monokeros Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 καλησπερα..εχω εναν ιβοοκ 12 αρι και πηρα και adsl πακετο απο οτενετ με δωρο το μοντεμ της netgear dg834g v2 και ολα δουλευουν καλα εκτος απο το ασυρματο...ο ιβοοκ δεν βρισκει το ασυρματο δικτυο αλλα και το μοντεμ δεν εχει αναμμενο το φωτακι του wireless...τι να κανω;;; ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Etsi opos to perigrafeis, to 'provlima' einai apo ti meria tou modem. Sunedesai me kalodio to iBook me to modem, kai pigaine sta settings tou modem (sunithos auto ginetai meso kapoiou browser - px Safari - an valeis to IP tou modem sou, des sto manual tou modem pos na mpeis sta settings). Ekei kapou tha einai i epologi gia na exeis ON/OFF to WiFi. Vres tin epilogi kai valti sto ON. An anapsei to fotaki gia wifi sto modem, ola ok. Vgale to kalodio apo to iBook kai prospathise na sundetheis asurmata. Tin proti fora pou tha eisai sta settings, na exeis ta security features sto off, gia na eisai sigouros oti den periorizoun auta ti sundesi tou iBook. Otan vevaiotheis oti ola douleuoun ok, tote an thes allakse ta settings (WPA, MAC filtering, Firewall) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monokeros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 βασικα, δεν υπαρχει επιλογη wifi...μου βγαζει στην σελιδα οτι το μοντεμ ειναι το προηγουμενο μοντελο χωρις wifi...στην αρχη που αναβε το λαμπακι δεν δεχοταν στο σιτε το password αλλα οταν εκανα reset sto μοντεμ δεχοταν κανονικα to password αλλα εσβησε το λαμπακι του wifi...αυτα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Psakse stin selida tou kataskeuasti mipos uparxei sugkekrimeno provlima me to modem sou. Mou fainetai polu periergo pantos auto pou les. Dustuxos den mporo na se voithiso. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monokeros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 εχω κοιταξει αλλα δεν βρηκα τιποτα...δεν με πειραζει τωρα αφου μπαινω κανονικα στο ιντερνετ αλλα αργοτερα μαλλον θα παρω δευτερο υπολογιστη και θελω να δουλευει το wifi...μπορεις να σκεφτεις γιατι δεν αναβει το λαμπακι του wifi;;; μηπως χρειαζεται καποιες ειδικες ρυθμισεις στον ibook για να το βρει ;;; ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 το πρόβλημα είναι σίγουρα στο router και όχι στο ibook. Υπάρχει κάποιο νέο firmware στη σελίδα του κατασκευαστεί να κάνεις update? Στις οδηγίες λέει τίποτα για 802.11b/g ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monokeros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 το ειχα παρει απο το πλαισιο και πηγα τελικα και μου το αλλαξανε αν και στην αρχη μου ελεγαν οτι δεν εχει προβλημα...τωρα δουλευει κανονικα ο ρουτερ και ειναι ολα μια χαρα!! ευχαριστω για το ενδιαφερον σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.