Προς το περιεχόμενο

6800 ή 6600GT?

hunter2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών που έχω, μία albatron με το απλό 6600. τι προτείνεται να πάρω; Μία με το απλό 6800 ή μια με το 6600GT?

Δημοσ.
Παιδιά σκέφτομαι να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών που έχω, μία albatron με το απλό 6600. τι προτείνεται να πάρω; Μία με το απλό 6800 ή μια με το 6600GT?

Δες 1ον τη διαφορα σε ευρώ

και 2ον τη διαφορά σε επιδόσεις.η μόνη περίπτωση να πάρεις 6800

είναι να έχεις κάποιο γνωστό που 8α στη κάνει overclock αν και είμαι

επιφυλακτικός

μάλλον μείνε όπως είσαι με τη 6600.δεν τα αξίζουν.

Δημοσ.

Θα σου προτεινα να παρεις μια 6800GS φανταζομαι δεν εχουν μεγαλη διαφορα τιμης. Η 6800GS (δες εδώ) εχει σαφως γρηγοροτερες μνημες (DDR3) απο την απλη 6800, overclockαρει αρκετα φτανοντας (και ξεπερνωντας) τις επιδοσεις μιας 6800GT. Απο θεμα συγκρισης αποδοσης μεταξυ της 6600GT και της 6800GS (ακομα και της απλης 6800) σαφως οι 6800 ειναι πολυ καλυτερες της 6600GT.

Δημοσ.

Γιατί ακριβώς δεν τα αξίζουν; Διπλάσιες σχεδόν επιδόσεις έχουν και οι δύο από την απλη 6600. Καλά θα ήταν να πήγαινε με την 6800gs, αλλά άμα δεν περισσεύουν τα λεφτά και μιά 6600gt θα είναι ικανοποιητική αναβάθμιση.

Δημοσ.

ahristos κοίταξες μήπως ξεκλειδώνουν τίποτε pipelines με το Riva Tuner ή δοκίμασες να κάνεις overclock και όσο αντέξει η κάρτα;

Κάν'τα αυτά και εάν θέλεις κι'άλλο επιδόσεις τότε άρχισε να το ψάχνεις!!!!!

Δημοσ.

Η 6800gs είναι εξαιρετική!Πλέον τη βρίσκεις και με κάτω από 200 ευρώ!Οι επιδόσεις της σε pci-e είναι εφάμιλλες με της 6800gt και ελάχιστα καλύτερες σε μερικές περιπτώσεις (και όχι χειρότερες).Γνώμη μου είναι πως είναι κελεπούρι...

Δημοσ.
ahristos κοίταξες μήπως ξεκλειδώνουν τίποτε pipelines με το Riva Tuner ή δοκίμασες να κάνεις overclock και όσο αντέξει η κάρτα;

Κάν'τα αυτά και εάν θέλεις κι'άλλο επιδόσεις τότε άρχισε να το ψάχνεις!!!!!

Προφανώς στον hunter2000 απευθύνεσαι... :mrgreen:

Εγώ έχω την 6600GT και όπως και στην απλή 6600 δεν έχει τίποτα να ξεκλειδώσεις. Μόνο να υπερχρονίσεις. Από τη στιγμή που την πήρα την δουλεύω στα 550/1150 (από 500/900), αλλά η απλή 6600 περιορίζεται από την αργή μνήμη της, δεν γίνεται τίποτα.

Μιά διαφορά όμως 10-15% στις επιδόσεις πολύ δύσκολα θα γίνει αντιληπτή στα παιχνίδια. Περισσότερο γιά την τόνωση του "εγώ" μας το κάνουμε.

Γι'αυτό λέω ότι μιά αναβάθμιση από 6600 σε 6600GT είναι ικανοποιητική (60-100% αύξηση στις επιδόσεις), ενώ γιά να αισθανθούμε ότι τα λεφτά μας πραγματικά πιάσαν τόπο η επιλογή είναι η 6800GS.

Δημοσ.

egw ena prama kserw oti extes pira apo eshop tin 6800 gil agp kai me to rivatuner tin ekana ultra an ekseresoume oti exei 128mb kai oxi 256 ta opia 256 den ta xrisimopoiei kanena paixnidi mexri twra apo 130euro gia ultra den me xalasan:mrgreen:

Δημοσ.
Προφανώς στον hunter2000 απευθύνεσαι... :mrgreen:

Εγώ έχω την 6600GT και όπως και στην απλή 6600 δεν έχει τίποτα να ξεκλειδώσεις. Μόνο να υπερχρονίσεις. Από τη στιγμή που την πήρα την δουλεύω στα 550/1150 (από 500/900)' date=' αλλά η απλή 6600 περιορίζεται από την αργή μνήμη της, δεν γίνεται τίποτα.

Μιά διαφορά όμως 10-15% στις επιδόσεις πολύ δύσκολα θα γίνει αντιληπτή στα παιχνίδια. Περισσότερο γιά την τόνωση του "εγώ" μας το κάνουμε.

Γι'αυτό λέω ότι μιά αναβάθμιση από 6600 σε 6600GT είναι ικανοποιητική (60-100% αύξηση στις επιδόσεις), ενώ γιά να αισθανθούμε ότι τα λεφτά μας πραγματικά πιάσαν τόπο η επιλογή είναι η 6800GS.[/quote']

Ναι δίκιο έχεις φίλε!!!!Σόρρυ λάθος!

Εγώ για την 6800GS μίλησα η οποία από όσους ξέρω που την έχουν αναβαθμίζεται ξεκλειδώνοντας κάποια pipelines!Μάλιστα οι επιδόσεις της στο 3D Mark 05 είναι καλύτερες από την 6600GT και με υπερχρονισμό!

Δημοσ.
Γιατί ακριβώς δεν τα αξίζουν; Διπλάσιες σχεδόν επιδόσεις έχουν και οι δύο από την απλη 6600. Καλά θα ήταν να πήγαινε με την 6800gs, αλλά άμα δεν περισσεύουν τα λεφτά και μιά 6600gt θα είναι ικανοποιητική αναβάθμιση.
κοίτα και εγώ πριν 6 μήνες πήρα τη 6600 140+ ευρώ

και δεν γουστάρω να ξαναδώσω πάλι περίπου 200+ευρώ για 60 ή και 100 ή

και 200% αύξηση στις επιδόσεις αφού όταν σε μερικούς μήνες θα βγεί η 7200 ή κάτι παρεμφερές θα έχω 300% ή και παραπάνω βελτίωση στα ίδια λεφτά.με πιάνεις? δεν γουστάρω να γίνομαι μόνιμη μπαταρία της geforce

Δημοσ.

Μάλον για καμία 6600gt θα κοιτάξω με 256ΜΒ μνήμης. Ξέχασα να σας αναφέρω ότι έχω δίαυλο Agp οπότε οι επιλογές μου περιορίζονται. Απλά είναι η τελευταία αναβάθμιση που μπορώ να κάνω. Όσο για τα παιχνίδια, ποιο πολύ στρατηγικής παίζω.

Δημοσ.
Μάλον για καμία 6600gt θα κοιτάξω με 256ΜΒ μνήμης. Ξέχασα να σας αναφέρω ότι έχω δίαυλο Agp οπότε οι επιλογές μου περιορίζονται. Απλά είναι η τελευταία αναβάθμιση που μπορώ να κάνω. Όσο για τα παιχνίδια, ποιο πολύ στρατηγικής παίζω.
hey man

δεν καταλαβαίνω γιατί να τη πάρεις αφού παίζεις κυρίως στρατηγικής.

if it ain't broken do not fix it

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...