paschalia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Ποιος ειναι ο πλεον αταλαντος k υπερεκτιμημενος ηθοποιος ( ή οτι αλλο ) κατα την αποψη σας ? ( Το γνωστο : αν υπαρχει ιδιο -παρομοιο ή σχετικο τοπικ κλπ κλπ ) .
Tenshi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Ώς πιο υπερεκτιμημένοι> Tom Cruise...το άτομο έχει IQ καμένης μπουγάτσας.Μήν με ρωτήσετε απο που το ξέρω,δέν είμουν εγώ αυτός που παράτησα την Nicol Kidman για μια φακιδομούρα σπανιόλα,ούτε ασπάζομαι αιρέσεις.(Μαγκιά του και χέστηκα με το συμπάθιο) Russel Crow...το παλικάρι απλά καβάλησε το καλάμι μετα το μονομάχο και την έχει δεί ο μαμιάς της γειτονιάς,πουλάει μούρη και πλακώνεται για το τίποτα.(Εύγε αγόρι μου,σου έυχομαι να σε πάρουν για τον ρόλο του επιθεωρητη Kalahan) Οι πιο ατάλαντοι> The Rock...αλλήθεια πώς σε λένε φίλε μου;(ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ γρρρρρρρρ...me canibal) Jeniffer Lopez...κουκουρούκου τυροπιτες.Αυτή θα μπορούσα κάλλιστα να μήν την συμπεριλάβω,διότι είναι τραγουδιάρα.Δέν είναι συμπτωση πώς κάθε φορά που βγάζει ταινία, είναι υποψήφια για τα χρυσά βατόμουρα (μάλιστα έχει τσιμπίσει και ένα).Όταν δε,βλέπει να πέφτει το κασέ της,αλλάζει και γκόμενο...γιατί έτσι είναι η business ρε αδερφέ!
mandate Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Ώς πιο υπερεκτιμημένοι>Tom Cruise...το άτομο έχει IQ καμένης μπουγάτσας.Μήν με ρωτήσετε απο που το ξέρω' date='δέν είμουν εγώ αυτός που παράτησα την Nicol Kidman για μια φακιδομούρα σπανιόλα,ούτε ασπάζομαι αιρέσεις.(Μαγκιά του και χέστηκα με το συμπάθιο) Russel Crow...το παλικάρι απλά καβάλησε το καλάμι μετα το μονομάχο και την έχει δεί ο μαμιάς της γειτονιάς,πουλάει μούρη και πλακώνεται για το τίποτα.(Εύγε αγόρι μου,σου έυχομαι να σε πάρουν για τον ρόλο του επιθεωρητη Kalahan) Οι πιο ατάλαντοι> The Rock...αλλήθεια πώς σε λένε φίλε μου;(ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ γρρρρρρρρ...me canibal) Jeniffer Lopez...κουκουρούκου τυροπιτες.Αυτή θα μπορούσα κάλλιστα να μήν την συμπεριλάβω,διότι είναι τραγουδιάρα.Δέν είναι συμπτωση πώς κάθε φορά που βγάζει ταινία, είναι υποψήφια για τα χρυσά βατόμουρα (μάλιστα έχει τσιμπίσει και ένα).Όταν δε,βλέπει να πέφτει το κασέ της,αλλάζει και γκόμενο...γιατί έτσι είναι η business ρε αδερφέ![/quote'] to the bone συμφωνώ.ακόμα θέλω να προσθέσω ότι η lopez έχει μόνο 5-6 κύτταρα στο κεφάλι της.δείκτης νοημοσύνης ασβεστόλιθος.
boutsak Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Tom Cruise θα συμφωνούσα, με τη προσθήκη του Di Caprio. Για πιο ατάλαντος μου έχει κάτσει ο Bruce Willis. Ειδικά με το Αρμαγε(λα)δών, έλεος!
nk_surfer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Η απάντηση δεν είναι ούτε Tom Cruise ούτε JLO, είναι....... Gletsos !!!!
