι είναι οι τέλοιοι ηθοποιοί.
εγώ θεωρώ το Minority Report ταινία στυλ

Paycheck:παίζει ο άφλεκ και τη ερμηνεία του τη μασκαρεύει

το σενάριο που λέει τα απίστευτα και cool πράγματα

Δημοσ.

παιδια,νομιζω οτι το παρακανετε...

ο κρουζ δεν ξερω αν ειναι βλημα αλλα στο magnolia επαιζε τελεια...εχει καποιο ταλεντο,δε λεω οτι ειναι σε επιπεδα ντε νιρο-πατσινο η αν θελετε εντουαρτ νορτον αλλα δεν ειναι κ αταλαντος τελειως πιστευω....

και το minority report ειναι μια αξιοπρεπεστατη ταινια και δε συγκρινεται με paycheck κτλ κτλ

επισης,καλουτσικο ηθοποιο θεωρω τον cage,για τον χαρισον φορντ δεν ξερω αν εχετε δικιο αλλα παιζει ολο στο ιδιο στυλ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...