Sanctu82 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Re paides ti einai afta pou lete... gia atalantous milame kai oxi gia ilithious... As poume o Parthenis giati kanei ton ithopio? Aftos nai einai atalantos... mia xara kanei to montelo as minei ekei... Atalanti episis einai Jlo... akoma kai i Fegaro paei asilo kalitera ta kataferne apo dafti
blueviper Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Αν μιλάμε και για γυναίκες η Ντενίση παίρνει Όσκαρ. Είναι να αναρωτιέσαι ποιος χριστιανός πληρώνει για να τη δει να ασελγεί στο κουφάρι της υποκρισίας.
Toufas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 o ben affleck opote pezei se ergo tou kevin smith (ekserite to jersey girl) einai poli kalos o di caprio sas tin spaei epidi aresei stis xazogkomenes..einai kalos ithopios min leme vlakies.. i lopez, ena ergo epekse kalo (out of sight) atalantoi einai malon i pliopsifia tis ellinikis fournias,eksalou opio apotiximeno montelo den vriskei doulia ginete ithopios. o rock pote den pige na to peksei ithopios gia oscar, se epipedo arnold einai poli kalos
LordArthas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Η απάντηση δεν είναι ούτε Tom Cruise ούτε JLO, είναι....... Gletsos !!!! LOL Συμφωνω απολυτα!!!
4saken Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Off topic ωραιες φωτος απο το Νησι Lord....
nmtray2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Αν μιλάμε και για γυναίκες η Ντενίση παίρνει Όσκαρ. Είναι να αναρωτιέσαι ποιος χριστιανός πληρώνει για να τη δει να ασελγεί στο κουφάρι της υποκρισίας. Οντως. Μετα την Ντενιση μαλλον πρεπει να ξαναοριστει η λεξη "ηθοποιος". Απο ξενους επισης με πιανει κατι οταν βλεπω τον Patrick Stewart και θελω να σπασω την οθονη (απο τοτε που επαιζε στο star trek). Ειτε παιζει στο star trek, ειτε παιζει τον χρηματιστη το ιδιο κανει.
LordArthas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Off topic ωραιες φωτος απο το Νησι Lord.... [Off topic] Σε ευχαριστω πολυ! Ειναι το νησι που ειναι ωραιο ;-) [Off topic]
tolis664 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά, μια κουβέντα έχω να πω μόνο. David Duchovny, ο πρωταγωνιστής στο x-files!! μην με ρωτήσετε γιατί, αλλά κάθε φορά που τον έβλεπα αναρωτιόμουν εάν ήταν σε φάση που ήθελε να την πέσει για ύπνο ή απλώς κάνει μια δουλειά πυ δεν την γουστάρει καθόλου. Πιστεύω ότι ακόμα και εγώ μπορούσα να παίξω καλύτερα.
Finn Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Ατάλαντος κατα την αποψή μου είναι ο έλληνας ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στην Τεστοστερόνη και παίζει τώρα στον Έρωτα στον Αντ1...απαράδεκτος.
Challenger Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Εμένα πάντως μου άρεσε όπως έπαιζε ο David Duchovny στο X-files. Φοβεροί όλοι απο το "Friends" αλλά με ένα πολύ συγκεκριμένο στυλάκι, που δύσκολα μπορούν να παίξουν αλλού. (Σκάω στα γέλια όποτε θυμάμαι τον Blanc (Joey) στο ρόλο του κυβερνήτη ενός διαστημοπλοίου σε μια παπαριά επιστημονικής φαντασίας που είδα τα Χριστούγεννα)... Και για να μην είμαι offtopic από τους πιο άθλιους Έλληνες ηθοποιούς-μοντέλα, παρά τη μεγάλη εμπειρία του στο χώρο, ο απαράδεκτος Τζώρτζογλου!
paschalia Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 [οφτοπικ ον] Τι καταντια ! Otan πρωτομπηκα στον χωρο των φορα , ημουν πιο οφτοπικ και στα πλεον οφτοπικ τοπικς . Και τωρα το σκεφτομαι να βγω οφτοπικ , ακομα και στα δικα μου τοπικς... . Τι καταντια! [/οφτοπικ οφφ] . Εγω παλι βρισκω εντελως αταλαντους -οπως ειπε παραπανω ο Τουφας - ολους τους νεους ελληνες ηθοποιους ( ο Θεος να τους κανει δλδ ηθοποιους ) ..
mandate Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Εμένα πάντως μου άρεσε όπως έπαιζε ο David Duchovny στο X-files. Φοβεροί όλοι απο το "Friends" αλλά με ένα πολύ συγκεκριμένο στυλάκι' date=' που δύσκολα μπορούν να παίξουν αλλού. (Σκάω στα γέλια όποτε θυμάμαι τον Blanc (Joey) στο ρόλο του κυβερνήτη ενός διαστημοπλοίου σε μια παπαριά επιστημονικής φαντασίας που είδα τα Χριστούγεννα)... Και για να μην είμαι offtopic από τους πιο άθλιους Έλληνες ηθοποιούς-μοντέλα, παρά τη μεγάλη εμπειρία του στο χώρο, ο απαράδεκτος Τζώρτζογλου![/quote']βασικά ο joey πρέπει να είχε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα τότε εκτός και αν είναι μία κρυπτογραφημένη - λανθάνουσα φαρσοκωμωδία.οι περισσότεροι νέοι έλληνες <<ηθοποιοί>> είναι με διαφορά οι πιο ατάλαντοι και ίσως ....υποθετικά να μπορούν να συγκριθούν μόνο με αυτούς που παίζουν στα μεξικάνικα.
giorgos th. Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 sovaro oikonomiko provlima???? eida sto E! entertainment tis periousies ton Friends se ena afieroma kai mono gia oikonomiko provlima den mou ekane....
john1987 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 δεν ξερω ποσο αταλαντος ειναι ο duchovny αλλα στα x-files μαμουσε και δε σηκωνω κουβεντα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.