john1987 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 ben aflek σαφεστατα!!! οπως και lopez σιγουρα... ε,οχι και τοσο θαψιμο στον cruise και στον crowe!!! καταρχας,κατα την αποψη μου,ο κρουζ ειναι συμπαθητικος ηθοποιος και ο κροου φοβερος ηθοποιος....(δεστε magnolia,gladiator,insider,και βεβαια beautiful mind) τωρα αν καβαλησε το καλαμι αλλη υποθεση.... ποιον εννοεις απο το the rock?
antreas18 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 re paidia de milame gia eksipnada..alla gia to an kapoios einai atalantos.. entelos atalantos einai o ben affleck..apla to paidi de borei na paiksei.. episis autos pou theoro oti einai uperektimimenos san ithopoios einai o jude lo..kai genikos olo auto to eidos ithopoion-modelon..pleon etsi exoun ginei oi hollywood-ithopoioi..prepei na nai kai modela..kai distixws auto einai poli kako gia to kinimatografo ekserountai vevaia brad pitt kai johny depp kai kapoioi alloi..
mandate Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 ben aflek σαφεστατα!!!οπως και lopez σιγουρα... ε' date='οχι και τοσο θαψιμο στον cruise και στον crowe!!! καταρχας,κατα την αποψη μου,ο κρουζ ειναι συμπαθητικος ηθοποιος και ο κροου φοβερος ηθοποιος....(δεστε magnolia,gladiator,insider,και βεβαια beautiful mind) τωρα αν καβαλησε το καλαμι αλλη υποθεση.... ποιον εννοεις απο το the rock?[/quote'] δεν εννοεί κάποιον από το the rock.απλά ο ηθοποιός που λέει έχει ψευδόνυμο το rock.είναι αυτός που κάνει τον και καλά gay μπράβο στο be cool
FELIX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Russel Crow...το παλικάρι απλά καβάλησε το καλάμι μετα το μονομάχο και την έχει δεί ο μαμιάς της γειτονιάς' date='πουλάει μούρη και πλακώνεται για το τίποτα.(Εύγε αγόρι μου,σου έυχομαι να σε πάρουν για τον ρόλο του επιθεωρητη Kalahan) [/quote'] e oxi kai o crowe..to A Beautiful Mind den sou eipe tipota??
Godfath3r Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Eίπε πως καβάλησε το καλάμι όχι πως δεν είναι καλός ηθοποιός.Όντως το έχει καβαλήσει λίγο.Αλλά σαν ηθοποιός εμένα μ'αρέσει αρκετά!!!!!
nmtray2 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Julia Roberts...οπως ειπα κι αλλου, την ειδα ακομα και οταν ημουνα τυφλα και παλι δεν μου αρεσε.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Ο Keanu Reeves (πόσο ποιο άθλια μπορούσε να παίξει στον "γλυκό νοέμβρη" ?) Φυσικά ο Ben Affleck και η lopez αλλά η ποιο ατάλαντη ηθοποιός σε ολόκληρο τον κόσμο κατα την γνώμη μου είναι η Χριστίνα Σέιχ απο το δεκα λεπτά κήρυγμα.
Rising1980 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Ben Affleck all the way. Μπροστά του, ο Leonardo Di Caprio είναι τέρας υποκριτικής.
blueviper Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δεν μπορώ να μην ρίξω ψήφο κι εγώ στον Κιάνου Ριβς...περισσότερες συναισθηματικές μεταπτώσεις επιδεικνύει μια ξύλινα πλάκα, παρά ο ίδιος με τους μορφασμούς του προσώπου του σε κάθε έργο. Και πολύ φοβάμαι πως μάλλον του κάνει κρυφή παρέα κι ο Ορλάντο Μπλουμ τελευταία, γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω την αγκύλωση που είχε πάθει σε όλο το "Βασίλειο Των Ουρανών"...σε κάποια φάση χαμογέλασε και νόμιζα πως ξεχάστηκε...θα ξέφυγε από το μοντάζ φαίνεται.
giorgos th. Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 tha somfoniso ki ego me ton Reeves alla kapou eida parapano arnitiki psifo ston Willis... ginomai moderator kai rixno 20 BAN ston kirio...... filika panta...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.